2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Sayfayla alakalı oluyor demek sık olmuyor arada bir. Nasılsın ablacım
İYİYİM ŞÜKÜR CANIM HİÇBİRŞEYE YETİŞEMEDİĞİMİ DÜŞÜNDÜĞÜM BİR DÖNEMDEYİM
EVE YEMEK YAPMAYA BİLE HALİM KALMIYOR
AİLEMİ ÇOK ÖZLEDİM BAYRAMA ANCAK GÖRÜRÜM BENDE BUNLAR VAR CANIM

SEN NASILSIN

geçmiş olsun Allah kabul etsin adağını canım sağol bizi de unutmamışssınben başaramıyırum ya düşünememeyi of istiyorum ama olmuyor

Bende yoğunum bu ara ablcım görürsün inşallah az daha sabır. Allah kolaylık versin

CANIM BENİM 28 MAYIS SANIRIM ADET TARİHİM AMA PEK UMUDUM YOK ÖZEL GÜNLERİ İYİ DEĞERLENDİREMEDİK EŞİM HASTA OLDU

BEN KULLANMIYORUM BİRŞEY CANIM. ASLANPENÇESİ İÇİYORUM TSH BİRAZ SINIRDA BENİM ONUN İÇİN

Yok canım ovu testi değil karıştırdın. ben dün ve bügün test yaptım kazandım
bugünde kan yapıcam tescilleticem

Canım ben kullanıyorum preseed Jeli bu ay üçüncü kullandım Rabbim verirse olur inşaallah

evet cnm ben tatildeyim memleketteyim yani bayadir hala daha donmedim o yuzden cok giremiyorum bide insan sik sik girince daha cok psikoloji bozuluyor gittim dun doktora gayet iyi bir doktordu klomen falan sakin kullanma dedi klomen kullanimi 2012 yilinda bitti artik dedi bi faydasi yok dedi 3 4 ay daha bekle dedi

Canım ben adeti beklemedim soğan kürü yaptum bitti ertesi gün başladım işte bir ay onu 15 gün soğan kürünü tekrar aslan pençesi bu şekilde dört dea yapmak lazım siteye sordum

çalışıyorum ya düzenli yapamıyorum 4 defa da çokmuş kaç ay sürer sıkılıyorum ben of..

canım döndün mü evine hoşgeldin aramıza
benim dr alttan bazen bakıyor bazen bakmıyor canım 2.-3. gün gittiğimde genel olarak hormon testlerini yaptırıyor
yok cnm daha donmedim eve bi 15 gunum var daha :) memlekette bi baska doktora gidim dedim ondan gittim oda cok iyi bir doktordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…