- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #14.961
İnşallah geçer canim allah kimseye yasatmasin sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah tek tesellim hamile kalıyorum onu biliyorum artik
Genelde forumda yazanlarınkine baktım canım hep 50-60 milyon total sperm hatta daha az olanları daha okudum onlara bakınca gayet iyi bence ama tabiki en iyi sini doktor bilirHe canm da yuzdeler nasıl bıilemedm bana az geldide doktor bişey demedi
Evet bide açınca uyarı geliyor güvenlik bilmem neyinde sıkıntı var buna rağmen devam edilsin mi diye
Kuzu mesajını yeni gördüm rabbim ne derse o oluyor bunda da vardır bi hayır vardır bi bildiği illaki çok zor tabi o aşikar ama zamanla alışacaksın hem daha sağlıklı sıhhatli kuzucukların olacak bırakma kendiniKızlar çok kötüyüm az önce koltukta uyuyakalmisim. Bebegimi gördüm rüyamda zaten hep aklimda o yüzden galiba içim nasim yandı anlatamam miralim sıfıra indi. Keske sağlıklı bir sekilde karnimda olsaydi dedim.
Evet canm çok şükür.Allahm dermansz dert vermesn kmseyeGenelde forumda yazanlarınkine baktım canım hep 50-60 milyon total sperm hatta daha az olanları daha okudum onlara bakınca gayet iyi bence ama tabiki en iyi sini doktor bilir
Amin inşallah canim benim yalniz da olunca insan hep düşünüyor inan okul kapanacak diye üzülüyorum oyalaniyordum okul işleriyle falan. Iyi ki sen hepiniz varsınız en azindan derdimi anlatınca rahatliyorum. Seviyorum seni miyazcim.Kuzu mesajını yeni gördüm rabbim ne derse o oluyor bunda da vardır bi hayır vardır bi bildiği illaki çok zor tabi o aşikar ama zamanla alışacaksın hem daha sağlıklı sıhhatli kuzucukların olacak bırakma kendini
Bende seni seviyorum canım ne demek yanlız olunca bak sende diyorsun biz varız ya kuzu bedenen olmasada yanındayız yanlız değilsin bi şekilde sınanıyoruz daha ileri safhalarda yaşayabilirdin bunları o zaman yükün daha ağır olurdu çünkü daha çok şeyler hissedecektin o zaman canım o yüzden var bi hayır demek sabırlı olmak için çabalamak lazım değil mi canım kendini bu kadar yıpratmaman gerek bu şekilde devam edersen yeni kuzucuklar nasıl gelecek sonra annesi sakin ol ki gelsin kuzucuklar teyze olayım ama yani bendeAmin inşallah canim benim yalniz da olunca insan hep düşünüyor inan okul kapanacak diye üzülüyorum oyalaniyordum okul işleriyle falan. Iyi ki sen hepiniz varsınız en azindan derdimi anlatınca rahatliyorum. Seviyorum seni miyazcim.
Ayy canimsin mesajını okurken gülümsedim kendimi daha güçlü hissettim. Kalbin o kadar güzel ki rabbim gönlünden geçen her şeyi nasip etsin sana. Ben de hep şükrediyorum canim rabbim beterinden korusun inşallah hep birlikte hamiş oluruz da burda bebislerimizden bahsederiz. Sen de ben de teyze oluruz bebislerimizin ultrason fotolarini paylasiriz inşallah bir gün. (Yaşam koçum oldin resmen)Bende seni seviyorum canım ne demek yanlız olunca bak sende diyorsun biz varız ya kuzu bedenen olmasada yanındayız yanlız değilsin bi şekilde sınanıyoruz daha ileri safhalarda yaşayabilirdin bunları o zaman yükün daha ağır olurdu çünkü daha çok şeyler hissedecektin o zaman canım o yüzden var bi hayır demek sabırlı olmak için çabalamak lazım değil mi canım kendini bu kadar yıpratmaman gerek bu şekilde devam edersen yeni kuzucuklar nasıl gelecek sonra annesi sakin ol ki gelsin kuzucuklar teyze olayım ama yani bende
O da olacak tabiki canımcım tabikide şükredeceğiz allah korusun beterin beteri var kuzu allah daha beterleriyle sınamasın bak doğurup büyütüp evladını kaybedenler var rabbim senin yaşadığınıda onların yaşadığınıda düşmanıma bile yaşatmasın sanada bi daha yaşatmasın sağlıklı sıhhatli yavrular versin canım üzme kendini yanlız değilsin evvela rabbimiz var derdi veriyor ama sabrınıda veriyor ya bi dost edindirerek ya başka bi şekilde kimse yanlız değil biraz sabır geçecek bugünler yeni kuzuyla mutlu olacaksın yeniden inşallahAyy canimsin mesajını okurken gülümsedim kendimi daha güçlü hissettim. Kalbin o kadar güzel ki rabbim gönlünden geçen her şeyi nasip etsin sana. Ben de hep şükrediyorum canim rabbim beterinden korusun inşallah hep birlikte hamiş oluruz da burda bebislerimizden bahsederiz. Sen de ben de teyze oluruz bebislerimizin ultrason fotolarini paylasiriz inşallah bir gün. (Yaşam koçum oldin resmen)
Yaşanan hiç bi acı geçmiyor ki yavrum sadece alışıyoruz işte bi şekilde hayat devam ediyor devam etmek zorunda bu canda emanet değil mi kuzu emanete layığıyla sahip çıkmamız gerek değil mi o yüzden sabredip beklemek gerek bakalım rabbim ne der ne derse güzel derberen20 kuzuumm hep beraber burdayız.. yanındayız.. eşeği eşekten düşen anlar misali.. hissettiğin her şeyi anlıyorum Masal okumayacağım sana.. geçecek unutacaksın demeyeceğim.. geçmeyecek ve unutmayacaksın ama Yaradan öyle güzel ki öyle kusursuz ki sabır veriyor canım.. dayanma gücü veriyor.. İnan bana bu günkü kadar çok acısa aklımızı kaçırırız bak önündeki en yakın örnek benim.. ve inanki iyiyim.. sende iyi ol..
