- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #15.441
Ettim canım benim rabbim kabul etsin kuzum inşallah güzel haberler alalımArkadaşlar yarında benim adet günüm ne olur dua edin inşaallah bu ay hamile kalayım mübarek gecede duanızı istiyorum bende sizlere dua ediyorum inşaallah
Sağol canım benim Rabbim seninde gönlünün muradını versin inşallahEttim canım benim rabbim kabul etsin kuzum inşallah güzel haberler alalım
İnşallah kuzum cümlemizinSağol canım benim Rabbim seninde gönlünün muradını versin inşallah
kıpkırmızı bir ovulasyon testi çizgim var kabak gibi :)
19. gün bugün.. hsg çekileli 14 gün oldu.. gene başladım gün hesabı tutmaya..
kıpkırmızı bir ovulasyon testi çizgim var kabak gibi :)
19. gün bugün.. hsg çekileli 14 gün oldu.. gene başladım gün hesabı tutmaya..
Hade hayırlısı cnm inş gelmiştir bebişArkadaşlar yarında benim adet günüm ne olur dua edin inşaallah bu ay hamile kalayım mübarek gecede duanızı istiyorum bende sizlere dua ediyorum inşaallah
Hadi hayırlısı olsun inşallah dolar kucağın..Arkadaşlar yarında benim adet günüm ne olur dua edin inşaallah bu ay hamile kalayım mübarek gecede duanızı istiyorum bende sizlere dua ediyorum inşaallah
Adetin 19. günü fıstığım.. yumurtlama günümü tahkik etmek için günü yazdım Henüz birşey yaptırmadım hsg den başka..Arzucan sen ne yaptrmşyn bu ay neyin 19. Günü aşılalamamı? Unuttum vallahi kusuruma bakma.kafa kalmadı.ve sabah resmen uykudan yorulmuş bi şekilde kalktm ya
Hadi hayırlısı olsun inşallah dolar kucağın..
Adetin 19. günü fıstığım.. yumurtlama günümü tahkik etmek için günü yazdım Henüz birşey yaptırmadım hsg den başka..
Hade hayırlısı cnm inş gelmiştir bebiş
Slm canlar nasılsınız
Hadi inşallah tutmuştur bebişin gelir ablam aminnnn
HERKES ÖYLE ANLAMIŞ SAYFADAFulyaaaaaa
Allah iyiliğini versin çift çizgiye o kadar odaklanmışım ki iletinin kalanını alıntı yaptıktan sonra okudum da öyle ayıktım.. Hadi çalışmalara devam.. çok çalışmamız gerekiyor çoook
İnşallah canım benim yoruldum artık şuan güvenmiyorum ki yarın ya da sonra ki tekrar yaparım adet olmazsam haber veririm size
İyiyim canımm sen nasılsın evet oldum tahlil yaptırdım bebiş yoktu bitki içmeye başladım üçüncü gün geldi
Allah korusun ne depremibugünlerde memleket sallanıyor inş şiddetli değildir canım.. Bende iyiyim aşılamanın 5. Gunu şimdilik bi belirttim yok inş bebişler benimledir
insaallah cnm benim olmazsin bebegin vardir sen cesaret edip yapmissin test benimde 10 unda olmam gerekiyordu olmadim daha test falan yapmadim ama yapmayida dusunmuyorum
Hıııı tamam caniko anladm hadi bakim bnmde son 8 gün.Hadi çifte bayrm yaşayalım yaaaa
Ayyy Rabbim söyletiyor inşallah canım gelmişti hayırla :) yoksa eşim bi ay dinlen sonra tüp bebeğe geçelim diyor oda yorulduDÜN İZMİR DEPREMİ BURDAN DA HİSSEDİLDİ. VALLAHİ KORKUTTU CANIM YAA
İNŞALLAH MİNİĞİN/MİNİKLERİN GELMİŞTİR
BENCE HAKLI AŞILAMADA KULLANILAN İLAÇLARDA SONRAKİ AY GEBELİĞİ GETİREBİLİR SANAAyyy Rabbim söyletiyor inşallah canım gelmişti hayırla :) yoksa eşim bi ay dinlen sonra tüp bebeğe geçelim diyor oda yoruldu
Evet canım hormonların etkisi devam ediyo Rabbim büyük inş artık bekletmesin bizleri bebişlerBENCE HAKLI AŞILAMADA KULLANILAN İLAÇLARDA SONRAKİ AY GEBELİĞİ GETİREBİLİR SANA
Dün yaptım abla attım gruba ayın 11 di adetİNŞALLAH CANIM SENİN ADET GELDİMİ TEST YAPTINMI CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?