- 15 Mayıs 2010
- 6.715
- 5.835
- 398
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #14.501
Ne bileyim canım eger adetin yakın ise belki bebiştendir diyecektim ama daha 10 gün var diyorsunTakvim indirmiştim bakmıyorum pek dün baktım kaçıncı gün diye 10 gün vardı normalde canım ama pko var bende ondandır belki geç yumurtlama
Yarında kapalıyız kepenk indirdim grev varkeşke bende öyle olabilsem yahu gün aşırı olsun zaten yarına hazırlan
Kuzu geçen ay 31.ci gün oldu ya adet ondan yani yoksa 6 var 28 den hesaplarsak ben 31 göz önünde tutuyordum ama gecikecek sıkıntı yaniNe bileyim canım eger adetin yakın ise belki bebiştendir diyecektim ama daha 10 gün var diyorsun
aynen bernim içinde yorucu bir hafta idiiyiyim canım çok şükür okuldayım son derse gircem yorucu bi haftaydı çok şükür ki yarın okulum yok boş günüm :) sen nasılsın ??
Kız dün yazdım ya 19u.. ama gene 36 günde olursa 26sı..
Halsizlik içinde hava değişiminden herkes hasta.. dilerim uğrayıp gider hemen canım..
kız yapma gün aşırıda olsa yap bak kızarım vallahiYarında kapalıyız kepenk indirdim grev varyoramiycim kendimi bu ay dinlenme
Vallahi canım hiç bir fikrim yok Büyük geçmiş olsun Şimdi nasılsın?
Canım onun stresine girme hiç inşallah bebiş vardırKuzu geçen ay 31.ci gün oldu ya adet ondan yani yoksa 6 var 28 den hesaplarsak ben 31 göz önünde tutuyordum ama gecikecek sıkıntı yani
Ohh miss bende evdeyim aşure yapıyoRum eşim çok seviyo biraz buzluktakiler boşalsın diye başına geçtim bakalımaynen bernim içinde yorucu bir hafta idi
bende iyiyim şükür mesai bitti çıkıyorum
Ben bazen düşünmüyoruz diyorum daha yeni kürtaj oldum diyorum geçiştiriyorum
Yarında kapalıyız kepenk indirdim grev varyoramiycim kendimi bu ay dinlenme
:) abla beynen ve ruhen çok yoruldum kaç aydır o yüzden makine gibi uğraşmak istemiyorum tutarsa bir kereylede tutarkız yapma gün aşırıda olsa yap bak kızarım vallahi
Ay valla kuzu benim adam beni hiç kırmıyorda çokta yoruluyor yani ama bakıyor üzülüyorum ses etmiyor hiç ama ben bıraktım artık olacağı varsa oluyor kuzu ama olmayacaksada ne yaparsak yapalım boş yani o yüzden bıraktım gerçekten gün saymadım zaman nasıl geçti inanki hiç anlamadımbelkide en iyisini sen yapıyorsun relax yani oh valla bende tam tersi benim adam robot gibiyiz diyor sus az kaldı haftaya serbestsin diyorum bu hafta önemli napim
İnşallah ama yoksa bile umurumda değil valla canımcım bıraktım artık takmayı nasibimizde varsa gelecek kafa yormanın sitres olmanın dövünmenin bi anlamı yok yani ha olmuyorsada vardır bi hayır bunda da kuzu ne yapalım vesveseye gelmiyorum artık hıhh başkasıyla uğraşsınlar ben keyfime bakıyorum valla bu takıntıları bıraktım nefes aldığımı anladım ya ben boğuyormuşum kız kendimi rahatladım yaCanım onun stresine girme hiç inşallah bebiş vardır
Tabiki en güzeli böyle olmak ama sana kafana tak demiyorum sadece yumurtlama zamanı yap unut adını hatta başka zaman keyfine yapİnşallah ama yoksa bile umurumda değil valla canımcım bıraktım artık takmayı nasibimizde varsa gelecek kafa yormanın sitres olmanın dövünmenin bi anlamı yok yani ha olmuyorsada vardır bi hayır bunda da kuzu ne yapalım vesveseye gelmiyorum artık hıhh başkasıyla uğraşsınlar ben keyfime bakıyorum valla bu takıntıları bıraktım nefes aldığımı anladım ya ben boğuyormuşum kız kendimi rahatladım ya
Beni düşündüğünden söylüyorsun kuzu biliyorum ama işte buna takılıncada sitres oluyorum biliyor musun o sebepten keyfime göre takılıyorum çünkü ister istemez beynime yerleişiyor tıuttu mu acaba diye ama söz elimden geleni yaparım sağol canımcımTabiki en güzeli böyle olmak ama sana kafana tak demiyorum sadece yumurtlama zamanı yap unut adını hatta başka zaman keyfine yapyani kasma ama boşlamada..
Ya ben de yarın 2. Günüm olur diye doktordan randevu almıştım ama kanamam baslamadi bir türlüDunden beri akintim pembe gibiydi ancak peceteyle silince anlasiliyodu. Bugun ise camasimda bi kac leke gordum. Kan gelmedi daha yarina gelir ama hissediyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?