2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Bu ay çoğumuzda gecikme oldu yaa bu neydiii.Hayrlisi olsn inşaallah canm
benimki şimdiye kadar hiç şaşmadı canım günü gününe hatta saatinde geliyor :)) hayatımda 1 kere adetim 2 gün gecikti o da düşük olan gebelikti...adetim 1 gün gecikse umutlanırım herhalde :)

Ay hadi güzel haberlerle gel benide etiketle benim telefonla başım dertte abla çok bi giremiyorım yüklenmemek için kafayı sıyırdı yani diğer tarafa yazıyorumda buraya ondan çok bi girmiyorum diye düşünme sakın sorabilşrsin kızlarada orayada giremiyorum bi bu keyfim vardı oda gitti sinir bozucu

Kızlar iyi akşamlar çocuk uğruna başıma bir iş açıcam ama ne zaman bir hafta önce bir toplantıda bir teyze ben sana bakıyım dedi kasıklarıma bastırarak baktı o an bir şey anlamadım eve geldim kasıklarım acıyor sezeryanla doğum yapmıştım nasıl kızarmış sanki daha yeni ameliyat olmuşum şimdi yumurtlama zamanım ama ne akıntı ne ağrı hiç bir şey yok

benimki şimdiye kadar hiç şaşmadı canım günü gününe hatta saatinde geliyor :)) hayatımda 1 kere adetim 2 gün gecikti o da düşük olan gebelikti...adetim 1 gün gecikse umutlanırım herhalde :)

Ne güzel :)) ama bnmde bu korunmayi birktktn snra olmya basladi cnm ya.Ama tabiki onceleride olmustur yani canm 2 3 kez.Seninkinin maşallahi var

Sezeryan olalı baya oldu sanırım senin zarar verdiğini sanmıyorum canım ya inş şifa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…