- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #13.941
Kandiliniz mübarek olsun canlarım Allah Gönlünüzden geçen hayırlı dileklerinizi dualarınızı kabul etsin inşallah
Hamdols
Amin inşaallah bütün arkadaşların kandilini kutluyorum mübarek olsun
17 mayıs canım dün test yaptım iğne etkisi de olsa pozitif görmek istedim. Ve gördüm çok heyecanlıydı inşallah haftaya da aynı heyecanı yaşarım.
offf çok geçmiş olsun canım dikkat edin diyecem ama işide yoğun ve ağır diyorsunAbla bel fıtığı var üç yerde normalde ağır kaldırması yasak ama işi ağır işlerde açıldı yoğunda çalışıyor ağrısı oluyor peşinde dolanıp duruyorum bende işte sağol bu arada allah razı olsun
İnşallah canım inşallah hepimiz sıradaki bat günümüzde görürüz o çizgiyi.inşallah adet gününde de o çizgiyi görürsün canım
Kandiliniz mübarek olsun canlarım Allah Gönlünüzden geçen hayırlı dileklerinizi dualarınızı kabul etsin inşallah
CANIM RABBİM VERECEKSE TEK GÜNDE DE VERİR SEN MERAK ETME İNŞALLAH BU AY RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR
Kuzu takılma oralara ya tutacağı varsa tutar sen sıkma canını rabbim istesin yeter
Cok şükür canm iyiyz kandilin mubarek olsn sennde.mubarek günde dua ediyorm süreklikızlar nasılsınız buralar çok sakinn nerelerdesiniz nasıl gidiyor
Allah dualarımızı kabul eylesin herkesin kandili mübarek olsun...Öyle ablacm ya şeytan bazen vesvese veriyo işte.
Cok şükür canm iyiyz kandilin mubarek olsn sennde.mubarek günde dua ediyorm sürekli
3 ay olmadı canım doktora gittim kontrole bi sorun yoktu tüm değerler iyiydi sadece folik asit verdi onu kullandım bir ay sonra da hamile kaldım folik asitin faydası oldu yaniyok olmadıgınızı anladım eskı mesaj oldugunu da
şimdi hamilesiniz ya süreç nasıl iledi onu sormak istemiştim.
Allah razı olsun canım benim evet maalesef ağır ve yoğunofff çok geçmiş olsun canım dikkat edin diyecem ama işide yoğun ve ağır diyorsun
Uyma sen o vesveselere kuzu çok sıkılırsan la havle çek biraz rahatlarsın inşallahÖyle ablacm ya şeytan bazen vesvese veriyo işte.
Cok şükür canm iyiyz kandilin mubarek olsn sennde.mubarek günde dua ediyorm sürekli
canım nasılsın adet oldun mu senKandilimiz mübarek olsun canlar dualarda buluşmak üzere kaç gündür temizlik vs giremedim
İyisinizdir inşaAllah
Şükür elhamdülillah canım Dişlerle uğraşıp duruyorum Sen nasılsın?
Şükür elhamdülillah canım Dişlerle uğraşıp duruyorum Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?