- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #14.681
Gunaydn kizlar.bnde an itibariyle regl oldum.yine her zamnki gibi sistit belirtileri beni kandirdi.yine sistit olmuşum.anlamiyorm 2 ayda bi sistit oluyorm ne olack bu halim ya
canım ayaklarını sıcak tut ve soğuk su ile taharetlenme
birde maydanoz suyu iç saplarını kaynat ılık iken tülbente sar aşağıya orkid yerleştirir gibi koy tutun aman sıcak olmasın yakma özel bölgeyi
annem sık sık olurdu o yapardı hemen düzelirdi ama gebelik belirtisinin olabileceği dönemlerde bu kürü uygulama oldumu canım
inşallah gelecek aya nasip olur hayırlısı ile
İyilik canımcım senden? Kullanıyorum kuzu temizliğe başladım canım ya bide yazıyorum ben aslında fırsat buldukça canım kullan işe yarıyor bide çörek otu yağı gönderiyorlar her derde deva biliyorsun şöyleki benim tüylenmelerde gözle görülür azalma oldu hormonları düzenliyor yani memnunum ben
Abla gerçekten bu sistit yordu beni o kdar dikkat etmeye calisiyorm ama yok ya.artk bi uroloğa gidicem kesin.
Günaydın hanımlar
Hiç bir şey için geç değil Başaranlar bizden fazla kromozom mu taşıyor Biz de çalışır yaparız canım benim.. hayırlısıysa olur inşallah..bende üni,den mezun olduğumdan beridir ilk defa bu sene girmedim bunaldım artık..seneye nasipse tekrar deneyeceğim gk gy ten..
senin nasıl geçti alanın neydi canım, bende gelir uzmanlığına çabaladım da artık bu saatten sonra olmaz sanırım..
Kuzum haber yok şu an..CANIM SENDE DURUMLAR NASIL SENİ VE @ardemir i merak ettim sizin bu günlerde hayırlı haberlerinizi alırız inşallah
Fena değil fulyacım bakalım hayırlısı artık.. regl olmadım ama sırtımdaki ağrılar devam ediyor ara ara kasıklarıma da vuruyor bakalım.. 36 günü bekleyip öyle test yaptıracağım zira idrar da çıkmadı..canım nasıl geçti sınavın rabbim gönlünden geçeni hayırlısı ile nasip etsin inşalllah
sen nasılsın
Allah canını sağ etsin tatlım inşallah önümüzdeki ay mutlu haber alırsın ama benim tavsiyem hemen bir ürolojiye gitmelisin 2 ayda bir olması tuhaf çünkü.. Önce onu halletmen gerektiğini düşünüyorum..Gunaydn kizlar.bnde an itibariyle regl oldum.yine her zamnki gibi sistit belirtileri beni kandirdi.yine sistit olmuşum.anlamiyorm 2 ayda bi sistit oluyorm ne olack bu halim ya
Hiç bir şey için geç değil Başaranlar bizden fazla kromozom mu taşıyor Biz de çalışır yaparız canım benim.. hayırlısıysa olur inşallah..
Aynen canım benim de öyle valla.. bak 17sinden beri sancı çekiyorum elim yüreğimde.. hiç bir şey minnak bal kavanozlarından daha önemli değil.. hayırlısıyla gelsinler de..orası öyle canım da ne bileyim bunaldım artık çalışmaktan kadro da açan yok neyse benim önceliğim bebişim şuan saldım işi mişi
Aynen canım benim de öyle valla.. bak 17sinden beri sancı çekiyorum elim yüreğimde.. hiç bir şey minnak bal kavanozlarından daha önemli değil.. hayırlısıyla gelsinler de..
Vallahi anlamadım ki canım heralde iğnenin yan etkisi olsa gerek preglny vuruldum ya ben bu ay..ayy evet ya gelseler de yesek balları
test yaptın mı canım neden o kadar sancın var ki
hayırlısı olsun canım... bende de bu ay çok kasık batması geç ağrı falan oldu birde adetim 6 gün sürer 5 gün de bitti doktor antibiyotik verdi acaba ben de mi sistitim onun belirtisi de mi böyleGunaydn kizlar.bnde an itibariyle regl oldum.yine her zamnki gibi sistit belirtileri beni kandirdi.yine sistit olmuşum.anlamiyorm 2 ayda bi sistit oluyorm ne olack bu halim ya
Vallahi anlamadım ki canım heralde iğnenin yan etkisi olsa gerek preglny vuruldum ya ben bu ay..
İdrar testi yaptım ama yok.. önceki gebelikte idrarda çıkmamıştı gerçi ama yok gibi sanki bilemedim
Oh az kaldı ablacım inşallahnaber canım senin bat ne zaman
bende aynı durumlar bat 30 mayıs benim
Bol su iç canım benim canın sağolsunGunaydn kizlar.bnde an itibariyle regl oldum.yine her zamnki gibi sistit belirtileri beni kandirdi.yine sistit olmuşum.anlamiyorm 2 ayda bi sistit oluyorm ne olack bu halim ya
İnşallah doğru zamanda sağlıkla gelir sıra sıra hepimize canım..inş vardır canım sen yanılıyorsundur..bende bu ay pek hissetmiyorum ilaç iğne vs kullanmadım tek hsg çekildim bakalım kısmet inş bu ay muradımıza ereriz..
Canım idrar yolu enfeksiyonu için ibrahim Saraçoğlunun karnabahar kürü var ama doktorA danışıp uygulayabilirsin çok geçmiş olsun bol su iç canımGunaydn kizlar.bnde an itibariyle regl oldum.yine her zamnki gibi sistit belirtileri beni kandirdi.yine sistit olmuşum.anlamiyorm 2 ayda bi sistit oluyorm ne olack bu halim ya
Kuzucum ben aslanpençesi kürü istettim onla beraber çörek otu yağıda gönderdiler içebilirsin tabi olur niye olmasın kuzu çörek otu çok iyi bende bitince alacam yine inşallah tabi siteden değil aktardancanımcım şimdi sen ne içiyorsun ne aldın siteden yani..bende çörek otu kapsulü var içsem olur mu yağ mı olması lazım..
Merhaba kuzumm kıyamam ya ne desem bilemedim şimdi valla çok üzüldüm rabbim bir daha yaşatmasın ne diyeyim vardır bi hayır rabbimin taktiri sabredecez mecbur yanlız değilsin canım biz yanındayız inşallah yeniden sağlıklı sıhhatli olacak bi dahakine kuzucumMerhaba canlar nasılsınız? Burada hamile olduğumu öğrenmiştim. Malesef dün kürtaj oldum bebegimin 6+5te kalp atışının durması nedeniyle. Çok üzgünüm rabbim bir daha yasatmasin inşallah sağlıklı evlatlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?