2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canım bende tam bugün buraya yazacaktım çook heyecanlıyım. Adetime 4 gün var test yaptım. Yarın kan verecem dua edin kızlar. İçim içime sığmıyor.
Sanki içime doğdu şükürler olsun aramızda bir kişi daha Muradına Erdi Allah Sağlıkla kucağına da göstersin inşallah kan sonucunda çok güzel çıkar sonucu yaz değerini merak ediyorum
Tekrar tebrik ederim canım

Canımmm çok teşekkür ederim, inşallah yarın güzel sonuçlar alırım, dua edin bana nolur. Sonra neler yaptım, hangi duaları okudum anlatacam. Dualarımda siz hep olacaksınız inanın. Hala inanamıyorum çok heyecanlıyım

Korunuyor musun canım yumurtlama yaşıyorsun büyük bir ihtimalle

Rabbim emeklerinin karşılığını bosa çıkartmasın sağlıkla güzel haberlerini alalim inşallah sayfamızda bir arkadaşımız var Aşılama yaptırdi sanırım Onun belirtileriyle senin belirtileri konuşmanız daha iyi olur

Dualarım seninle

Yani nasip olmazsa yine olmaz ama ben deneyim Rabbim bilir gerisini

Canım sinem hamile ikinci klomende tuttu bebişi ilk sayfada var adı görmediniz sanırım ki orda paylaiılmış yoksa yazmazdım kendisi yazana kadarda herkes kendi yazsın diye yani ama paylaşılmış madem yazdım bende

Nasııı sinem hamilemiiiiii yaaa kız söylemediki be ilk sayfayı sevcan mı düzeltti ne yaptı.sinm whatsap grubndn beri girmiyokii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…