- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #13.921
yok olmadıgınızı anladım eskı mesaj oldugunu daBu eski mesaj canım ben 3 haftadır hasta olmuyorum
İyiyim bende misafirle uğraştım dün akşama kadar eşim biraz rahatsız bide çok sık giremiyorum
aaa ağrısız çekim değil miydi senin ilacı verirkenki ağrıyı diyorsan abla o bende de oldu adet sancısı gibi ama hmen geçti küçük bişeydi..
bize herhangi bi yasak koymadı ablacım ama biz bi iki gün ara verdik tabi..gerçi bi sıkıntım yoktu kanama ağrı vs senin nasıl..
Abla gecms olsun Rabbm beternden korusun guzel sonuc ckmasna cok sevindim
geçmiş olsun canım. İnşallah bundan sonra herşey daha iyi olur.
Saolasn abla bnde iyi diyeyim iyi olaym insallahALLAH RAZI OLSUN CANIM SEN NASILSIN
Günaydıınnn
Hamdolsherkese merhabalar nasılsınız kızlar
Amin inşaallah bütün arkadaşların kandilini kutluyorum mübarek olsunKandiliniz mübarek olsun canlarım Allah Gönlünüzden geçen hayırlı dileklerinizi dualarınızı kabul etsin inşallah
17 mayıs canım dün test yaptım iğne etkisi de olsa pozitif görmek istedim. Ve gördüm çok heyecanlıydı inşallah haftaya da aynı heyecanı yaşarım.ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKARDAŞIM SENİN BAT NE ZAMAN
Günaydın abla ya ben yine bi kararsarliğa büründüm.takvime bakmiyodum ya hani 12. ben 14. Gun degerlendrmişiz ama 15 ve 16 yi kacrmsz smdi 17 yani 15 ve 16 kacmca canm skldi 16.yi kacrmamam gerekirdi diye moralm bozuldu ama hayrlisi tabi yinede
Kuzu takılma oralara ya tutacağı varsa tutar sen sıkma canını rabbim istesin yeterGünaydın abla ya ben yine bi kararsarliğa büründüm.takvime bakmiyodum ya hani 12. ben 14. Gun degerlendrmişiz ama 15 ve 16 yi kacrmsz smdi 17 yani 15 ve 16 kacmca canm skldi 16.yi kacrmamam gerekirdi diye moralm bozuldu ama hayrlisi tabi yinede
İyiyim kuzu sen nasılsınkızlar nasılsınız buralar çok sakinn nerelerdesiniz nasıl gidiyor
iyiyim ben de canım napiyim iş güç arada foruma bakıyorum.. hertürlü çalışmaya devam :)İyiyim kuzu sen nasılsın
Abla bel fıtığı var üç yerde normalde ağır kaldırması yasak ama işi ağır işlerde açıldı yoğunda çalışıyor ağrısı oluyor peşinde dolanıp duruyorum bende işte sağol bu arada allah razı olsunCANIM BENİM DÜN SENİ GÖREMEDİM NERDE BU HATUN DEDİM
GEÇMİŞ OLSUN EŞİNİN NEYİ VAR
Benimde eşim rahatsız biraz halamda ameliyat oldu ay ne tarafa dönecem şaşırıyorum kuzuiyiyim ben de canım napiyim iş güç arada foruma bakıyorum.. hertürlü çalışmaya devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?