2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Hadi bakalım hayırlısı yumoşkar büyümüştür inşallah sende de benim bugün adetimin 9. Günü cuma günü yumurtlarum gibi geliyo

valla anlamadım canım hsg sonucumu görünce doktor günlük içtiğim ilacı kesti bu ay işlem yapmıycam sana dedi 3 ay içinde bunu çekilen hastaların çoğu kendiliğinden gebe kalıyor dedi bakmadı bile yumurtalara..hayırlısı inşallah..

hadi inşallah canım inş meleğin seninledir..

SENDE DURUMLAR NASIL CANIM
ben de durumlar vasat ablacım :) tsh doz ayarlaması 2 ayda anca oturur dedi doktor en son 4 küsürdü ve yumurtlama günüme yakındı.. birde tam ovu testinin koyu çıktığı ertesi gün gece yolculuk vardı hep dışardaydık ilişki olmadı.sadece ovu testinin olduğu gün ilişki oldu... artık olursa mucize olur :))) hayırlısı bakalım 19 mayısı bekliyorum

hadi bakalım bu ayı çok iyi değerlendirelim abla hsg çekilenler olaraksonucu kendi doktoruma gösterdim çok beğendi çekimi tüm ilaçları kesti 3 ay kendiliğinden gebe kalma şansın çok yüksek dedi

BENİMDE YUMURTLAMA NE ZAMAN OLUR BİLEMİYORUM TESTE BAŞLAYACAĞIM YARINDAN İTİBAREN BAKALIM İNŞALLAH HAYIRLI OLUR

BANADA DR İLK 3 AYDA GELİYOR DEDİ HSG ÇEKİMİ SONRASI DEDİ

İyi de neden ultrasonda bakmadı ki anlamadım.. Sonuçta kaç mm olduğunu söylese iyi olurdu olmazsa ovulasyon testi yap canım bende dün gittim adetin 10. Günüydü dün 1 tane yumurta var 17 mm dedi cumaya çatlar siz bugünden gün aşırı başlayın dedi ama ben dün yapmadım bugünden itibaren başlayacağım inş ve 10 gün kadar devam etmeyi düşünüyorum

Ay hadi hayırlısı Biz kadınlar ne kadar detaycıyız. eminim hiç birimizin kocasının aklında ne mm vardır ne kaçıncı gün olduğu ne ovulasyon ne beta devreleri yaktık kadınlar olarak

Selam kizlar nasilsiniz? Bende durumlar bata 8gun kaldi ve goguslerim dolgunlasti benden onde gidiyo mesajlari okudum da dikkat edin sagliginiza ve insallah soyle ramazan oncesi hamile kalmak hepimize nasip olur
aynı bizim yine bat tarihlerimi galiba cnm :)) ben de yine hiçbir belirti yok... maşallah sen de bebiş vardır belki göğüsler sinyal vermeye başlamış :))

Ay hadi hayırlısı Biz kadınlar ne kadar detaycıyız. eminim hiç birimizin kocasının aklında ne mm vardır ne kaçıncı gün olduğu ne ovulasyon ne beta devreleri yaktık kadınlar olarak
Aynen öyle canım biz çok takıyoruz ama beni inanıyorum bu yaz güzel şeyler olacak allahın izniyle :) ben onu testi yapacam birazdan bakalım koyulaşma var mı bakalım??

RABBİM MUCİZESİNİ YOLLAYACAK VE OL DİYECEKSE BİR DEFADA YETER CANIM HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH

en doğrusu o da elde olmuyor pek canım hem sen daha yeni evli sayılırsın olacak Allahın izniyle
Valla ben bu ay düzenli gün aşırı ilişki bile yaşaöadım kuzu o derece savdım gitti yani bahçeyle uğraşıyorum sebzelerim var boyunları bükük :) çok sinirime dokunuyor şuan tek taktığım şey o niye düzelmediler bunlar diye diye günde 20 kez bahçeye çıkıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…