- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #14.461
Günaydın kuzular
Abla bugün 21.ci gün ve öncesinde çok sıvı aldığım halde bu kadar koyu idrarıda bekletmedim ne yalan söyleyeyim geç yumurtluyorum ben demek ki ay bugün çok yorgunum ama ben :)
Ya kizlar benm belim üstüne bi bel daha geldi sanki kocaman bi simit ve karnmda sanki 3 4 aylk hamile karni gibi oldu Allahm bu neydi ya iki dk da kilo falan mi çıktı ki ya bu ne kadar şişkinlik! !
Günaydın canlarımmmm..
Kızlar hepinize iyi akşamlar ben regli oldum demiştim ama bir tuhaf oldum regli olmadan önceki belirtiler hiç biri olmadı göğsümde hassasiyet olmadı iki gün biraz lekelenme oldu ve bu günde yumurta kabukları gibi bir şeyler geliyor neden olabilir
Umarım söz dinlemiştir ve çalışmıştır canım..CANIM EPEYİ GEÇ OLMUŞ SENİN YUMURTLAMA NE YAPTIN YORGUN YORGUN İŞİ TAMAMLADIN MI
İyiyim canımın içi Sen nasılsın? Dün yazdım da gözünden kaçtı heralde 28i miydi bat?NABER GÜZELİM NASILSIN
D Deli_manya nagehancm ödem olabilir gaz olabilir sancın var mı?
ADET ÖNCESİ BENİMDE ŞİŞKİNLİĞİM OLUR CANIM. GAZ SANCISI OLMASIN İNŞALLAH MELEĞİN GELMİŞTİR AZ KALDI BATA
canım senin çoktan yumurtlamıl olman lazım ben anlamadımKızlar yumurtluyorum ben adet gecikecek pehh yani bari zamanında olsaydım iyiydi :) neyse bakın testi atayım
Umarım söz dinlemiştir ve çalışmıştır canım..
İyiyim canımın içi Sen nasılsın? Dün yazdım da gözünden kaçtı heralde 28i miydi bat?
benim doktor da 2-3 ay olma şansı yüksek dedi ama ben aşılama istiyorum dedim sen bilirsin dedi... 36 da bir oluyorsan normal canım bugünlerde olman :)
Evet abla bnde ona yordm ama bu sefer baya bi siskinlk var gaz sancisi yok.gaz çıkışı rahat farkli bi siskinlikti ama sabah rahatlamisim
bende olmazsa bayramdan sonraya düşünüyorum tabi eşimi bekletebilirsem çok sabırsız hemen aşılama olsun istiyor o da bunaldıbenim yumurtlama bitmiyor bugünde akıntı geldi akşam değerlendirelim bakalım
canım hangi doktora gitmeye başladın. öncekini sormuştum memnundun gebzedeydi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?