- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #14.261
CANIM BENİM 28 MAYIS SANIRIM ADET TARİHİM AMA PEK UMUDUM YOK ÖZEL GÜNLERİ İYİ DEĞERLENDİREMEDİK EŞİM HASTA OLDU
BEN KULLANMIYORUM BİRŞEY CANIM. ASLANPENÇESİ İÇİYORUM TSH BİRAZ SINIRDA BENİM ONUN İÇİN
ADAM HASTA BE KUZUCUM VALLAHİ MUCİZE DERİM ARTIK OLURSA HAYIRLISIbelli olmaz abla inş tutunur bebişin kısmet..
CANIM BENİM 28 MAYIS SANIRIM ADET TARİHİM AMA PEK UMUDUM YOK ÖZEL GÜNLERİ İYİ DEĞERLENDİREMEDİK EŞİM HASTA OLDU
BEN KULLANMIYORUM BİRŞEY CANIM. ASLANPENÇESİ İÇİYORUM TSH BİRAZ SINIRDA BENİM ONUN İÇİN
ADAM HASTA BE KUZUCUM VALLAHİ MUCİZE DERİM ARTIK OLURSA HAYIRLISI
ADAM HASTA BE KUZUCUM VALLAHİ MUCİZE DERİM ARTIK OLURSA HAYIRLISI
Yok canım ovu testi değil karıştırdın. ben dün ve bügün test yaptım kazandım
bugünde kan yapıcam tescilleticem
aa bende ovu testi sandım inanmıyorum süper canım inş kanda da çıkar idrarda çıktıysa tamamdır
KHENA ÇIKTIMI SONUÇ
Aman tanrım dedim gebelik testi mi ay tescillet evet anaamm çok sevindim iyi geldi bak yorgunluğuma masaj gibi oldu bu :)Yok canım ovu testi değil karıştırdın. ben dün ve bügün test yaptım kazandım
Belli olmaz bu işler caanıımmm rabbim ol der inşallah ha bide tsh değil ablacım fsh sınırda seninle ilgili olduğum için aklımda :) yani hani bide merak ediyorum malum seviliyorsun miyaz tarafından :) neyse o da düşecek zaten allahın izni ile haa bide aslan pençeside gebeliği kolaylaştırıyor kiii :)ADAM HASTA BE KUZUCUM VALLAHİ MUCİZE DERİM ARTIK OLURSA HAYIRLISI
kanı verdim 1 saat sonra sonuç çıkar dedi heyecanla bekliyorum.Aman tanrım dedim gebelik testi mi ay tescillet evet anaamm çok sevindim iyi geldi bak yorgunluğuma masaj gibi oldu bu :)
kanı verdim 1 saat sonra sonuç çıkar dedi heyecanla bekliyorum.
Bende heyecan yaptım ki :) beni etiketle muhakkak tamam mı kuzu hadi güzel haberlerle gel bekliyorum bendekanı verdim 1 saat sonra sonuç çıkar dedi heyecanla bekliyorum.
Kız herkes ovu sanmış be :) hadi ben çok giremiyorum sen nasıl çakmadın kuzucum :)Asilamaydi bu ay deilmiiiii.valla bn bile heycan yaptm
aşılama değildi canım benim. klomen menegon ve çatlatmaydıAsilamaydi bu ay deilmiiiii.valla bn bile heycan yaptm
Nasip canım bende iki ay klomen+çatlatma sonuç koca b hiç çalsın sazlar gelsin kırmızılar :) umursamıyorum artık bu ay dinlenmedeyim ne doktor ne robotlaşmış soğuk ilişkiler hiç biri yok kafam rahayladı yemn ediyorum yaaşılama değildi canım benim. klomen menegon ve çatlatmaydı
Allah tez zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin canım.Nasip canım bende iki ay klomen+çatlatma sonuç koca b hiç çalsın sazlar gelsin kırmızılar :) umursamıyorum artık bu ay dinlenmedeyim ne doktor ne robotlaşmış soğuk ilişkiler hiç biri yok kafam rahayladı yemn ediyorum ya
Belli olmaz bu işler caanıımmm rabbim ol der inşallah ha bide tsh değil ablacım fsh sınırda seninle ilgili olduğum için aklımda :) yani hani bide merak ediyorum malum seviliyorsun miyaz tarafından :) neyse o da düşecek zaten allahın izni ile haa bide aslan pençeside gebeliği kolaylaştırıyor kiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?