- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 33
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #13.621
Canımsın sağol kuzum..Ama bişey yapmadım ki kuzu sadece fikir verdim emek senin emeği n sen uğraşıyorsun yapıyorsun çabalıyorsun
Daha iyiyim nagehancım toparlanıyorum şükür..Canm üzme kndini lütfen..Rabbm yar ve yardmcmz olsn.
çok geçmiş olsun cnm hayırdır neyin var düştün müAblcm kolum hâlâ sargı da idare ediyorum.bugunumuze hamdolsn.Allah razi olsn düşündüğn için seviyorum seni.
MERHABALAR HANIMLAR
SABAH GİTTİM KAN VERDİM HORMONLARA BAKILACAK ÖĞLEDEN SONRADA KONTROL VAR HAYIRLISI BAKALIM
@ardemir ANKARADA NERDE OTURUYORSUN BEN ERYAMAN VE AYDINLIKEVLERDE OTURDUM DAHA ÖNCE
@Nazo-58 TEST YAPTINMI CANIM
@miyaz SEN NASIL OLDUN CANIM
@Deli_manya SEN NASILSIN SARGI NE ZAMAN CIKACAK SENİN
sevcanvildo SEN NERDESİN NASILSIN GÜZELİM
@burciss SEN NASILSIN CANIM
@SS2007 SEN NASILSIN BU AY NASIL GİDİYOR ÇALIŞMALAR
@rukiye67 HAMİŞLİK NASIL GİDİYOR CANIM DR GİTTİNMİ EN SON
@ebru_can_ebru SEN NASILSIN CANIM
@Dilay_dilo SENİN HAMİŞLİK NASIL GİDİYOR SESİN SOLUĞUN ÇIKMIYOR GEBE KALDINIZ DİYE BURAYI İHMAL ETMEK YOK AMA
@pastadelisi SEN NASILSIN BİR ARKADAŞIM
Amin kuzuHayırlısı olsun canım hepimiz için
Burdayııımmm :)HUUU BU SAYFANIN HATUNLARI NERDESİNİZZZ
Yok yapmadım test hiçbi adet yada gebelik belirtisi yok arada kasık ve bel agrısı dısında..
Bi kaç gün daha bekliycem..
İnşaAllah bebiş gelmiştir dua edin..
A anneveoglusu canım eryamanda 20 yıl oturduk şimdi Keçiörendeyim
Bu arada sonuçlarını bekliyorum dört gözle..
nasılsın güzelim düzeldin mi birazBurdayııımmm :)
A anneveoglusu iyidir canım napayım yumurtlama dönemim ama ovu testi yapmıyorum bu ay relax, tsh sıkıntılı bakalım nasip.. kan sonucunu yazarsın
Daha iyiyim ablacım o değilde benim kasık ağrım var ya daha dün bitti adetim ama sağ tarafta ağrı oluyornasılsın güzelim düzeldin mi biraz
üşüttünmü canım yaa yada erken yumurtluyorsunDaha iyiyim ablacım o değilde benim kasık ağrım var ya daha dün bitti adetim ama sağ tarafta ağrı oluyor
Valla bilemedim ki klomenin etkisi bi kaç ay sürebiliyormuş. Sen nasılsın bu arada ablaüşüttünmü canım yaa yada erken yumurtluyorsun
iyiyim hamd olsun adet ağrılı geçer diye korkuyordum dün gece sancım oldu o kadarda normal dile kolay nazlanarak 49 gü sonra gelen adet bu gün dr gittim horman testlerim yapıldı onu bekliyorum hala çıkmamış dr gideceğim yineValla bilemedim ki klomenin etkisi bi kaç ay sürebiliyormuş. Sen nasılsın bu arada abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?