- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #15.181
Ayy valla hepiniz çok sağolun heyecanımı sayenizde yeniyorum Rabbim büyük içim kıpır kıpır bi yanım olcak bi yanım sakin ol diyo :)
İkiz olacaklaarr :) hadi güzel haberlerini alalım canım inşallah bol şans sitres yapma tamam mı herşey güzel olacak sakin kalmaya çalış kuzu bol bol dua et rabbim inşallah yüzünü güldürür bu mübarek aydacanım 3 yumurtam var belki ikiz olur rabbim hayılısını versin ama çok heyecanlıyım :) inş ikiz ikiz gelirler kuzucuklar..
Canım bitki içiyorum zaten yeniden hormon almak istemiyorum vücuduma inşallah gelecek kırmızılar normalde bu bitkiler işe yarıyor bende şimdi söktürücü alsam sıkıntı yine bi 15 gün bekleyecem bu şekilde daha erken gelir belki hem yumurtalıklarda temizlenir inşallah böylelikleDoktora gitsen canım söktürücü falan verir. En azından hemen adet ol ki tekrar çalışmalara başla.
Aşkım bir litre suya silme bi tatlı kaşığı koyup iç ben öyle yapıyordum gün içinde tüket yoksa acılaşıyor biraz tadını her şekilde veriyor zaten takılma yaniEvet canlar velhasıl daydalı onuda içtim.ama ne kdar katnalıyn bi bardağa 2 çay kaşığı yazıyodu ama bana biraz fazla geldi abla ya tadı falan
Ediyorum canım özellikle aşılama ile birlikte hergün meryem ve Yusuf suresi okuyayım diyorum çok hikmetli ikiside inşallah yüzümüz güler uğur getiririm sizeİkiz olacaklaarr :) hadi güzel haberlerini alalım canım inşallah bol şans sitres yapma tamam mı herşey güzel olacak sakin kalmaya çalış kuzu bol bol dua et rabbim inşallah yüzünü güldürür bu mübarek ayda
Oku kuzu allah kabul etsin inşallahEdiyorum canım özellikle aşılama ile birlikte hergün meryem ve Yusuf suresi okuyayım diyorum çok hikmetli ikiside inşallah yüzümüz güler uğur getiririm size
Aşkım bir litre suya silme bi tatlı kaşığı koyup iç ben öyle yapıyordum gün içinde tüket yoksa acılaşıyor biraz tadını her şekilde veriyor zaten takılma yani
sakiniz Rabbimden istemeyi biliyoruz Hayırlısıysa o yumurtalar yavru olsun minnak bal kavanozu sevelim istiyoruz.. yarın herşey tıkırında ilerleyecek he ilerlemiyorsa da hayırlısı buymuş diyecek ve sabırla bekleyeceğiz Gelecek canım inan ki gelecek..Ayy valla hepiniz çok sağolun heyecanımı sayenizde yeniyorum Rabbim büyük içim kıpır kıpır bi yanım olcak bi yanım sakin ol diyo :)
Canım ben hiç illaki olsun demedim hayırlısını istedim tabiki olmazsa üzülürüm ama inanıyorum Rabbim başka bi kapı açacaksakiniz Rabbimden istemeyi biliyoruz Hayırlısıysa o yumurtalar yavru olsun minnak bal kavanozu sevelim istiyoruz.. yarın herşey tıkırında ilerleyecek he ilerlemiyorsa da hayırlısı buymuş diyecek ve sabırla bekleyeceğiz Gelecek canım inan ki gelecek..
Sende sağol kuzuTamam balımm çok saol
Saolasn kuzum ağzına yüreğine sağlıkEttim tabi ki herkese ettim hemde cimri olmadim canim ☺
Merhaba canım hastanedeyim saat 1 de yapacaklar inş :) bekliyorum heyecanlıyım umarım kasmam kendimi
sakin ol güzelcim mis gibi geçecek Allahın izniyle..Merhaba canım hastanedeyim saat 1 de yapacaklar inş :) bekliyorum heyecanlıyım umarım kasmam kendimi
ve aleyküm selam canım.. yerleşme kanamasının rengi kahverengi ama kullandığın herhangi bir ilaç vs de renk değişimi yapabiliyor Hayırlı haberler inşallahSlm canlar nasılsınızsweetdreams1985 hayırlı haberlerle gel inşaAllah
Benim kahverengi lekelenme var bugün ilk defa böle oluyo agrım bel ve kasıkta hafif var
Kahverengi leke olup hamile olunur mu ki?
Kasmak yok kuzu sakin olmaya çalışMerhaba canım hastanedeyim saat 1 de yapacaklar inş :) bekliyorum heyecanlıyım umarım kasmam kendimi
Bebek olmayınca hemen adet olmak istiyor insan bekledikce de gelmiyor kırmızılar. İnşallah olursun bugün yarin canimCanım bitki içiyorum zaten yeniden hormon almak istemiyorum vücuduma inşallah gelecek kırmızılar normalde bu bitkiler işe yarıyor bende şimdi söktürücü alsam sıkıntı yine bi 15 gün bekleyecem bu şekilde daha erken gelir belki hem yumurtalıklarda temizlenir inşallah böylelikle
Sağol canım Allah razı olsun inş :)Slm canlar nasılsınızsweetdreams1985 hayırlı haberlerle gel inşaAllah
Benim kahverengi lekelenme var bugün ilk defa böle oluyo agrım bel ve kasıkta hafif var
Kahverengi leke olup hamile olunur mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?