- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #14.861
Günaydın bayanlar :) A anneveoglusu adet olmana üzüldüm bende bu ay çok umutluydum dün sabah test yaptım negatifbugün yarın adet olurum aşılama beni bekler.. Y yumyumyumiyum sen naptın? M miyaz D Deli_manya sizde durumlar nasıl??
canım bende zor gebe kalıyorum sebebini bilmiyorumcanım benim inşallah senin melek sana süpriz yapar ben ilk aydan gebe kalsaydım şoka girerdim inan
oğluma 14 ay şubatta kaybettiğim bebeğe 4,5 yıl sonra gebe kalabildim hakkımızda hayırlısı buymuş demek
rabbim sizlere hayırlısı ve sağlıkla tez zamanda nasip etsin inşallah
Ben daha olmadım canım bebek yok ama yani geç yumurtladım ondan gecikti heralde kuzu adeti bekliyorum işte bendeGünaydın bayanlar :) A anneveoglusu adet olmana üzüldüm bende bu ay çok umutluydum dün sabah test yaptım negatifbugün yarın adet olurum aşılama beni bekler.. Y yumyumyumiyum sen naptın? M miyaz D Deli_manya sizde durumlar nasıl??
Günaydın bayanlar :) A anneveoglusu adet olmana üzüldüm bende bu ay çok umutluydum dün sabah test yaptım negatifbugün yarın adet olurum aşılama beni bekler.. Y yumyumyumiyum sen naptın? M miyaz D Deli_manya sizde durumlar nasıl??
geçmiş olsun canım.. nasıl geçti zormuyduAnestezili Hsg ye giriyorum kızlar dua edin bana.. azıcık korkuyorum da..
Yarım saat kadar oldu ayılalı canım şükür elhamdülillah her şey yolunda.. kanamam var biraz.. ama tüpler açık Allaha şükür.. Allah senden razı olsun..geçmiş olsun canım.. nasıl geçti zormuydu
Canım bu kadar umutsuz olma tabiki kafaya takma amenna ama herşeyden vazgeçmeCanm meraba bende durumlar aynı boşverdm artk adetm yeni bitti zaten eşimle birlktr kontrole gttk sonçlar haftaya ama başka da hiç bişey yapmıyorm napim canm kendimi yiyip bitiremem ya olacaksa olacak yoksa da elden gelen ne var yalan dünya deil mi yaşayıp hidecez eldeki nimetlere şükredip.bu ayda biraz daha maneviyata odaklanmak istedm bebiş de gelirse gelir.inan gücüm kalmıyo düşündükçe geçen ay resmn ağlama krizleri geçiyodm ama bak ne oldu hiçbişey yok.yani kendime ediyorm başka bişey deil.Artk dilimde tek bi şey var Rabbim hayrlısını versn.sizlerdede durum negatif sanrm yine.
Hiç bişey hissetmeyeceksin canım rahat ol ben yanlız gittim yatışımı yaptım oldum yemeğimi yedim geldim sanki muayeneye gitmiş gibi :) şimdi nasılsınAnestezili Hsg ye giriyorum kızlar dua edin bana.. azıcık korkuyorum da..
Yarım saat kadar oldu ayılalı canım şükür elhamdülillah her şey yolunda.. kanamam var biraz.. ama tüpler açık Allaha şükür.. Allah senden razı olsun..
Şükürler olsun iyiyim canım.. ameliyathanenin soğukluğu.. çıplak uyuma güdüsü falan gerdi ama geçti çok şükür.. Sağolasın canım benim çok teşekkür ederim..Hiç bişey hissetmeyeceksin canım rahat ol ben yanlız gittim yatışımı yaptım oldum yemeğimi yedim geldim sanki muayeneye gitmiş gibi :) şimdi nasılsın
Sağol canım benim Allah razı olsun.. bakalım kanamam var biter bitmez çalışmalara başlayacağım tekrar.. umarım Ramazan ayı hepimize bereket getirir pes pese alırız güzel haberleri..Geçmiş olsun canım. Şimdi gebelik şansının yüksek olduğu 3 ay seni bekliyor. İnşallah nasip olur tekrar.
İnşallah tutacak canım hayırlısıyla hep olumlu düşün bende olacamda çok bekletmese bari günüm geçti bebek yok şişkinlik yapıyor sinir oluyorum ya@anneveoğlusu Y yumyumyumiyum M miyaz ben adet oldum haftaya aşılama beni bekler hadi bakalım hayırlısı
Sende mi bu ay olcan aşılama??İnşallah tutacak canım hayırlısıyla hep olumlu düşün bende olacamda çok bekletmese bari günüm geçti bebek yok şişkinlik yapıyor sinir oluyorum ya
Yok kuzu ben düşünmüyorum şimdilik bir seneye kadar şansımı deneyecem benim daha yeni zaten olmazsa belki sonrasında düşünürüm kız yeni farkettim adet için okacam dedim ben canım :)Sende mi bu ay olcan aşılama??
Çok sevindim canım sorun çıkmamasına...İnşallah bebişine kavuşmana vesile olurYarım saat kadar oldu ayılalı canım şükür elhamdülillah her şey yolunda.. kanamam var biraz.. ama tüpler açık Allaha şükür.. Allah senden razı olsun..
Haaaa bende yanlış anladım :) tabiki şansını dene canım inşallah tutarYok kuzu ben düşünmüyorum şimdilik bir seneye kadar şansımı deneyecem benim daha yeni zaten olmazsa belki sonrasında düşünürüm kız yeni farkettim adet için okacam dedim ben canım :)
Nasip kuzu benim çok istediğim şeyler zaten hemen olmuyor ama oluncada hayırlı oluyor çok şükür tecrübeyle sabittir yani bu durum :) illa çabalamam gerek yani inşallah çok beklemeyizHaaaa bende yanlış anladım :) tabiki şansını dene canım inşallah tutar
Canım bu kadar umutsuz olma tabiki kafaya takma amenna ama herşeyden vazgeçmebende sanki biraz bıraktım gibi ne bileyim yani gel git yaşıyorum.. Bi olsun hemen istiyorum bi amaaan yırtınsam da olmuyo boşver diyorum. Bende bugün adet oldum önümüzdeki hafta aşılama var bende de inş bu sefer tutar da artık bekletmez bebiş.. Sen yinede bu ayı degerlendir boş geçme canım
Canm arzucan çok geçmiş olsunYarım saat kadar oldu ayılalı canım şükür elhamdülillah her şey yolunda.. kanamam var biraz.. ama tüpler açık Allaha şükür.. Allah senden razı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?