2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canım 630 TL ye ayarladım Allah nasip ederse salı çekilecek..
Ağrısız uygun çeken yok 800 den aşağı hiç bulamadım bu da şans eseri oldu inan.. Allah yardım etti bildiğin.. şükürler olsun..

hadi ya ben o zaman iyiye çektirmişim ki doktorum da çekimi çok beğendi Allah yardım ediyor valla..
ama o kadar paraya değmiyor iki dakikalık için Allah bildiği gibi yapsın onları..

hadi bakalım inşallah canım ya..ben bi iki ay daha bekleyeceğim..doktorumda öyle dedi..hayırlısı olsun hakkında neyse benimde yolum aşılama nasılsa senden alırım düşüncelerini..
Benim doktor da 2 ay bekleyebilirsin kendiliğinden olabilir dedi ama benim yaşım geçiyo artık şansa bırakmak istemiyorum

Günaydın kızlar
Hayırlı ramazanlar rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Kızlar işyerinde bir sıkıntım var ne hayırlı ise onun için dua edermisin benim için

Ben bu gün adet oldum diğer kızlar sizde son durum ne

ardemir rahim filmi ayarlamissin İnşallah bebeğe vesile olur canim

Günaydın canim mübarek ramazan ayında allahım tüm dualarimizi kabul etsin inşallah.

Rabbim hakkında hayirlisini nasip eylesin canım. İnşallah bu son adetin olur 9 ay boyunca bi daha olmazsın. Benim de hala azar azar kanamam geliyor. Yarın bir hafta olacak bebeğimden ayrılalı.

M miyaz nasılsın canım
Ben utuyu yariladim

İftara ne yapıyorsunuz
Bende sadece zeytinyağlı biber ve patlıcan dolması var
Yanına ne yapsam

beren20 canım duaların için allah razı olsun
Her gecenin bir sabahı var bunu unutma
Senden de allah razı olsun canım. İnşallah sabah çok yakındır çünkü bazen umutsuzluga kapılıyorum. Hep eşim destek olurdu geçen gün bir daha bebegimiz ne zaman olur acaba deyince meğer o da karamsarlığa kapılmış ben de bilmiyorum olur mu onu da bilmiyorum dedi. Inan o kadar üzüldüm ki.

M miyaz nasılsın canım
Ben utuyu yariladim

İftara ne yapıyorsunuz
Bende sadece zeytinyağlı biber ve patlıcan dolması var
Yanına ne yapsam
İyiyim canıımmmm sen nasılsın valla yeni oturdum bende yemek yapıyordum. Çorba salata yap türlü tarzı bişeyler yapabilirsin canım kıymalı yada etli güzel oluyor :)

bende cuma test yaptım negatif ama adet de olmadım belirtiler de yok sanırım gecikme olacak yine..
neyse hayırlısı olsun ne diyelim bu mübarek ayda bol bol dua edelim hep dualarımdasınz inanın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…