2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Baban hasta mı canım geçmiş olsun zaten sabaha kadar banyo yapmaman lazım yaparsın sonra
Canım babam kalp hastası annemle ayrılar kaldığı yer çok soğuk içim rahat etmediği için bizde kalıyor. Aynı zamanda doktora bizden gitmesi daha kolay oluyor. Sağol geçmiş olsun dileklerin için.
Banyo yu sabaha bırakınca işe geç kalıyorum gece uyanamıyorum. Dediğin gibi de yatmam gerektiği için yatıyorum. O yüzden zor oluyor. Sabah 30 dk daha önce kalkıyorum ama babam duyuyordur herhalde

o da olabilir enfeksiyon da olabilir geçen ay bende öyle oldum ya idrarda çıktı enfeksiyon görünsene bi doktora canım..ovulasyon testi yaptın mı bu arada
OOOHH HATUN RAHİM FİLMİ ÇEKİLDİ ATTIN STRESİ ÜSTÜNDEN BEN HALA KORKUYORUM AMA SENDEN İYİ CESARET ALDIM

OOOHH HATUN RAHİM FİLMİ ÇEKİLDİ ATTIN STRESİ ÜSTÜNDEN BEN HALA KORKUYORUM AMA SENDEN İYİ CESARET ALDIM

abla benim canım acayip tatlıdır gece uyuyamadım korkudan sabah tuvaletten çıkamadım heyecandan ama çekildikten sonra yuh dedim bu kadar mı bi baktım doktor kalkabilrisn dedi ..sakın sakın stres yapma hiç değmiyor turp gibiydim işe geldim bide filmden sonra.. temiz çıkması da zaten süper oldu Allahıma şükürler olsun bide onla uğraşmıycaz inş seninde temiz çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…