- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #13.781
Ama canm zaten ovu testinn amaci surekli yapip ne zamn yumurtlucani blmen belki erken de olcak oyle deil mi
İnşallah canım. göbüşler bebiş dolsun inşallah
ahh ah keşke canım Allahın izniyle bu ay hasretimz son bulsa bizde yaşasak hamilelik heyecanını
Sesli güldüüüümmBiz sessiz sevmiyozçok zor oluyor
Yok yapmadım kuzu ya bu ay hiç bişey yapasım yok inanki ben soğan kürü yaptım yavrum enfeksiyon yokta akıntım şeffaf uzuyor hem çörek otuyla aslanpençesi içiyorum ya belkide ondandıro da olabilir enfeksiyon da olabilir geçen ay bende öyle oldum ya idrarda çıktı enfeksiyon görünsene bi doktora canım..ovulasyon testi yaptın mı bu arada
Canım her banyo yapan illaki o iş için yapmıyor ya ben bekarken sabah kendimi banyoya atardım çok severdim sabah böyle güzel bi duş rahatlardım yani allah razı olsun bu arada hayırlı evlatsın rabbim şifa versin babanada benimde hem annem hem babam kalp hastası rabbim korusun sevdiklerimiziCanım babam kalp hastası annemle ayrılar kaldığı yer çok soğuk içim rahat etmediği için bizde kalıyor. Aynı zamanda doktora bizden gitmesi daha kolay oluyor. Sağol geçmiş olsun dileklerin için.
Banyo yu sabaha bırakınca işe geç kalıyorum gece uyanamıyorum. Dediğin gibi de yatmam gerektiği için yatıyorum. O yüzden zor oluyor. Sabah 30 dk daha önce kalkıyorum ama babam duyuyordur herhalde
Ya işte ister istemez rahatsızlık duyuyorum. Ama sabah a kalıyor tabi :) Allah seninde anne ve babana şifa versin inşallah. Başımızdan eksik etmesin.Canım her banyo yapan illaki o iş için yapmıyor ya ben bekarken sabah kendimi banyoya atardım çok severdim sabah böyle güzel bi duş rahatlardım yani allah razı olsun bu arada hayırlı evlatsın rabbim şifa versin babanada benimde hem annem hem babam kalp hastası rabbim korusun sevdiklerimizi
Merhaba arkadaslar salı günü kontrole gitmem gerekiyordu fakat dayanamadım bugün gittim kalp atışını gördük çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ara ara girip bakıyorum güzel haberler bekliyorum sizlerden de hayirlisiyla inşallah
öyle de canım ben akıntımdan anlıyorum olunca 15 gün sayIyorum adet oluyorum..şimdi hiç bişey yok zaten bişey de yapamadık adet bitti bekledik iki üç gün film için o ara ne olur ne olmaz diye bişey olmadı bakalım bundan sonra değerlendircez
Yok yapmadım kuzu ya bu ay hiç bişey yapasım yok inanki ben soğan kürü yaptım yavrum enfeksiyon yokta akıntım şeffaf uzuyor hem çörek otuyla aslanpençesi içiyorum ya belkide ondandır
Iyi bakalm canm Rabbm hayrlisyla saglikla evlat nasip eylesn ins.
Merhaba arkadaslar salı günü kontrole gitmem gerekiyordu fakat dayanamadım bugün gittim kalp atışını gördük çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ara ara girip bakıyorum güzel haberler bekliyorum sizlerden de hayirlisiyla inşallah
Amin inşallah canımhadi bakalım hayırlı olsun canım tekrardan ne kadar güzel o sesi duymak hepimize nasip olur inşallah
Amin inşallah canım benim burdaki bütün arkadaslarda inşallah en kısa zamanda güzel haberler alır inanıyorum ben ve bekliyorum güzel haberleri dualarimdasinizAyyy cok sevindim sorun olmamasina insallah saglikli bi sekilde kucagina alirsin cnm
Amin inşallah canım benim burdaki bütün arkadaslarda inşallah en kısa zamanda güzel haberler alır inanıyorum ben ve bekliyorum güzel haberleri dualarimdasiniz
Amin kuzu amin cümlemizinkinede sağlık sıhhat dolu uzun ömürler versinYa işte ister istemez rahatsızlık duyuyorum. Ama sabah a kalıyor tabi :) Allah seninde anne ve babana şifa versin inşallah. Başımızdan eksik etmesin.
Kuzuu nasılsınAmin inşallah canım benim burdaki bütün arkadaslarda inşallah en kısa zamanda güzel haberler alır inanıyorum ben ve bekliyorum güzel haberleri dualarimdasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?