Ve unutma biz burada yanındayız.. her zaman.. saat kaç olursa olsun ne zaman konuşmak istersen yaz lütfen.. dilim döndüğünce yanındayım.. ya sabır..
İnşallah canım benim aminO da olacak tabiki canımcım tabikide şükredeceğiz allah korusun beterin beteri var kuzu allah daha beterleriyle sınamasın bak doğurup büyütüp evladını kaybedenler var rabbim senin yaşadığınıda onların yaşadığınıda düşmanıma bile yaşatmasın sanada bi daha yaşatmasın sağlıklı sıhhatli yavrular versin canım üzme kendini yanlız değilsin evvela rabbimiz var derdi veriyor ama sabrınıda veriyor ya bi dost edindirerek ya başka bi şekilde kimse yanlız değil biraz sabır geçecek bugünler yeni kuzuyla mutlu olacaksın yeniden inşallah
İyi ki varsınız canım siz de olmasanız derdimi kime anlatayım bazen eşime bile anlatamıyorum zaten işi sıkıntılı bi de beni düşünmesin diye. Allahima güvenip sabrediyorum canim. Rabbim inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize. Bunaldigimda direkt buraya yaziyorum zaten canim yazmaz mıyım ama inşallah güzel şeyler konusacagimiz günler de gelir.beren20 kuzuumm hep beraber burdayız.. yanındayız.. eşeği eşekten düşen anlar misali.. hissettiğin her şeyi anlıyorum Masal okumayacağım sana.. geçecek unutacaksın demeyeceğim.. geçmeyecek ve unutmayacaksın ama Yaradan öyle güzel ki öyle kusursuz ki sabır veriyor canım.. dayanma gücü veriyor.. İnan bana bu günkü kadar çok acısa aklımızı kaçırırız bak önündeki en yakın örnek benim.. ve inanki iyiyim.. sende iyi ol..
Ve unutma biz burada yanındayız.. her zaman.. saat kaç olursa olsun ne zaman konuşmak istersen yaz lütfen.. dilim döndüğünce yanındayım.. ya sabır..
Çalışıyor yoğun eleman sıkıntısıda vardı en son ondan giremiyordur canımSevcanvildo nerde acaba artık hiç katılmıyor
kesinlikle kuzum.. iyi ki inancımız var yoksa yörüngesiz gemi gibi savrulur dururduk.. buna şükür..Yaşanan hiç bi acı geçmiyor ki yavrum sadece alışıyoruz işte bi şekilde hayat devam ediyor devam etmek zorunda bu canda emanet değil mi kuzu emanete layığıyla sahip çıkmamız gerek değil mi o yüzden sabredip beklemek gerek bakalım rabbim ne der ne derse güzel der
amiiiinnn canı yürekten diliyorum inan.. geçen de dedim ya tedaviyle de olsa gebe kalınabiliyor bu mucize bence.. ve bizlerde inan bu mucizeden payımıza düşeni alacağız Allahın izniyle..İyi ki varsınız canım siz de olmasanız derdimi kime anlatayım bazen eşime bile anlatamıyorum zaten işi sıkıntılı bi de beni düşünmesin diye. Allahima güvenip sabrediyorum canim. Rabbim inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize. Bunaldigimda direkt buraya yaziyorum zaten canim yazmaz mıyım ama inşallah güzel şeyler konusacagimiz günler de gelir.
Ben adet olmadım canım daha ama testte negatifti bilemiyorum artık adet olmayı bekliyorum olsam rahatlayacam yani sıkıntı yapıyorSlm canlar nasılsınız yokmu bebiş haberleri hade haziranda dolsun göbişler
Kaç GUN geçti canım?Ben adet olmadım canım daha ama testte negatifti bilemiyorum artık adet olmayı bekliyorum olsam rahatlayacam yani sıkıntı yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?