2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Günaydın o zaman son 6 diyelim (belirtilerim alt karın ağrısı dün gece uyutmayacak derecese, göğüs ucu hassasiyeti yavaş yavaş gidiyor. Test yaptım ama çatlama iğnesinin etkisi hala geçmemiş. az önce kahvaltı yapmama rağmen bir açlık hala mevcut)

Allah iyilk versn tatlmmm Ne dişiyle uğraşiyosn canm :) bnde çalışıyorum yoğun bu ara canm
Canım birden ağzım çöktü bildiğin 2 yirmilik çekilecek 4 dolgu yenilenecek 1 tanede kanal.. Dün ilk 20likle başladık yarın kanalla devam edeceğiz tamda zamanında.. iğne vuruldum ctesi günü.. çalışmamız lazım ama sancıdan ağrıdan paspas olduk..

Son günler stresli oluyo gerçekten Allah yardmcn olsun.Bu güzel gunlerde Rabbm meleğini gondersn inşallah

Ah canm sağlık gibisi yok.Bende geçen ay tam günlerinde o kdr hastaydm ki.Olsun sağlık olsn demekki bundada bi hayr var canm

ardemir @miyaz A anneveoglusu Günaydın kizlaar.naslsinz bakim.Ben calisiyorm 3 4 gundur çok yoğun

İYİYİM CANIM BENİMDE İŞLER YOĞUN BİRDE DEVAMLI KANUN VE YÖNETMELİK DEĞİŞİYOR TAKİP ETMEKTE ZORLANIYORUM OKUMAKTANDA SIKILDIM DEVAMLI BİLGİ GÜNCELLEMESİ YAPMAK ZORUNDA OLMAK SIKIYOR

SEN NASILSIN ELİN NASIL OLDU

CANIM RABBİM RÜYANI SAĞLIKLA VE HAYIRLISI İLE GERÇEK EYLESİN MÜBAREK GECEDE GÖRDÜN BU RÜYAYI BAK GÖR YAKIN MELEĞİNİN GELMESİ

CANIM BENDE ARTIK İĞNENİN ETKİSİ GEÇMİŞTİR ADETİNE AZ KALDI İNŞALLAH BU BELİRTİLER MELEĞİNİN GELDİĞİNİN BELİRTİSİDİR

Ablacm mesleğin ne ki senin.Allah yardmcn olsn.Eliminde dikişleri alindi iyi cok şükür abla Allah razi olsn

KIZ BU HALDE BİRDE ÇALIŞMA YAPAMIYORSUN HELAL KIZ SANA

CANIM BENDE ARTIK İĞNENİN ETKİSİ GEÇMİŞTİR ADETİNE AZ KALDI İNŞALLAH BU BELİRTİLER MELEĞİNİN GELDİĞİNİN BELİRTİSİDİR
Canım test yaptım çift çizgi çıktı ama 10 gün sürüyormuş iğne etkisi cumartesi 10. gün olacak. İnşallah dediğin gibidir. Tabi hamile kalır kalmaz hamile kalmayı bekleyenlere dua edeceğim.

Canım test yaptım çift çizgi çıktı ama 10 gün sürüyormuş iğne etkisi cumartesi 10. gün olacak. İnşallah dediğin gibidir. Tabi hamile kalır kalmaz hamile kalmayı bekleyenlere dua edeceğim.
tünaydın kızlaar :)) inşallah canım şimdi bile çift çizgi görmek umutlandırıyordur güzel bişey :)) inşallah silinmez öyle devam eder hayırlısı

tünaydın kızlaar :)) inşallah canım şimdi bile çift çizgi görmek umutlandırıyordur güzel bişey :)) inşallah silinmez öyle devam eder hayırlısı
Canım sırf iğne etkisi dedikleri şey gerçekten varmı die yaptım varmış.
Ama görmek bile heyecan verici gerçekten insan umutlanmadan edemiyor.

CANIM İŞLEM SONRASI AZ BİR LEKELENME OLDU BİTTİ ŞUAN YOK
İLİŞKİ 3 GÜN YASAK DENDİ CUMAYA BAŞLAYACAĞIZ

hadi bakalım bu ayı çok iyi değerlendirelim abla hsg çekilenler olaraksonucu kendi doktoruma gösterdim çok beğendi çekimi tüm ilaçları kesti 3 ay kendiliğinden gebe kalma şansın çok yüksek dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…