2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Tamam canım..

Alıyorum canım neyse ben yapayım büyürse büyür büyümezse hayırlısı..
Kuzu ben sana yazdım ya bende klomenden çok sknra başladım büyüdü diye fayda ediyor yani yap sen 9.cu gündü benimde bak topic açmıştım hatta bakabilirsin orayada aç karına günde iki kez

Canım Allah emeklerinin karşılığını göstersin maşallah yumosa

Ben üç ay oldu hiç ağrı olmadı zaten ağrısız çekim diye gittim.bir sorun çıkmadı açık çıktı ama yinede bebek olmadı Rabbim verecek o. Ol demeden hiç Bir şey olmuyor

ay benimde ağrısız inş dediğin gibi geçer benimde..
herşeyin olduğu gibi bunun da vakti zamanı belli bekliycez canım napalım

hadi bakalım hayırlısı canım ikimizin bat ı aynıydı benimde bugün bitti adetim perşembe hsg çekimim var kısmetse..

Kuzu ben sana yazdım ya bende klomenden çok sknra başladım büyüdü diye fayda ediyor yani yap sen 9.cu gündü benimde bak topic açmıştım hatta bakabilirsin orayada aç karına günde iki kez
Evet tatlım tavsiyen üzerine başladım.. hayırlısı artık

Canım Allah emeklerinin karşılığını göstersin maşallah yumosa
Amin inşallah canım. Hepimiz emek veriyoruz. iğneler tedaviler hormonlar maddi ve manevi yıpranıyoruz inşallah en kısa zamanda bebek sahibi olmayı Allah hepimize nasip eder. Anne postlarında buluşur. Hangi bebek bezini kullanacağız diye dert ederiz. İnşallah pişik kremi önerisi yaparız. Uykusuz geceler geçirip ruh gibi gezeriz inşallah çok amin

hadi bakalım hayırlısı canım ikimizin bat ı aynıydı benimde bugün bitti adetim perşembe hsg çekimim var kısmetse..

Evet canım sen geç mi oldun. Ben geçen ay biraz erken oldum yeni bat'ım 17 mayıs heyecanla bat ı beklemiyoruz gelmesin İnşallah rahat bir çekim olur geçmiş olsun canım şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…