2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Gunaydn kizlar.bnde an itibariyle regl oldum.yine her zamnki gibi sistit belirtileri beni kandirdi.yine sistit olmuşum.anlamiyorm 2 ayda bi sistit oluyorm ne olack bu halim ya

canım ayaklarını sıcak tut ve soğuk su ile taharetlenme
birde maydanoz suyu iç saplarını kaynat ılık iken tülbente sar aşağıya orkid yerleştirir gibi koy tutun aman sıcak olmasın yakma özel bölgeyi
annem sık sık olurdu o yapardı hemen düzelirdi ama gebelik belirtisinin olabileceği dönemlerde bu kürü uygulama oldumu canım

inşallah gelecek aya nasip olur hayırlısı ile

Abla gerçekten bu sistit yordu beni o kdar dikkat etmeye calisiyorm ama yok ya.artk bi uroloğa gidicem kesin.

canımcım şimdi sen ne içiyorsun ne aldın siteden yani..bende çörek otu kapsulü var içsem olur mu yağ mı olması lazım..

Hiç bir şey için geç değil Başaranlar bizden fazla kromozom mu taşıyor Biz de çalışır yaparız canım benim.. hayırlısıysa olur inşallah..

CANIM SENDE DURUMLAR NASIL SENİ VE @ardemir i merak ettim sizin bu günlerde hayırlı haberlerinizi alırız inşallah
Kuzum haber yok şu an..

canım nasıl geçti sınavın rabbim gönlünden geçeni hayırlısı ile nasip etsin inşalllah

sen nasılsın
Fena değil fulyacım bakalım hayırlısı artık.. regl olmadım ama sırtımdaki ağrılar devam ediyor ara ara kasıklarıma da vuruyor bakalım.. 36 günü bekleyip öyle test yaptıracağım zira idrar da çıkmadı..

Gunaydn kizlar.bnde an itibariyle regl oldum.yine her zamnki gibi sistit belirtileri beni kandirdi.yine sistit olmuşum.anlamiyorm 2 ayda bi sistit oluyorm ne olack bu halim ya
Allah canını sağ etsin tatlım inşallah önümüzdeki ay mutlu haber alırsın ama benim tavsiyem hemen bir ürolojiye gitmelisin 2 ayda bir olması tuhaf çünkü.. Önce onu halletmen gerektiğini düşünüyorum..

Herkese selamlar arkadaşlar!

Hiç bir şey için geç değil Başaranlar bizden fazla kromozom mu taşıyor Biz de çalışır yaparız canım benim.. hayırlısıysa olur inşallah..

orası öyle canım da ne bileyim bunaldım artık çalışmaktan kadro da açan yok neyse benim önceliğim bebişim şuan saldım işi mişi

orası öyle canım da ne bileyim bunaldım artık çalışmaktan kadro da açan yok neyse benim önceliğim bebişim şuan saldım işi mişi
Aynen canım benim de öyle valla.. bak 17sinden beri sancı çekiyorum elim yüreğimde.. hiç bir şey minnak bal kavanozlarından daha önemli değil.. hayırlısıyla gelsinler de..

ayy evet ya gelseler de yesek balları
test yaptın mı canım neden o kadar sancın var ki
Vallahi anlamadım ki canım heralde iğnenin yan etkisi olsa gerek preglny vuruldum ya ben bu ay..
İdrar testi yaptım ama yok.. önceki gebelikte idrarda çıkmamıştı gerçi ama yok gibi sanki bilemedim

hayırlısı olsun canım... bende de bu ay çok kasık batması geç ağrı falan oldu birde adetim 6 gün sürer 5 gün de bitti doktor antibiyotik verdi acaba ben de mi sistitim onun belirtisi de mi böyle

Vallahi anlamadım ki canım heralde iğnenin yan etkisi olsa gerek preglny vuruldum ya ben bu ay..
İdrar testi yaptım ama yok.. önceki gebelikte idrarda çıkmamıştı gerçi ama yok gibi sanki bilemedim

inş vardır canım sen yanılıyorsundur..bende bu ay pek hissetmiyorum ilaç iğne vs kullanmadım tek hsg çekildim bakalım kısmet inş bu ay muradımıza ereriz..

Arkadaşlar yeni bir maraton başlıyor bu gün adetim bitti Ramazan'ı serifte geliyor oluk oluk rahmetin aktığı geceler duaların kabul olacağı geceler Kadir gecesini içinde saklayan geceler her gece hem kendimize hem bütün isteyenlere Rabbim hayırlı evlat versin inşallah

Canım idrar yolu enfeksiyonu için ibrahim Saraçoğlunun karnabahar kürü var ama doktorA danışıp uygulayabilirsin çok geçmiş olsun bol su iç canım

canımcım şimdi sen ne içiyorsun ne aldın siteden yani..bende çörek otu kapsulü var içsem olur mu yağ mı olması lazım..
Kuzucum ben aslanpençesi kürü istettim onla beraber çörek otu yağıda gönderdiler içebilirsin tabi olur niye olmasın kuzu çörek otu çok iyi bende bitince alacam yine inşallah tabi siteden değil aktardan

Merhaba kuzumm kıyamam ya ne desem bilemedim şimdi valla çok üzüldüm rabbim bir daha yaşatmasın ne diyeyim vardır bi hayır rabbimin taktiri sabredecez mecbur yanlız değilsin canım biz yanındayız inşallah yeniden sağlıklı sıhhatli olacak bi dahakine kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…