- 15 Mayıs 2010
- 6.715
- 5.835
- 398
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #15.161
Sağol canım ağzına sağlık benimde duamda hep bu forumdakiler :) gerçekten içimde bi uhde bebeğim ama sağlıklı olsa benimle olurdu demekki yiyecek ekmeği yokmuşahh canım yaa o duygusal kalp sıkışıklığını tahmin edebiliyorum. bende şuan şubattaki gebeliğim kalsa idi 20 haftalık olacaktı diyorum. ama yine olacak güzelim sağlıkla ve hayırlısı ile inşallah dua edeceğim senin için özel olarak
Allah razı olsun canım inşallah bebeğim hem vana hemde bu foruma uğurlu gelir :) güzel haberler alırız sırayla
şükürler olsun iyiyim fulyam sen nasılsın?bende seni öpüyorum canım nasılsın
Allah razı olsun canım inşallah bebeğim hem vana hemde bu foruma uğurlu gelir :) güzel haberler alırız sırayla
niye o kadar erken yapıyorlar aşımalayı cnm normalde 14.gün çatlıyor genelde bu şekilde mi oluyorMerhaba canım aynen ramazanın yarısı bitti :) benim yarın aşılama var yani adetin 10. Gününe denk geliyo. Dün gece catlatma iğnesi yaptım bakalım nasip.. Sen 13. Gün falan yumurtluyordun galiba demi??
ben de allianz var malum sürekli hastanelerde olduğumdan iyi oluyor cnmşükürler olsun iyiyim fulyam sen nasılsın?
sigorta arayışındayım hastanem çok pahalı ya benim..
şükürler olsun iyiyim fulyam sen nasılsın?
bebeğin mi bebeklerin mi? ayyyyy çok heyecanlı.. hayırlısıyla gelsin inşallah minnak bal kavanozları
canım 3 yumurtam var belki ikiz olur rabbim hayılısını versin ama çok heyecanlıyım :) inş ikiz ikiz gelirler kuzucuklar..şükürler olsun iyiyim fulyam sen nasılsın?
bebeğin mi bebeklerin mi? ayyyyy çok heyecanlı.. hayırlısıyla gelsin inşallah minnak bal kavanozları
canım benim yumoşlar 7. gün 16 mm idi yani erken büyüdü.. onun için aşılamam 10. gün canım inşniye o kadar erken yapıyorlar aşımalayı cnm normalde 14.gün çatlıyor genelde bu şekilde mi oluyor
bekleme süreli olmayan tek sigorta anadolu sigorta burcum hemen onu yaptırmalıyım ki hsg den sonra hemen gebe kalacak olurum aman Allahım uğraş dur.. :) korkudan ekşın yaşayamıyorum oluverir falan diye :) çok pahalı medicana ama hocaya bayılıyorum çok bilgili adamben de allianz var malum sürekli hastanelerde olduğumdan iyi oluyor cnm
kuzum anadolu sigorta bekleme süresiz yapıyor sigorta yaptırdığın an gebe olma yeter.. mecburum fulya zira muayene ücreti 260 TL bir de şansıma gittiğim hoca prof ama hiç kaprisi yok testlerini dışarda yaptırabilirsin falan diyor ama ankara da bir hastaneden başka bir hastaneye git gel sonuç vs 2 günün garanti çöp.. yorgunlukta cabası.. gebe olmasam sorun olmaz da gebe olunca yarı ölü moduna geçtiğim için benim her işim tıkırında yorgunluk argınlık olmadan olmalı.. o yüzden mecburen yaptıracağım anlayacağın.. sende bir araştır istersen?iyiyim şükür canım sigorta yaptırma işini hep ihmal ettim artık geçti bu ay gebe kalsam karşılamaz özel diyerek onun için 1 yıl öncesinde yaptırılmalı diye duymuştum arzu ben
biliyorum bitanem 16 mm ler 19-20 mm olmuşturcanım 3 yumurtam var belki ikiz olur rabbim hayılısını versin ama çok heyecanlıyım :) inş ikiz ikiz gelirler kuzucuklar..
ayy inş olmuştur. canım günde 1-2 mm büyürmüşbiliyorum bitanem 16 mm ler 19-20 mm olmuştur
şöyle örnek vereyim canım sana.. perşembe günüydü 17 mm demişti doktor civanım cumartesi günü 21 mm olmuştu..ayy inş olmuştur. canım günde 1-2 mm büyürmüş
Hocanın adı neydi canım.. Aşılama da yapıyor mubekleme süreli olmayan tek sigorta anadolu sigorta burcum hemen onu yaptırmalıyım ki hsg den sonra hemen gebe kalacak olurum aman Allahım uğraş dur.. :) korkudan ekşın yaşayamıyorum oluverir falan diye :) çok pahalı medicana ama hocaya bayılıyorum çok bilgili adam
anladım cnm inşallah olur yumurta sayında güzel maşallahcanım benim yumoşlar 7. gün 16 mm idi yani erken büyüdü.. onun için aşılamam 10. gün canım inş
kızz ayy kocaman olmuş o zaman benimkide büyüüştür şimdi sağ kasığım deliniyor ve akıntım var ya çatladı ya çatlayacak akşama nasip bakalımşöyle örnek vereyim canım sana.. perşembe günüydü 17 mm demişti doktor civanım cumartesi günü 21 mm olmuştu..
canım ben klomen ile de 3 yumurta geliştirdim ama tutmadı bakalım bu ay nolcakanladım cnm inşallah olur yumurta sayında güzel maşallah
yapıyor tatlım yusuf üstün ismi.. aşırı bilgili bir adam üstüne üstlük onca doktora muayene oldum bu adam kadar nazik muayene edeni ilk kez gördümHocanın adı neydi canım.. Aşılama da yapıyor mu
iğneden canım o bende kıvrım kıvrım ölmüştüm geçen ay.. çatlamak üzeredir senden daha heyecanlıyım dersem yalan söylemiş olmam be..kızz ayy kocaman olmuş o zaman benimkide büyüüştür şimdi sağ kasığım deliniyor ve akıntım var ya çatladı ya çatlayacak akşama nasip bakalım
Ayy valla hepiniz çok sağolun heyecanımı sayenizde yeniyorum Rabbim büyük içim kıpır kıpır bi yanım olcak bi yanım sakin ol diyo :)yapıyor tatlım yusuf üstün ismi.. aşırı bilgili bir adam üstüne üstlük onca doktora muayene oldum bu adam kadar nazik muayene edeni ilk kez gördüm
iğneden canım o bende kıvrım kıvrım ölmüştüm geçen ay.. çatlamak üzeredir senden daha heyecanlıyım dersem yalan söylemiş olmam be..
Bekliyorum canım evet ovülasyon kullandım ama tokata gittik 1 gün öncesi değerlendirebildik tek oldu ama nasip tabiSaolasn bebişim bu ara çok fazla haba değişimi var benm yaşadığm yerde çok sıvk olmadığından etkileniyrm.beklemedesn dimi canm yaptnmı herhngi bişey
Burdayım canımcım :) iyiyim sen nasılsın? evet olmadım kan tahlili yaptırdım hamilelik yok doktor mağduruyum anlayacağın şişten çatlamak üzereyim yaagüzel arkadaşım sen nasılsın nerelerdesin adet olamamışsın sanırım dr gittin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?