- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 33
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #13.721
kem gözlerden sen koru yarabbi. canım bende eşimin tarafına ne zaman gitsem başağrılarına kalırım onlarda da çekemezlik çok
Yaşım 29 7 yaşında kızım var 2 düşügüm var 3 yıldır normal yolla bebeğim olmuyor 5 ay önce rahim filmi cektirdim hersey temiz çıktı bu ay tedaviye başladım klomen ve catlatma iğnesi bakalım salı günü sonucu bekliyorumarkadaşım yaşınızı öğrenebilirmiyim ben çok bekledim ikinci için çok zaman kaybettim siz dr gittinizmi tedavi süreciniz nasıl ilerliyor
İnşallah kuzuinşallah canım Allahım hepimize bu ay versin
Hiç gerek yok kuzu gözü olanın gözü çıksın sen rabbine bırak gerisini boşver gitsin taktıkça bi halt olacaklar yani değmezIste bnde anlasam.cok saolasn insallah Rabbme sgndm insallah o korur bizi
Öyle deil mi abla korktukca daha kötü olur.Allaha sığınmak en güzeli.ama insan korkuyo gercktn.diyorm ki bnde kaynvalideme falan madem oyle arada yalandan kavga edekte bu kdar fesatlk etmsnler diom
Canım qbenim, ilk kez yakın olacam biliyor musun. Ben İstanbuldayım. Tek başıma.12 saatlik mesafededir onlar, buraya taşınıyorlar, düzenlerini bozdular bizim için. O yüzden hem üzgün hem mutluyumben kürtaj sonrası adetimi 02 mayısta oldum 49 gün sonra çok mutluyum artık sizler gibi benimde umudum var salı günü rahim filmi çekilecek tırsıyorum vallahi
Anneciğin yeni evinode sağlıkla ve huzurla otursun canım. ne güzel annene yakınsın ve onun yardımına yetiyorsun ne mutlu
Ne demek burda hepimiz birer kızkardeş olduk birbirimize
Saolasn ablacm Alalh razi olsun.sen naslsn abla telefonun duzeldi miHiç gerek yok kuzu gözü olanın gözü çıksın sen rabbine bırak gerisini boşver gitsin taktıkça bi halt olacaklar yani değmez
Hafi inşallah güzel haberler alırızYaşım 29 7 yaşında kızım var 2 düşügüm var 3 yıldır normal yolla bebeğim olmuyor 5 ay önce rahim filmi cektirdim hersey temiz çıktı bu ay tedaviye başladım klomen ve catlatma iğnesi bakalım salı günü sonucu bekliyorum
Canım çok uğraşmadıkça yüklenmedikçe bi sıkıntı yok yoksa kafayı hem kendi yiyor hem bana yediriyor :) iyiyim çok şükür bende kuzu sen nasılsın günaydın bu aradaSaolasn ablacm Alalh razi olsun.sen naslsn abla telefonun duzeldi mi
Bu ay çok güzel haberler alalım topicimiz bebiş dolsun inşallah
Canım çok uğraşmadıkça yüklenmedikçe bi sıkıntı yok yoksa kafayı hem kendi yiyor hem bana yediriyor :) iyiyim çok şükür bende kuzu sen nasılsın günaydın bu arada
Canım qbenim, ilk kez yakın olacam biliyor musun. Ben İstanbuldayım. Tek başıma.12 saatlik mesafededir onlar, buraya taşınıyorlar, düzenlerini bozdular bizim için. O yüzden hem üzgün hem mutluyumsenin adına da çok sevindim. İnşallah çok bekletmez senin bebiş
Günaydın kuzular :) hayırlı cumalar
günaydın canım hayırlı cumalar yumoşun büyümüş gözün aydın ne kadar umutsuzdun rahim halınlığıda iyi olacak inşallahGünaydın herkese kuzular.. hayırlı cumalar olsun
İnşallah kuzu
Günaydın herkese kuzular.. hayırlı cumalar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?