2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

ben de aldım aslan pençesi hayit otu bir tane daha var onu aktar karıştırdı günde 2 defa aç karnına iç dedi 3 ay boyunca kadınlar için çok faydalı hormonları düzenliyor bunu kullan kolay hamile kalırsin dedi ama kullanmadım bu ay kullanıcam ins.

ADAM HASTA BE KUZUCUM VALLAHİ MUCİZE DERİM ARTIK OLURSA HAYIRLISI
Belli olmaz bu işler caanıımmm rabbim ol der inşallah ha bide tsh değil ablacım fsh sınırda seninle ilgili olduğum için aklımda :) yani hani bide merak ediyorum malum seviliyorsun miyaz tarafından :) neyse o da düşecek zaten allahın izni ile haa bide aslan pençeside gebeliği kolaylaştırıyor kiii :)

aşılama değildi canım benim. klomen menegon ve çatlatmaydı
Nasip canım bende iki ay klomen+çatlatma sonuç koca b hiç çalsın sazlar gelsin kırmızılar :) umursamıyorum artık bu ay dinlenmedeyim ne doktor ne robotlaşmış soğuk ilişkiler hiç biri yok kafam rahayladı yemn ediyorum ya

Allah tez zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin canım.

bak hormonları bile karıştırıyorum kız benden aslında geçmiş ikinci bebek işi son noktada gol atabilirmiyiz onun derdine düştük

bir tanem iyiki varsın burda vallahi çok seviyorum seni ben

öyle rabbim ol desin nasip olur hayırlısı ama inan öncelikle sizlerin gebe kalmasını rabbimden hayırlısı ve sağlıkla diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…