2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

CANIM KANDAN BAKTIRSAN İNŞALLAH GEBESİNDİR YAAA
yok cnm oldum zaten artik valla hic umut falan kalmadi icimde yetti canima artik diyorum dahada ugrasmiycam tup bebek parasi biriktirip onu yaptiricam artik kafam yolruldu resmen

Hadi Ya çok ümitlenmiştim bende hayırlısı olsun inşallah rabbim vesileler verir çok uzatmaz bu süreci
olmuycak herhalde benim cocugum yaa cabalamanin anlami yok her gittigim doktorada tip bir bana caresiz kaliyormus gibi bekle bekle dedigi icin onlarada gitmiycem artik

Selam kizlar. Benimde normalde iki gun sonra olmam lazimdi gece kahve bi leke geldi peceteyle. Bugun hala adet olamadim sag kasigim agriyo. Iki aydir hormonlarim yeni tarzlar deniyo sizler nasilsiniz? Insallah hamissinizdir. Hamis olmayansa uzulmesin vakti gelince olur insallah

Canım bebis gelmiş olabilir mi

olmuycak herhalde benim cocugum yaa cabalamanin anlami yok her gittigim doktorada tip bir bana caresiz kaliyormus gibi bekle bekle dedigi icin onlarada gitmiycem artik
Canım inşallah seninde güzel haberlerini alacağız Kula umidsizlik yakışmaz allah sanada anne olmayı nasip edecek İnşallah

Hıııı tamam caniko anladm hadi bakim bnmde son 8 gün.Hadi çifte bayrm yaşayalım yaaaa
Inşallah canım benim inşallah.. dort gözle beliyorum hepinizin haberini..

Umutlar bizim için.. Rabbim çok büyük.. bu ay olmadı mı bir dahaki ay.. olmadı mı 3 ay sonra.. olmadı mı seneye.. Rabbim er ya da geç sevindirecek bizleri.. nolur umutsuzluğa kapılma.. nolur..

HERKES ÖYLE ANLAMIŞ SAYFADA

SENİN ÇALIŞMALAR SONA ERMİŞTİR BENDEN ÖNCE İDİ YUMURTLAMAN NE ZAMANA ADET TARİHİN
Yok çalışmalar sona eremedi hsg den ötürü salıya kadar zaten birliktelik olamadı kanamam devam etti.. dün reglimin 19. günüydü ovulasyonum bu şekildeydi.. sancılarım da yeni başladı.. Yeni yumurtluyorum canım baksana..

Eklentiler

• 20170614_021800.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 28

Şimdi sen kaç günde bi oluyon ki canm adeti ben bu işten bişey anlamıyorm yaa

canım sen yumurtlamışsın 3 gün çalış üst üste inşallah meleğini getirir bu süreç
rabbim hayırlısını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…