- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #14.841
Canım 630 TL ye ayarladım Allah nasip ederse salı çekilecek..
Ağrısız uygun çeken yok 800 den aşağı hiç bulamadım bu da şans eseri oldu inan.. Allah yardım etti bildiğin.. şükürler olsun..
Sanada kuzu sende mi geç yumurtladın kız bende 21.ci gün yumurtladım24.gün bugun cnm
Hayırlı Cumalar canlar Hayırlı Ramazanlar
Hepinize dua ettim Rabbim tez vakitte yollasın bebişlerimizi
Burayada bi yaz gelemedi kız tam anlamıyla. bi yanıyoruz bi donuyoruz mevsimler karıştı dengemiz şaştı vallahiBende cok sukur abla. Sicaklardan basim agriyo nedense
Benim doktor da 2 ay bekleyebilirsin kendiliğinden olabilir dedi ama benim yaşım geçiyo artık şansa bırakmak istemiyorumhadi bakalım inşallah canım ya..ben bi iki ay daha bekleyeceğim..doktorumda öyle dedi..hayırlısı olsun hakkında neyse benimde yolum aşılama nasılsa senden alırım düşüncelerini..
Burayada bi yaz gelemedi kız tam anlamıyla. bi yanıyoruz bi donuyoruz mevsimler karıştı dengemiz şaştı vallahi
Kaptım gibi zaten kuzu :)Mevsimsel gecisler oyle oluyor abla. Dikkat edin kendinize sifayi kapinca kolay iyilesilmiyor
Kaptım gibi zaten kuzu :)
Sağol kuzucum sen nasılsın ay kimse yok burdaGecmis olsun abla dikkat yine de kendine
Günaydın canim mübarek ramazan ayında allahım tüm dualarimizi kabul etsin inşallah.Günaydın kızlar
Hayırlı ramazanlar rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Kızlar işyerinde bir sıkıntım var ne hayırlı ise onun için dua edermisin benim için
Ben bu gün adet oldum diğer kızlar sizde son durum ne
ardemir rahim filmi ayarlamissin İnşallah bebeğe vesile olur canim
Sağol kuzucum sen nasılsın ay kimse yok burda
:) olsun benimde maç yok ama girip bakıyorum sürekli in cin top oynuyor :)Bende iyiyim cok sukur napalim abla ramazanda maclar duruyo millette herkes sessiz
Senden de allah razı olsun canım. İnşallah sabah çok yakındır çünkü bazen umutsuzluga kapılıyorum. Hep eşim destek olurdu geçen gün bir daha bebegimiz ne zaman olur acaba deyince meğer o da karamsarlığa kapılmış ben de bilmiyorum olur mu onu da bilmiyorum dedi. Inan o kadar üzüldüm ki.beren20 canım duaların için allah razı olsun
Her gecenin bir sabahı var bunu unutma
İyiyim canıımmmm sen nasılsın valla yeni oturdum bende yemek yapıyordum. Çorba salata yap türlü tarzı bişeyler yapabilirsin canım kıymalı yada etli güzel oluyor :)
Günaydın bayanlar :) A anneveoglusu adet olmana üzüldüm bende bu ay çok umutluydum dün sabah test yaptım negatifbugün yarın adet olurum aşılama beni bekler.. Y yumyumyumiyum sen naptın? M miyaz D Deli_manya sizde durumlar nasıl??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?