- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #13.601
Kuzu ben sana yazdım ya bende klomenden çok sknra başladım büyüdü diye fayda ediyor yani yap sen 9.cu gündü benimde bak topic açmıştım hatta bakabilirsin orayada aç karına günde iki kezTamam canım..
Alıyorum canım neyse ben yapayım büyürse büyür büyümezse hayırlısı..
Amin kuzu aminveririsn canm dert etme, inşallah Allah emeklerimizi boş bırakmasın
Ay çok kötü abla ya ben bitkilerle hafiflettim sesim açıldı az bi ağrım var ama dahaevet tatlım muayene eder birde sanırım hormonlarım ne durumda onuda merek ediyorum
sen nasıl oldun canım faranjit annemde de olur yılda bir kez bu nedenle yatar kadıncağız yatak döşek
Canım Allah emeklerinin karşılığını göstersin maşallah yumosaMerhaba kızlar menegon iğne kullanmıştım. c.tesi randevum vardı gittim. yumurta yokçok kötü oldum ağla ağla bittim. Dr bir daha menegon verdi cumartesi akşamı nöbetçi eczane buldum. gittim iğneyi vuruldum dzo artırdı 2 şer 2 şer oldum bu sabah gittim 1 tane yumurtam büyümüş 18 mm, bu arada 2-3 gündür sürekli incir yiyorum, bal yiyorum, çörek otu yağı, ne bulduysam yedim. Dr menegon yine yazdı bugün 3 tane olucam. yarında ovitrelle vurulucam perşembe akşamı gideceğim bakalım ne diyecek
Ben üç ay oldu hiç ağrı olmadı zaten ağrısız çekim diye gittim.bir sorun çıkmadı açık çıktı ama yinede bebek olmadı Rabbim verecek o. Ol demeden hiç Bir şey olmuyor
Merhaba kızlar menegon iğne kullanmıştım. c.tesi randevum vardı gittim. yumurta yokçok kötü oldum ağla ağla bittim. Dr bir daha menegon verdi cumartesi akşamı nöbetçi eczane buldum. gittim iğneyi vuruldum dzo artırdı 2 şer 2 şer oldum bu sabah gittim 1 tane yumurtam büyümüş 18 mm, bu arada 2-3 gündür sürekli incir yiyorum, bal yiyorum, çörek otu yağı, ne bulduysam yedim. Dr menegon yine yazdı bugün 3 tane olucam. yarında ovitrelle vurulucam perşembe akşamı gideceğim bakalım ne diyecek
olur inş canım iyi düşün iyi olsun eger bende olmazsa sırada aşılama ve tüp bebek var
Evet tatlım tavsiyen üzerine başladım.. hayırlısı artıkKuzu ben sana yazdım ya bende klomenden çok sknra başladım büyüdü diye fayda ediyor yani yap sen 9.cu gündü benimde bak topic açmıştım hatta bakabilirsin orayada aç karına günde iki kez
İnşalşah sende de faydalı olurEvet tatlım tavsiyen üzerine başladım.. hayırlısı artık
Benimde bugün bitti kız :)hadi bakalım hayırlısı canım ikimizin bat ı aynıydı benimde bugün bitti adetim perşembe hsg çekimim var kısmetse..
Rabbim senin benim üzerimde ki emeğini boşa çıkarmasın inşallah canım arkadaşımİnşalşah sende de faydalı olur
İnşallah kuzu aminRabbim senin benim üzerimde ki emeğini boşa çıkarmasın inşallah canım arkadaşım
Ama bişey yapmadım ki kuzu sadece fikir verdim emek senin emeği n sen uğraşıyorsun yapıyorsun çabalıyorsunRabbim senin benim üzerimde ki emeğini boşa çıkarmasın inşallah canım arkadaşım
Evet canım klomen kullandım.. napalım hayırlısı artık..
Hayırlısı kuzum artık.. napim..
Fulyam çok sevindim.. gözün aydın olsun
Herkese günaydın kızlar..
Yumurta büyümemiş bal tarçın çörek otu yapacak canım ben bişey yapmıyorum bu ay zayıflamaya çalışıyorum bi hormonları düzenleyeyimde hayırlısıylaMiyaz ne yapıyorsunuz canım banada söyleyin
Hayırlısı olsun canım hepimiz içinYumurta büyümemiş bal tarçın çörek otu yapacak canım ben bişey yapmıyorum bu ay zayıflamaya çalışıyorum bi hormonları düzenleyeyimde hayırlısıyla
Amin inşallah canım. Hepimiz emek veriyoruz. iğneler tedaviler hormonlar maddi ve manevi yıpranıyoruz inşallah en kısa zamanda bebek sahibi olmayı Allah hepimize nasip eder. Anne postlarında buluşur. Hangi bebek bezini kullanacağız diye dert ederiz.Canım Allah emeklerinin karşılığını göstersin maşallah yumosa
hadi bakalım hayırlısı canım ikimizin bat ı aynıydı benimde bugün bitti adetim perşembe hsg çekimim var kısmetse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?