- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 33
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #13.641
çok geçmiş olsun cnm hayırdır neyin var düştün mü
acil şifalar diliyorum canımmYok canm ya el bileğinde tendinit vardi.kas iltihabi yani.onu yaptrdm kucuk bi opersyon
ben artık senden güzel haber bekliyorum hayırlısı ile bak gör sen hamilesin içime öyle doğuyor
Fsh kaç TSH normalTSH 2,4 ÇIKMIŞ NASIL KIZLAR
Normal ablacım benceTSH 2,4 ÇIKMIŞ NASIL KIZLAR
acil şifalar diliyorum canımm
Bu ay çoğumuzda gecikme oldu yaa bu neydiii.Hayrlisi olsn inşaallah canmLeke geldi adet baslıycak...haziranda inşaAllah hamiş kalırız..Adet bitince tam gaz devam bide dr gidem kontrol olam
benimki şimdiye kadar hiç şaşmadı canım günü gününe hatta saatinde geliyor :)) hayatımda 1 kere adetim 2 gün gecikti o da düşük olan gebelikti...adetim 1 gün gecikse umutlanırım herhalde :)Bu ay çoğumuzda gecikme oldu yaa bu neydiii.Hayrlisi olsn inşaallah canm
Ay hadi güzel haberlerle gel benide etiketle benim telefonla başım dertte abla çok bi giremiyorım yüklenmemek için kafayı sıyırdı yani diğer tarafa yazıyorumda buraya ondan çok bi girmiyorum diye düşünme sakın sorabilşrsin kızlarada orayada giremiyorum bi bu keyfim vardı oda gitti sinir bozucuiyiyim hamd olsun adet ağrılı geçer diye korkuyordum dün gece sancım oldu o kadarda normal dile kolay nazlanarak 49 gü sonra gelen adet bu gün dr gittim horman testlerim yapıldı onu bekliyorum hala çıkmamış dr gideceğim yine
benimki şimdiye kadar hiç şaşmadı canım günü gününe hatta saatinde geliyor :)) hayatımda 1 kere adetim 2 gün gecikti o da düşük olan gebelikti...adetim 1 gün gecikse umutlanırım herhalde :)
Öyle işte tsh bozuyor işiNe güzel :)) ama bnmde bu korunmayi birktktn snra olmya basladi cnm ya.Ama tabiki onceleride olmustur yani canm 2 3 kez.Seninkinin maşallahi var
Amin kuzum inşallahÖyle işte tsh bozuyor işiinşallah bu ay hepimize uğurlu gelir rabbim hayirlisini versin
Sezeryan olalı baya oldu sanırım senin zarar verdiğini sanmıyorum canım ya inş şifa olurKızlar iyi akşamlar çocuk uğruna başıma bir iş açıcam ama ne zaman bir hafta önce bir toplantıda bir teyze ben sana bakıyım dedi kasıklarıma bastırarak baktı o an bir şey anlamadım eve geldim kasıklarım acıyor sezeryanla doğum yapmıştım nasıl kızarmış sanki daha yeni ameliyat olmuşum şimdi yumurtlama zamanım ama ne akıntı ne ağrı hiç bir şey yok
Hadi bakalım inşallah canım ne kadardır istiyorsunBurayı da takip edeyimnisanda hamile kalmak isteyenlere ben de ben de diyerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?