- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #14.481
AAAA İKİNCİ KEZMİ YUMURTLUYORSUN BİTİRMİŞTİN SEN ÖZEL GÜNLERİ
HADİ BAKALIM RAST GELSİN O ZAMAN TEMMUZ SONUNDA İKİMİZDE AŞILAMA YOLU GÖZÜKTÜ İNŞALLAH GELİR KUZULAR O ZAMANA
Günaydın kuzular
Kız dün yazdım ya 19u.. ama gene 36 günde olursa 26sı..İYİYİM ŞÜKÜR HALSİZLİK VAR CANIM İNŞALLAH İLERLEMEDEN GEÇER GİDER
İKİ REGL TAKVİMİ KULLANIYORUM BİRİ 28 DİĞERİ 30 DİYOR BEN 30 MAYISI BAZ ALIYORUM
SENİN NE ZAMAN
Sağol fıstık iyiyim elhamdülillah sen nasılsın?Selam hatunlarnasılsınız bakayım ne var ne yok ;-)
Sağol fıstık iyiyim elhamdülillah sen nasılsın?
iyiyim canım çok şükür okuldayım son derse gircem yorucu bi haftaydı çok şükür ki yarın okulum yok boş günüm :) sen nasılsın ??NABER TATLIM İYİMİSİN
degerlendir canım bebek diye kendini şartlamadan yapmaya gayret etbende olmazsa bayramdan sonraya düşünüyorum tabi eşimi bekletebilirsem çok sabırsız hemen aşılama olsun istiyor o da bunaldıbenim yumurtlama bitmiyor bugünde akıntı geldi akşam değerlendirelim bakalım
Vallahi canım hiç bir fikrim yok Büyük geçmiş olsun Şimdi nasılsın?Ben de iyiyim canım dün rahatsızdım hastanelerde geçti günüm. Kist vardı o patladı sanırım. Aşırı baş dönmesi,mide bulantısı , kasık ağrısı oldu. Kist yapıyor mu bunları ya :-(
degerlendir canım bebek diye kendini şartlamadan yapmaya gayret etbende sabırsızım daha da beklemek istemiyorum rabbim inş tez zamanda nasip eder..
valla bende dayanamıyorum nolcak sonum bilmiyorum etafımdaki herkesin bebişi var insan ister istemez imreniyor..yok canım düşünmüyoruz öyle bebek odaklı olmuyor yaninasip tabi beklemeyi öğrenmemiz lazım ama bende çok sabırsızım bu aralar
valla bende dayanamıyorum nolcak sonum bilmiyorum etafımdaki herkesin bebişi var insan ister istemez imreniyor..
evet herkes alttan alta soruyo yok diyorum orunmayı yeni bıraktım diyorum iyi beklemeyin diyorlarbende öyle valla millet evleniyor hemen hamile kalıyor nasıl başarıyorlar arkadaş anlamıyorum..sıkıldım insanların sormasından akraba komşu içine giresim yok
evet herkes alttan alta soruyo yok diyorum orunmayı yeni bıraktım diyorum iyi beklemeyin diyorlarsanki ha deyince gelen bişey bu neyi bekleyeceksem
Mecbur tamamladık :) evet geç oldu ablacım aşırı derecede ödem var çok rahatsız ediyor beniCANIM EPEYİ GEÇ OLMUŞ SENİN YUMURTLAMA NE YAPTIN YORGUN YORGUN İŞİ TAMAMLADIN MI
Takvim indirmiştim bakmıyorum pek dün baktım kaçıncı gün diye 10 gün vardı normalde canım ama pko var bende ondandır belki geç yumurtlamacanım senin çoktan yumurtlamıl olman lazım ben anlamadımadte kaç gun var normalde?
günaydın canım çok yorma kendini ev işlerine sen başka çalışmalara ağırlık ver bak pozift çıkmış ovu testi de
:) dinlerim ben söz akıllı kızım :)Umarım söz dinlemiştir ve çalışmıştır canım..
İyiyim canımın içi Sen nasılsın? Dün yazdım da gözünden kaçtı heralde 28i miydi bat?
Kuzu bu ay hiç umurumda değil inanki dünü değerlendirdim ama bugün zor yani
Ben bazen düşünmüyoruz diyorum daha yeni kürtaj oldum diyorum geçiştiriyorumhayır yani size ne demi ben ablama bile sormuyorum ne yapıyorsunz diye herkesin kendi aklı var konu komşu dedi diye bebek yapıcam sanki bu konuda acayip sinirliyim ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?