2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kız dün yazdım ya 19u.. ama gene 36 günde olursa 26sı..
Halsizlik içinde hava değişiminden herkes hasta.. dilerim uğrayıp gider hemen canım..

vallahi aklımdan çıkmış canım yaa kusura bakma
inşallah pazartesine adet olmamış olursun bebişin gelmiştir inşallah sağlıkla

bende bu gün ikinci kanı vereceğim inşallah yükselmiştir. veeee en güzeli 3 gün tatilllllll

belkide en iyisini sen yapıyorsun relax yani oh valla bende tam tersi benim adam robot gibiyiz diyor sus az kaldı haftaya serbestsin diyorum bu hafta önemli napim
Ay valla kuzu benim adam beni hiç kırmıyorda çokta yoruluyor yani ama bakıyor üzülüyorum ses etmiyor hiç ama ben bıraktım artık olacağı varsa oluyor kuzu ama olmayacaksada ne yaparsak yapalım boş yani o yüzden bıraktım gerçekten gün saymadım zaman nasıl geçti inanki hiç anlamadım

Canım onun stresine girme hiç inşallah bebiş vardır
İnşallah ama yoksa bile umurumda değil valla canımcım bıraktım artık takmayı nasibimizde varsa gelecek kafa yormanın sitres olmanın dövünmenin bi anlamı yok yani ha olmuyorsada vardır bi hayır bunda da kuzu ne yapalım vesveseye gelmiyorum artık hıhh başkasıyla uğraşsınlar ben keyfime bakıyorum valla bu takıntıları bıraktım nefes aldığımı anladım ya ben boğuyormuşum kız kendimi rahatladım ya

Tabiki en güzeli böyle olmak ama sana kafana tak demiyorum sadece yumurtlama zamanı yap unut adını hatta başka zaman keyfine yap yani kasma ama boşlamada..

Tabiki en güzeli böyle olmak ama sana kafana tak demiyorum sadece yumurtlama zamanı yap unut adını hatta başka zaman keyfine yap yani kasma ama boşlamada..
Beni düşündüğünden söylüyorsun kuzu biliyorum ama işte buna takılıncada sitres oluyorum biliyor musun o sebepten keyfime göre takılıyorum çünkü ister istemez beynime yerleişiyor tıuttu mu acaba diye ama söz elimden geleni yaparım sağol canımcım

Dunden beri akintim pembe gibiydi ancak peceteyle silince anlasiliyodu. Bugun ise camasimda bi kac leke gordum. Kan gelmedi daha yarina gelir ama hissediyorm
Ya ben de yarın 2. Günüm olur diye doktordan randevu almıştım ama kanamam baslamadi bir türlü neyse bakalım yarin başlarsa 2 gün sonra tekrar giderim tarihi de degistirtemedim. Normalde leke baslayinca ertesi gün gelir ağrım da var lekeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…