- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #14.221
bi sperm testi verin içiniz rahat etsin inş sıkıntı yoktur erkeklerin ki daha zor ben hem kendimle hem eşimle uğraşıyorum
İyiyim tatlım sen nasılsın koşturuyorum ya halamı hastaneden çıkaracaklar sabahın köründe geldim babamlara yemek falan yaptım biraz etrafı topladım şimdi gelince komşular gelirler geçmiş olsuna
Aynen kuzu.. nasılsınbende de oluyor bazen canım bildirime tıklıyorum öyle görüyorum yani..
Yok aşkım o köyde buraya ameliyat için geldiAbla halan babanlarda mi kaliyo ki
Ne oluyor canım banada söyleyin ben bu ara kendi evim babamlar eşim derken pek bi girip okuyamıyorum yazılanların hepsini ya ay mağdurum ama yaniSağol canım geçen ay 3 gün erken olmuştum. 20 ydi 17 oldu. İnşallah senden de iyi haberler alırız.
Öyle mi canm ya.insallah Alalh yardmcn olsn sendemi bayadr istiyodn gecirdn mi hic hamilelk
Bişi olmadı canım geçen ay batlarımız aynıydı. sonra ben erken olunca benimki değişti. kan vermeye gidicem . geçmiş olsun canım babanadaNe oluyor canım banada söyleyin ben bu ara kendi evim babamlar eşim derken pek bi girip okuyamıyorum yazılanların hepsini ya ay mağdurum ama yani
Kuzu benim bu ay üç kere lekelenmem oldu biliyor musunyok canım bir buçuk yıllık evliyim bir senedir istiyoruz daha hiç hamilelik geçirmedim kısmet inş tez zamanda Rabbim hepimize verir
Aynen kuzu.. nasılsın
Kuzu benim bu ay üç kere lekelenmem oldu biliyor musun
Sağol kuzucum halam ameliyat okdu babam iyi çok şükür :) sendin değil mi ovu testi atmıştın yanlış mı hatırlıyorumgebelikten mi şüpheleniyorsun ay hadi inşallah beni etiketle olur mu ben dediğim gibi çok giremiyorum girsemde geçmiş mesajları okuyacak zamanım pek olmuyor inan kiBişi olmadı canım geçen ay batlarımız aynıydı. sonra ben erken olunca benimki değişti. kan vermeye gidicem . geçmiş olsun canım babanada
Evet canım evet gelmiş çok şükür
Sağol canım geçen ay 3 gün erken olmuştum. 20 ydi 17 oldu. İnşallah senden de iyi haberler alırız.
:) bu ay pek çalışma olmadı bende :) eşimin beli kötüydü halamın ameliyatı bahçe şu bu koşturmacadan akşam kendimi zor atıyordum yatağa :) rabbim isterse verir tabi inşallah öyledir ama bu ay erken adet olacskmışım gibi hissediyorum beklemiyorum ya günler nasıl geçti bilemedim kız vallaAllah allah neden acaba bişey olablir mi kız hadi inşallah ya belki yerleşme lekelenmesidir ya heyecan yaptım
Kuzular bana bildirim gelmiyor sayfaya girmesem mesajları göremezdim sizde de oluyor mu bu durum
Sen ne zamndr bekliyosun canm.tabiki dene bakalm hep bu jeli bnde duydum kullan sen ama problem ne bilsem ona göre hareket edicem onun icin eşimle birlkte giderm heralde artk canm.
:) bu ay pek çalışma olmadı bende :) eşimin beli kötüydü halamın ameliyatı bahçe şu bu koşturmacadan akşam kendimi zor atıyordum yatağa :) rabbim isterse verir tabi inşallah öyledir ama bu ay erken adet olacskmışım gibi hissediyorum beklemiyorum ya günler nasıl geçti bilemedim kız valla
Yok aşkım o köyde buraya ameliyat için geldi
eşim varikosel amilyati oldu ileri hareket azdı düzelmiş ama olmadi sanırım bu ayda
14 aydır deniyoruz ben de pko vardi önceden oda düzeldi 6 aydır düzenli adet görüyorum 28 günde bir
Bende iyiyi çok şükür kuzu evet bi ara eşim rahatsızdı bel fıtığı tutmuştu oturup kalkamıyordu bile sonra halam ameliyat oldu bugün çıkaracaklar kendi evim babamların evi derken pek bi giremiyorum yavrum pazarda türbeye gittik adağım vardı bi tanesini kestirdim çok şükür bi tane kaldı sizlerede dua ettim unutmadım yani. Ben gün saymıyorum aşkım ya saldım çayıra mevlam kayıra kafa rahat bu ay oh dünya varmış yani cidden kız sayarken zaman geçmiyor be eziyet ediyoruz kendimize bile bilenasıl olsun be canım bende bilmiyorum çok şükür diyelim.. diyorum düşünmiyim ama kendimi tarih sayarken buluyorum hep aklımda bu olay Allah yardımcımız olsun ne diyim sen nsaılsın bu aralar pek yoksun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?