2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Ne oluyor canım banada söyleyin ben bu ara kendi evim babamlar eşim derken pek bi girip okuyamıyorum yazılanların hepsini ya ay mağdurum ama yani
Bişi olmadı canım geçen ay batlarımız aynıydı. sonra ben erken olunca benimki değişti. kan vermeye gidicem . geçmiş olsun canım babanada

Bişi olmadı canım geçen ay batlarımız aynıydı. sonra ben erken olunca benimki değişti. kan vermeye gidicem . geçmiş olsun canım babanada
Sağol kuzucum halam ameliyat okdu babam iyi çok şükür :) sendin değil mi ovu testi atmıştın yanlış mı hatırlıyorumgebelikten mi şüpheleniyorsun ay hadi inşallah beni etiketle olur mu ben dediğim gibi çok giremiyorum girsemde geçmiş mesajları okuyacak zamanım pek olmuyor inan ki

Allah allah neden acaba bişey olablir mi kız hadi inşallah ya belki yerleşme lekelenmesidir ya heyecan yaptım
:) bu ay pek çalışma olmadı bende :) eşimin beli kötüydü halamın ameliyatı bahçe şu bu koşturmacadan akşam kendimi zor atıyordum yatağa :) rabbim isterse verir tabi inşallah öyledir ama bu ay erken adet olacskmışım gibi hissediyorum beklemiyorum ya günler nasıl geçti bilemedim kız valla

Sen ne zamndr bekliyosun canm.tabiki dene bakalm hep bu jeli bnde duydum kullan sen ama problem ne bilsem ona göre hareket edicem onun icin eşimle birlkte giderm heralde artk canm.

eşim varikosel amilyati oldu ileri hareket azdı düzelmiş ama olmadi sanırım bu ayda
14 aydır deniyoruz ben de pko vardi önceden oda düzeldi 6 aydır düzenli adet görüyorum 28 günde bir

hadi ya kısmet bu işler ne zaman olacağı belli olmaz plan program yapıyoruz ama boş Allah ne zman isterse..geçmiş olsun bu arada iyidirler inşallah..

eşim varikosel amilyati oldu ileri hareket azdı düzelmiş ama olmadi sanırım bu ayda
14 aydır deniyoruz ben de pko vardi önceden oda düzeldi 6 aydır düzenli adet görüyorum 28 günde bir

nasıl düzeldi adetlerin canım..aynı durumdayız senle bende de pko var eşimde varikosal ameliyatı oldu ama sonuçları doktorun istediği gibi çıkmadı bakalım bekliyoruz..

nasıl olsun be canım bende bilmiyorum çok şükür diyelim.. diyorum düşünmiyim ama kendimi tarih sayarken buluyorum hep aklımda bu olay Allah yardımcımız olsun ne diyim sen nsaılsın bu aralar pek yoksun..
Bende iyiyi çok şükür kuzu evet bi ara eşim rahatsızdı bel fıtığı tutmuştu oturup kalkamıyordu bile sonra halam ameliyat oldu bugün çıkaracaklar kendi evim babamların evi derken pek bi giremiyorum yavrum pazarda türbeye gittik adağım vardı bi tanesini kestirdim çok şükür bi tane kaldı sizlerede dua ettim unutmadım yani. Ben gün saymıyorum aşkım ya saldım çayıra mevlam kayıra kafa rahat bu ay oh dünya varmış yani cidden kız sayarken zaman geçmiyor be eziyet ediyoruz kendimize bile bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…