- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #14.941
Canm ikisi dediğinin diğeri ne ki ?Evet onu biliyorum ama ikisinin kriteri nasıl farklı olur ki anlamadım benim eşiminki normal aslında ama kafam karıştı canımbu arada arısütü bal poleni arıcıdan al
İyilik canım senden?? Yemedimde bebekte yok abla aşırı şişim daralıyorum valla ya olsamda rahatlasam şişten nefes alamıyorum inanki
A anneveoglusu ablacm bnde şükür diyim Allaha iyiym koşturmaca işte bu ara bi boğaz acısı geçmek bilmiyo valla napcam bilemedm.Sen naslsn nasıl gidiyo ablacm.
Canım spermiyogra hastanelerde 2 kritere göre değerlendiriliyor. Biri WHO diğeri KRUGER bende yeni öğrendim benim eşiminki WHO ya göre normal ama KRUGER testi hiç yaptırmadım o nasıl çıkar bilmiyorum amaaaannn valla şu hiç uğraşmadan hamile kalanlara hayret ediyorum ayakta alkışlıyorumCanm ikisi dediğinin diğeri ne ki ?
Allah kolaylık versin canım benim. İnşallah kuzu test yaptım çıkmadı ödem kötü ya olsam rahata erecemM miyaz ablacm estafurullah unuturmuyum seni ama bu ara farkettiysen pek giremiyorum.bilmiyorm kafam çok dağınık heralde ondan yoğunluk var bu ara abla.yani düşünmeyi bile bıraktm diyebilrm.izindi hastalıktı birde açıktan okuyorm ya onun sınavlarydı derken tabiki Ramazanda etkiledi düzeni velhasıl kelam unutmadm seni ablacm yazamasamda okuyup takip ediyorm sizi.Geçen ay bndede aşırı aşırı bi şşknlk vardı kıyfetlere sığamaz olmuştm abla bi oldum ohhhh bi rahatladm inşallah sende hemen oluver tabiki bişiler yoksaaaa!
Hiç sorma ödemden o kilo işte olunca atılıyor ramazanın ilk günü verdim kan canımm negatif çıktı evde test yaptım o da temiz yok yani büyük ihtimal geç yumurtladım diye biraz daha bekleyip olmazsam doktora gidecem bi bakalımbende iyiyim şükür. vallahi seni en iyi ben anlarım adet olamamıştım kürtaj sonrasında nasıl şiştim o süreçte 3 kilo aldım ben. kocaman bir göbek. canım test yaptırsan kandan nasıl olur
Canım spermiyogra hastanelerde 2 kritere göre değerlendiriliyor. Biri WHO diğeri KRUGER bende yeni öğrendim benim eşiminki WHO ya göre normal ama KRUGER testi hiç yaptırmadım o nasıl çıkar bilmiyorum amaaaannn valla şu hiç uğraşmadan hamile kalanlara hayret ediyorum ayakta alkışlıyorum
Abla neler denedim bi tek zencefilin kabuklu şekliyle yemedim o kaldı limonlu ballı sıcak su falan.ama sanki bugun daha iyi gibi abla.düzelemedin demek çok geçmiş olsun bir tanem
sirke ile gargara yap boğazına iyi gelir canım
bende iyiyim yorgunluk var canım
Değerleri nasıl canım eşinin?Amaan skntı olsa çıkardı bebişim ya valla bnde hastaneden geldim.eşimdede bi skntı çıkmadı canm yani burdaki test sonucu bana pek ayrıntılı gelmedi hani bu ileri hareket sperm canlılığı falan varya onlar yok.sadece normal hareketlilik yavaş hateketlilik ve hareletsiz yazıyo ama doktor bi dkntı yok dedi.benmkide WHO
Değerleri nasıl canım eşinin?
Kızlar çok kötüyüm az önce koltukta uyuyakalmisim. Bebegimi gördüm rüyamda zaten hep aklimda o yüzden galiba içim nasim yandı anlatamam miralim sıfıra indi. Keske sağlıklı bir sekilde karnimda olsaydi dedim.
Anladım canım demekki çok detaylı değil ama sperm sayısı iyi görünüyorCanm valla totalde 120 milyon 1 ml di sanrm onda 60 milyon bide işte normal harektlilk %35 yavaş hareket %35 hareketsz %30 başkada bişey yok ya
Canım benim üzülme bak tedaviye cevap verebiliyorsun çok şükür yine hamile kalırsın.. Bebişin sağlıklı olsaydı zaten şu an seninle olurdu belki bi hastalığı sakatlığı vardı ve onu doğurup her gün öyle görmek daha çok canını yakmaz mıydı birde böyle düşün.. İnş yine anne olursunKızlar çok kötüyüm az önce koltukta uyuyakalmisim. Bebegimi gördüm rüyamda zaten hep aklimda o yüzden galiba içim nasim yandı anlatamam miralim sıfıra indi. Keske sağlıklı bir sekilde karnimda olsaydi dedim.
Öyle düşünüyorum zaten canim tevekkül ediyorum rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin diye öyle olmasa daha kötü olurdum. Sağolun hepiniz canım benim.Canım benim üzülme bak tedaviye cevap verebiliyorsun çok şükür yine hamile kalırsın.. Bebişin sağlıklı olsaydı zaten şu an seninle olurdu belki bi hastalığı sakatlığı vardı ve onu doğurup her gün öyle görmek daha çok canını yakmaz mıydı birde böyle düşün.. İnş yine anne olursun
İnşallah geçer canim allah kimseye yasatmasin sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah tek tesellim hamile kalıyorum onu biliyorum artikİşte olmayışıda bu şekilde oluşuda hem bi imtihan bizlere lütfen böyle düşün Rabbm yardmcn olsun diyeck bişeyde bulunmuyo kı
He canm da yuzdeler nasıl bıilemedm bana az geldide doktor bişey demediAnladım canım demekki çok detaylı değil ama sperm sayısı iyi görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?