2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Ama canm zaten ovu testinn amaci surekli yapip ne zamn yumurtlucani blmen belki erken de olcak oyle deil mi

öyle de canım ben akıntımdan anlıyorum olunca 15 gün sayIyorum adet oluyorum..şimdi hiç bişey yok zaten bişey de yapamadık adet bitti bekledik iki üç gün film için o ara ne olur ne olmaz diye bişey olmadı bakalım bundan sonra değerlendircez

o da olabilir enfeksiyon da olabilir geçen ay bende öyle oldum ya idrarda çıktı enfeksiyon görünsene bi doktora canım..ovulasyon testi yaptın mı bu arada
Yok yapmadım kuzu ya bu ay hiç bişey yapasım yok inanki ben soğan kürü yaptım yavrum enfeksiyon yokta akıntım şeffaf uzuyor hem çörek otuyla aslanpençesi içiyorum ya belkide ondandır

Canım her banyo yapan illaki o iş için yapmıyor ya ben bekarken sabah kendimi banyoya atardım çok severdim sabah böyle güzel bi duş rahatlardım yani allah razı olsun bu arada hayırlı evlatsın rabbim şifa versin babanada benimde hem annem hem babam kalp hastası rabbim korusun sevdiklerimizi

Ya işte ister istemez rahatsızlık duyuyorum. Ama sabah a kalıyor tabi :) Allah seninde anne ve babana şifa versin inşallah. Başımızdan eksik etmesin.

Canm cok guzel ya bu haberleri szlerdn alrkn bile cok heyecnli.sen kacnci ayda hamile kalmstn.ve doğal yolla olmuştu deilmi

Iyi bakalm canm Rabbm hayrlisyla saglikla evlat nasip eylesn ins.

Yok yapmadım kuzu ya bu ay hiç bişey yapasım yok inanki ben soğan kürü yaptım yavrum enfeksiyon yokta akıntım şeffaf uzuyor hem çörek otuyla aslanpençesi içiyorum ya belkide ondandır

bu ay da böyle olsun düşünme dinleme kendini böyle yapsak daha kolay olacak da herşy işte..içtiğin şeyler zaten çok iyi onlardan olabilir tabi canım

hadi bakalım hayırlı olsun canım tekrardan ne kadar güzel o sesi duymak hepimize nasip olur inşallah

Kizlar nasilsiniz? Bi muddet giremedm mesajlari okuyamadim. Nasil gidiyor son durumlar ne alemde? Yok mu bebisler :)

Ayyy cok sevindim sorun olmamasina insallah saglikli bi sekilde kucagina alirsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…