2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

AAAA İKİNCİ KEZMİ YUMURTLUYORSUN BİTİRMİŞTİN SEN ÖZEL GÜNLERİ

HADİ BAKALIM RAST GELSİN O ZAMAN TEMMUZ SONUNDA İKİMİZDE AŞILAMA YOLU GÖZÜKTÜ İNŞALLAH GELİR KUZULAR O ZAMANA

yok abla bnim bu hafta yumurtlama 4-5 gündür var akıntı 35 günde falan oluyorum normal yani bu günler..ben çalışmalara erken başladım 30 mayıs dan sonra adet oluyorum diye düşünüyorum tabi olmam inşallah da..
inşallah abla gerek kalmaz öyle istiyorum ki Allah isteyen herkese hepimize nasip etsin..

İYİYİM ŞÜKÜR HALSİZLİK VAR CANIM İNŞALLAH İLERLEMEDEN GEÇER GİDER
İKİ REGL TAKVİMİ KULLANIYORUM BİRİ 28 DİĞERİ 30 DİYOR BEN 30 MAYISI BAZ ALIYORUM

SENİN NE ZAMAN
Kız dün yazdım ya 19u.. ama gene 36 günde olursa 26sı..
Halsizlik içinde hava değişiminden herkes hasta.. dilerim uğrayıp gider hemen canım..

degerlendir canım bebek diye kendini şartlamadan yapmaya gayret et bende sabırsızım daha da beklemek istemiyorum rabbim inş tez zamanda nasip eder..

bende öyle valla millet evleniyor hemen hamile kalıyor nasıl başarıyorlar arkadaş anlamıyorum..sıkıldım insanların sormasından akraba komşu içine giresim yok
evet herkes alttan alta soruyo yok diyorum orunmayı yeni bıraktım diyorum iyi beklemeyin diyorlar sanki ha deyince gelen bişey bu neyi bekleyeceksem

evet herkes alttan alta soruyo yok diyorum orunmayı yeni bıraktım diyorum iyi beklemeyin diyorlar sanki ha deyince gelen bişey bu neyi bekleyeceksem

hayır yani size ne demi ben ablama bile sormuyorum ne yapıyorsunz diye herkesin kendi aklı var konu komşu dedi diye bebek yapıcam sanki bu konuda acayip sinirliyim ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…