2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Olur inşallah kuzu gelirsen bu taraflara haberim olsun tamam mı
Tabi canim haber veririm. Daha iyiyim ama bazen oluyor ki içim cız ediyor. Sabah eşimle konuştuk yaşıyor olsaydı 10. haftadaydi diye ama yok artık melek oldu yavrum. Miyazcim senin de mi ilk olacak bebek?

benimde sulu yapışkan beyaz akıntı oluyor afedersin birde arada sağ kasıkta batma

gebelik belirtileri ile adet belirtileri aynı nerdeyse kendimisi dinlemekten deli olacağız

aynen ya artık sinir olmaya başladım her ay sonu aynı gebelik belirtileri yaşıyorum resmen psikolojik düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor kendimi teldeki uygulamaya bakarken buluyorum

Canım benim sadece göğüslerinisim patlayacak gibi aşırı derece dolgun ama adet önceside böyle olur ayırt edemiyorum bence tutmadı benimki

bende de göğüs hassiyeti olurdu ama o yok şimdilik ama hala hafif ağrım var kasıklarda benimde olmadı sanırsam..neyse içimizi ferah tutalım dün test yapacaktım zor tuttum kendimi

araştır canım ağrısız yöntem var anesteziye inan gerek yok bende geçen ay çektirdim bu mu yani dedim hiç bişeyi yok en azından bana öyle oldu 500 tl verdm bende..
Canım 630 TL ye ayarladım Allah nasip ederse salı çekilecek..
Ağrısız uygun çeken yok 800 den aşağı hiç bulamadım bu da şans eseri oldu inan.. Allah yardım etti bildiğin.. şükürler olsun..

Kızlar hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar bir şey soracağım özelikle miyazcığım sana benim bütün hormonlar normal ben aslan pençesi icsem zararı olurmu acaba

Kızlar hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar bir şey soracağım özelikle miyazcığım sana benim bütün hormonlar normal ben aslan pençesi icsem zararı olurmu acaba
benim de bütün hormonlarım normal cnm ama prof saracoğlu sitesine yazdım aslanpençesini önerdi.. internette de biraz zararlarına baktım.. bilinen bir zararı yok faydası olur inşallah...

herkese hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar....

aşılama bi dahaki aya mı yaptıracaktın canım konuştun mu doktorla nasıl bi prosedür var..
Evet canım pazartesi gibi adet olcam be aşılamaya start verecez bakalım :) hsg çekindiğimiz için en önemli şartı yerine getirmiş olduk.. Hormon tahlilkerim ister büyük ihtimalle adetin 2. Günü gitmeyi düşünüyorumbirde benim doktorum aşılamayı klomen ile değil karından iğne ile öneriyor daha kaliteli yumurta oluşuyormuş. Onun dışında detayları daha konuşmadık ama bi çok kişi ultrasonda bu işlemi izlemiş bende öyle olmasını istiyorum bakalım

bende de göğüs hassiyeti olurdu ama o yok şimdilik ama hala hafif ağrım var kasıklarda benimde olmadı sanırsam..neyse içimizi ferah tutalım dün test yapacaktım zor tuttum kendimi
Ben de hissediyorum olmadı amaaann ağlasam da sızlasam da olmuyo napayım mübarek ramazan yüzü hürmetine inşallah olur aşılama vesilemiz olur.. Sen araştırdın mı?

hadi bakalım inşallah canım ya..ben bi iki ay daha bekleyeceğim..doktorumda öyle dedi..hayırlısı olsun hakkında neyse benimde yolum aşılama nasılsa senden alırım düşüncelerini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…