- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #14.921
Canm WHO yani dünya sağlık örgütüne göre demek istemişAnladım canım peki morfolojide bişey yazmıyor mu bizimki 23 müş ama WHO ya göre diyor yanında anlamadım
Evet onu biliyorum ama ikisinin kriteri nasıl farklı olur ki anlamadım benim eşiminki normal aslında ama kafam karıştı canımCanm WHO yani dünya sağlık örgütüne göre demek istemiş
Psikolojik olarak kendimi toparladim diyorum ama ruyalarima bile giriyor. Halsizlik ve yorgunluk desen hep var. Bugün bir de 10 saat okuldaydim çok yoruldum anlatamam. Sen nerde çalışıyorsun canim ?
Sağol bitanem şimdi geldim doktordan.. sonuçlar çok güzel hadi bakalım gelsin o bebis artık çok bekledin güzel anne dedi bana :)
Hayırlısıyla şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine kucaklarımız dolacak pespese ben inanıyorum..
Sen nasılsın ne var ne yok canım
Günaydın canlar
Ablacım çifte bayram yaşasak ya:)
bende ağustosta olmazsa tüp bebekAnladım canım inşallah gerek kalmadan gelir bebişin :) bende Temmuzda tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum
Allah razı olsun canım benim..amin ne güzel drun var canım rabbim gönlüne göre versin
bende idare ederim izin dönemim gelmiş benim 19 haziranda çıkacağım vallahi cok bunaldım arzu
İyilik canım senden?? Yemedimde bebekte yok abla aşırı şişim daralıyorum valla ya olsamda rahatlasam şişten nefes alamıyorum inankinaber güzelim kırmızı kart yememişsin çok sevindim geç yumurtlama sonrası bebişinde gelmiştir inşallah
Kız sen nerelerdesin unuttun ablanı gitti kızacam ama haaa :) ayran içtik ayrı düştükCanm WHO yani dünya sağlık örgütüne göre demek istemiş
İyi akşamlar canım iyiyim sen nasılsınIyi aksamlar bayanlar nasilsiniz?
İyi akşamlar canım iyiyim sen nasılsın
Bende iyiyim canım bi sıkıntı yok tabi grip oldum onun haricinde adette gelmedi hala gecikti test yaptım bişey çıkmadı bi sökülsede rahatlasam çok fazla ödemim var Kuzucum allah kabul etsin orucunu vücut mayışıyor uzun süreli açlıktan sonra yemek yediğindeBende iyiyim abla cok sukur. Iftar agirligi coktu ustume ☺ sen nasilsin nasil gidiyor?
Bende iyiyim canım bi sıkıntı yok tabi grip oldum onun haricinde adette gelmedi hala gecikti test yaptım bişey çıkmadı bi sökülsede rahatlasam çok fazla ödemim var Kuzucum allah kabul etsin orucunu vücut mayışıyor uzun süreli açlıktan sonra yemek yediğinde
Benim gecikince gerektiğinde kullandığım bi ilaç var zaten kuzu biraz daha bekleyeyimde gerekirse alır kullanırımAynen oyle mayisiyo vucut. Doktora gitsene abla belki adet sokturucu ilaclar vardir. Gecikince cok kotu oluyo insan gercekten
Canım aslanpençesini araya bişeyler girdi düzenli bi şekilde kullananadım ama kullandığım sürede tüylerim bile azaldı pkodan dolayı yüzümde tüylenme vardı ve geç çıkıyor öteki türlü gidip tahlil yaptırmadım bi adet olayım düzenli bi şekilde kullanacam allahın izniyle. soğanı geçen ay kullanmıştım pko olduğu için bu iki kürü dört kez yapmam gerek benim ama amelüyatlar iş güç düzenl olmadı maalesef kuzuMiyaz aslan pençesi iyi gelmedimi soğan kürü yapıyordun ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?