- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #15.461
yok cnm oldum zaten artik valla hic umut falan kalmadi icimde yetti canima artik diyorum dahada ugrasmiycam tup bebek parasi biriktirip onu yaptiricam artik kafam yolruldu resmenCANIM KANDAN BAKTIRSAN İNŞALLAH GEBESİNDİR YAAA
Hadi Yayok cnm oldum zaten artik valla hic umut falan kalmadi icimde yetti canima artik diyorum dahada ugrasmiycam tup bebek parasi biriktirip onu yaptiricam artik kafam yolruldu resmen
Amiiinnnn rabbim kolaylık versinHADİ BAKALIM ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKALIM :))
İYİYİM ŞÜKÜR ÖZEL GÜNLER GEÇTİ ARTIK ADETİ BEKLİYORUM BENDE
TÜRKİYEDE EN SON İFTAR EDEN 3 İLDEN BİRİNDE YAŞIYORUM ZAMAN UZUN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
olmuycak herhalde benim cocugum yaa cabalamanin anlami yok her gittigim doktorada tip bir bana caresiz kaliyormus gibi bekle bekle dedigi icin onlarada gitmiycem artikHadi Yaçok ümitlenmiştim bende hayırlısı olsun inşallah rabbim vesileler verir çok uzatmaz bu süreci
Olacak kuzum inşallah Allah büyük tam tedavi öncesi gebelik haberi alanlardan olursun inşallahhhholmuycak herhalde benim cocugum yaa cabalamanin anlami yok her gittigim doktorada tip bir bana caresiz kaliyormus gibi bekle bekle dedigi icin onlarada gitmiycem artik
olmuycak herhalde benim cocugum yaa cabalamanin anlami yok her gittigim doktorada tip bir bana caresiz kaliyormus gibi bekle bekle dedigi icin onlarada gitmiycem artik
Olacak kuzum inşallah Allah büyük tam tedavi öncesi gebelik haberi alanlardan olursun inşallahhhh
Yok kuzum kalsın ovülasyon yaptım oda silik beklemek en iyisi testimi bitirdimBugün tekrar yap bi canm test
Selam kizlar. Benimde normalde iki gun sonra olmam lazimdi gece kahve bi leke geldi peceteyle. Bugun hala adet olamadim sag kasigim agriyo. Iki aydir hormonlarim yeni tarzlar deniyosizler nasilsiniz? Insallah hamissinizdir. Hamis olmayansa uzulmesin vakti gelince olur insallah
AYYY ARAMIZDA ADETE EBRU YAĞMURDAN SONRA EN YAKIN SENSİN İNŞALLAH HEPİNİZİN GEBELİK HABERİNİ ALIRIZ
Selam kızlar nasılsınız?
Canım bebis gelmiş olabilir miSelam kizlar. Benimde normalde iki gun sonra olmam lazimdi gece kahve bi leke geldi peceteyle. Bugun hala adet olamadim sag kasigim agriyo. Iki aydir hormonlarim yeni tarzlar deniyosizler nasilsiniz? Insallah hamissinizdir. Hamis olmayansa uzulmesin vakti gelince olur insallah
Canım inşallah seninde güzel haberlerini alacağız Kula umidsizlik yakışmaz allah sanada anne olmayı nasip edecek İnşallaholmuycak herhalde benim cocugum yaa cabalamanin anlami yok her gittigim doktorada tip bir bana caresiz kaliyormus gibi bekle bekle dedigi icin onlarada gitmiycem artik
Inşallah canım benim inşallah.. dort gözle beliyorum hepinizin haberini..Hıııı tamam caniko anladm hadi bakim bnmde son 8 gün.Hadi çifte bayrm yaşayalım yaaaa
Umutlar bizim için.. Rabbim çok büyük.. bu ay olmadı mı bir dahaki ay.. olmadı mı 3 ay sonra.. olmadı mı seneye.. Rabbim er ya da geç sevindirecek bizleri.. nolur umutsuzluğa kapılma.. nolur..olmuycak herhalde benim cocugum yaa cabalamanin anlami yok her gittigim doktorada tip bir bana caresiz kaliyormus gibi bekle bekle dedigi icin onlarada gitmiycem artik
Yok çalışmalar sona eremedi hsg den ötürü salıya kadar zaten birliktelik olamadı kanamam devam etti.. dün reglimin 19. günüydü ovulasyonum bu şekildeydi.. sancılarım da yeni başladı.. Yeni yumurtluyorum canım baksana..HERKES ÖYLE ANLAMIŞ SAYFADA
SENİN ÇALIŞMALAR SONA ERMİŞTİR BENDEN ÖNCE İDİ YUMURTLAMAN NE ZAMANA ADET TARİHİN
Yok çalışmalar sona eremedi hsg den ötürü salıya kadar zaten birliktelik olamadı kanamam devam etti.. dün reglimin 19. günüydü ovulasyonum bu şekildeydi.. sancılarım da yeni başladı.. Yeni yumurtluyorum canım baksana..
Yok çalışmalar sona eremedi hsg den ötürü salıya kadar zaten birliktelik olamadı kanamam devam etti.. dün reglimin 19. günüydü ovulasyonum bu şekildeydi.. sancılarım da yeni başladı.. Yeni yumurtluyorum canım baksana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?