2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Cok uzuldum canim. Allah hayirlisini versin uzulme. Yine olur insallah bebisin

hayırlısı olsun canım... bende de bu ay çok kasık batması geç ağrı falan oldu birde adetim 6 gün sürer 5 gün de bitti doktor antibiyotik verdi acaba ben de mi sistitim onun belirtisi de mi böyle

Canm evet sisttit çok fena kasık ağrısı yapiyo ve bel ağrısı kopacak derecede..idrar miktarinda azalma olur yanmayi zaten biliyosun.doktorun idrar tahlili yapmadan mi antibiyotik verdi.

Canım gerçekten çok üzüldüm bilirim o duyguyu evladını kaybetmiş gibi oluyo insan sana ne desek boş şu an bunun en iyi ilacı zaman inşallah Rabbim tez zamanda bebeğini gönderiri bunun acısını unutursun..

Canım idrar yolu enfeksiyonu için ibrahim Saraçoğlunun karnabahar kürü var ama doktorA danışıp uygulayabilirsin çok geçmiş olsun bol su iç canım

Canm bnde ona baktm bugun.zaten dojtora gidicem artk.gerçekten bu sistit yordu beni evlendigimden beri.yinede hamdolsun halime.Rabbm dermansz dert vermesn.inan sağlık o kdar önemli ki bugun varya adet oldum inan onu dusunecek halim bile yoktu.o kadar istedigim şeyi düşün.yani diyeceğim sağlık olsunda hersey oluyo bi şekilde.Rabbm bana bugunde bunu gösterdi.

Abla bu kekik fa

Insallah ablacm saolasn bilgilern için

Evet canm hemen randevu aldm zaten uroloğa.gidicem artk tak etti.

Canım çok geçmiş olsun rabbim sabırlar versin en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin

Abla bunlar iyimi geliyo.bnde saracoglu karnibahar kuru gordum.abla inan cok dikkat ediyorm.hic icmedm dedigim gunflde bile 1 litre iciyodurum.neden böyle sık sık olurm anlamiyorm.
Aşkım enfeksiyonlara gribe kiste ne dersen hepsine iyi geliyor bide şöyle bişey var vücudun bi yerinde rnfeksiyon olunca özellikle boğazda diğer tarafı özellikle genital bölgeyi enfeksiyon geçmişide varsa bide tetikliyır kendimden biliyorum benim faranjit tutunca ençek kasığıma vuruyor bunları demle iç bol bolda su tüket işedikçe atıp rahatlayacan ay kaba mı oldu biraz :) idare et artık kuzu benim kibarlıkta bu kadar işte :) allahın izniyle geçer böyle yaparsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…