2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Salı gününe kadar gelmezse gidecem sali günü canim
Bende pazartesi gidiyorum tatlım bakalım klomen napmış.. bu sefer çok etkilendim ilaçtan..
A ben burdayım ya ben girip bakıyorum ama siz yoksunuz asıl isyaaaannnnnn :)
Haklısın bebisim.. ama çok iş yaptım vallahi.. sen nasıl oldun yoğunlaştı mı kanaman?

Kuzular ben dışarı çıkıyorum eşimle az bi yürüyecez bisiklette sürdüm :) az da yürüyeyim daha iyi olsun hava güzel öpüldünüz şimdilik ben kaçar :) geri gelecem tazayımda kaçtım zannetmeyin üzülürüm yani

Yerim seni.. gitsin gramlarr.. erisin kaloriler..

Bende pazartesi gidiyorum tatlım bakalım klomen napmış.. bu sefer çok etkilendim ilaçtan..

Haklısın bebisim.. ama çok iş yaptım vallahi.. sen nasıl oldun yoğunlaştı mı kanaman?
yok canım ya azar azar oluyorum kesildi kesilecek anlamadım gitti bende dün yaptım ya yarında gezmeye gidecem eşimle :)

İyi yürüyüsler canim. Havalar güzel artık gezilir

Benim oglanda zamansız uyudu gece uyanirsa vay halime

@ardemir bahar temizliğimi yapıyorsun

Sayılır kuzum mutfaktan başladım.. bütün günümü aldı komple.. yarında camlar kapılar inşallah.. ordanda kuaföre gider temizliğimi yaptırıp gelirim evime.. pazartesi bakalım..

Sayılır kuzum mutfaktan başladım.. bütün günümü aldı komple.. yarında camlar kapılar inşallah.. ordanda kuaföre gider temizliğimi yaptırıp gelirim evime.. pazartesi bakalım..
Ellerine sağlık canım bende yarın eşim evde olmayacak o ara eve girisirim biraz ütü var benim ona baslayayim bakarım arada

Evet ablacım zaten içerde oturmayıda pek sevmiyorum ben ya canım sıkıldıkça bahçete çıkıyorum ağaçlarda çiçek açtı çok güzel görünüyorlar gelin gibiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…