- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 33
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #14.181
Ben öyleyim canım nacizane fikrimi söyledim valla 4-5 gün önce öğrenirsem o zaman geçmiyor eziyet oluyo bana
Adete 1 hafta var diyordun yani yumurtlamadan sonraki 7.-8. Günn galiba bugün. Bu kadar erken idrara geçer mi bilmiyorum canımemin olamadım
Canım benim 5 ay önce bi kaybım var ona normal yolla hamile kalmıştım şimdi tekrar deniyorum Rabbim inşallah çok aratmaz. Bu ay hsg çekindim daha umutluyum inşallah hsgden sonraki ilk 3 ay da olma ihtimali yüksekmiş doktorum öyle dedi.. Senin ilk mi??Aynen oyle kuzum aynen zaten stresli yapipta niye iskence haline getirelm.canm sende ilk bebeğini mi bekliyodn.ne zamndr bekliyodun
Canım 11 gün oldu ise yani geç döllenme yok ise erken gebelik testinde çıkardı diye düşünüyorum ama belli de olmaz inşallah vardır11 gün olmuş yumurtlayali bu ay erken yumurtladım ama cikmadi normalde rahme 1 hafta 10 gunde dusuyor diye biliyorum adeti bekleyecegim yine
Kuzu bi atsana bakayım o şekilde öğrenen var ama yani erken olunca hemen çıkmayabiliyor sonra silik çıkıp hsmile olanlarda var yanlış çıkanlarda at bakayım bi merak ettimben test yaptım gebelik hcg saat 12 gibi negatif atmadım öğlen yemekten sonra baktım 2 gibi hafif 2. çizgi belirmişti.. dikkate almamak lazım dimi test bekletince bozuluyor galiba... 19 unda olcam erken de mi yapsam acabaa
Bazen oluyo canımKuzular bana bildirim gelmiyor sayfaya girmesem mesajları göremezdim sizde de oluyor mu bu durum
Canım benim 5 ay önce bi kaybım var ona normal yolla hamile kalmıştım şimdi tekrar deniyorum Rabbim inşallah çok aratmaz. Bu ay hsg çekindim daha umutluyum inşallah hsgden sonraki ilk 3 ay da olma ihtimali yüksekmiş doktorum öyle dedi.. Senin ilk mi??
Yok bnde olmuyo hiç abla bildirmleri kapata basmdn dimiKuzular bana bildirim gelmiyor sayfaya girmesem mesajları göremezdim sizde de oluyor mu bu durum
Benimde ilk gebeliğim korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra olmuştu inş sende mutlu haberi tez zamanda alırsın canım hiç olumsuz düşünme.. Ben artık ne yaparsam yapayım olmuyo deyip spora başladığım ay hamile kaldım.. Hamile iken 1 hafta pilates yapmışım o büyük topun üstünde düşün ama hiç bişey olmadı bebeğime :) yani olmaz diye bişey yok Rabbim nasip ederse tek ilişki ile bile oluyoAy canm kaybn var tabiki çok üzücü gecms ilsun dilerm ama hamile kalma ihtimalin bile cok sevndirici.o zamn senn sansin yuksek bnce canm benm :).evet canm bnmde ilk 7 aydr bekliyorz bizde.bakalm Rabbm ne zamn ol derse.
Benimde ilk gebeliğim korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra olmuştu inş sende mutlu haberi tez zamanda alırsın canım hiç olumsuz düşünme.. Ben artık ne yaparsam yapayım olmuyo deyip spora başladığım ay hamile kaldım.. Hamile iken 1 hafta pilates yapmışım o büyük topun üstünde düşün ama hiç bişey olmadı bebeğime :) yani olmaz diye bişey yok Rabbim nasip ederse tek ilişki ile bile oluyo
Yok kuzu açık bildirimlerYok bnde olmuyo hiç abla bildirmleri kapata basmdn dimi
Evet canım emin olamayıp bidaha yaptm aynı oldu kan verdim gebelik varmış çok şükür Kalp atışını daha dinleyemedik çok küçük dedi dua edinnormal cnm gebelik hormonu yüksekse eğer aynı anda çift çizgiyi görürsün
Evet canım evet gelmiş çok şükürcanım benim oğlumda aynı anda birden kıpkırmızı olmuştu hayırlısı ile gelmiştir inşallah meleğin
Evet canım gebelik testi ya normalde 3-4 dk içinde çıkıyorya benim damlatır damlatmaz çift oldu ondan emin olamadım tekrar yaptım yine aynı kan verdim gebelik varmış çok şükürPapatyaHanm canım gebelik testi değil mi aferin kaç gün geçti?? Resmi atsana
Evet canımm çok güzellAnaaa ne guzelll
Evet canım emin olamayıp bidaha yaptm aynı oldu kan verdim gebelik varmış çok şükür Kalp atışını daha dinleyemedik çok küçük dedi dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?