- 23 Ekim 2008
- 2.967
- 934
- 688
- 41
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #13.761
Canım babam kalp hastası annemle ayrılar kaldığı yer çok soğuk içim rahat etmediği için bizde kalıyor. Aynı zamanda doktora bizden gitmesi daha kolay oluyor. Sağol geçmiş olsun dileklerin için.Baban hasta mı canım geçmiş olsun zaten sabaha kadar banyo yapmaman lazım yaparsın sonra
Ay yok ben çok kasıyorum kendimi ses çıkacak duyacak diye bide banyo sıkıntısı var tabeee o daha beter
Biz sessiz sevmiyozYAVV RAHAT OLL SESSİZ SESSİZ İŞ GÖRÜN İŞTE BANYO ZATEN SABAHA YAP RELAKSSSSS
ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN EMİ :))Biz sessiz sevmiyozçok zor oluyor
İyiyim canım bende bitti evet ama kasıkta ağrım ve akıntım var erken mi yumurtluyorum nedir bilemedm
OOOHH HATUN RAHİM FİLMİ ÇEKİLDİ ATTIN STRESİ ÜSTÜNDEN BEN HALA KORKUYORUM AMA SENDEN İYİ CESARET ALDIMo da olabilir enfeksiyon da olabilir geçen ay bende öyle oldum ya idrarda çıktı enfeksiyon görünsene bi doktora canım..ovulasyon testi yaptın mı bu arada
Merhaba,
herkese hayırlı cumalar. Dün doktora gittim çatlama olmuş. gerisi sizde dedi
çok heyecanlııı
YAAA DİĞER KIZLAR NERDESİNİZ HUUUU
iğne oldum canım. klomen +3 kutu menegon iğne+ çatlatma iğnesi oldum. Hormon bombası gibiyimoo süper iğne olmuş muydun canım sen kendi kendine mi çatladı yoksa..
NABER TATLIM İYİSİN İNŞALLAHBurdayim bennn huuu)
OOOHH HATUN RAHİM FİLMİ ÇEKİLDİ ATTIN STRESİ ÜSTÜNDEN BEN HALA KORKUYORUM AMA SENDEN İYİ CESARET ALDIM
Y yumyumyumiyum SEN OVİ TESTİ YAPTIN MI
NABER TATLIM İYİSİN İNŞALLAH
NABER TATLIM İYİSİN İNŞALLAH
iğne oldum canım. klomen +3 kutu menegon iğne+ çatlatma iğnesi oldum. Hormon bombası gibiyim
bugün 10. gün daha erken abla ya zaten akıntı vs yok ağrı yok ben 36 günde bir oluyorum 15.gün yapmaya başlarım inş..
İnşallah canım. göbüşler bebiş dolsun inşallahohh maşallah sana olsun sonu güzel oldu ya çatlaması çok önemli inş benimde bu ay çatlar klomen kullanamadım rahim filmi çekilcem diye kısmet bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?