- 15 Mayıs 2010
- 6.715
- 5.835
- 398
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #15.561
Amaaaann sorma ne bileyim yaa canım umutsuz oluyoRum bazen, bazende var mı acaba diyorumAma canıımmmm olumsuz düşünmek yoktu olmaz ki ama böyle yaa negatife şartlandırma kendini lütfen
Bu bana kaçıncıdır oluyor kuzuAnaaa.bi kere bana da olmuştu yaa.neyse miyacım yine bizimlesn
E ama olmaz ki böyle kuşum yani iyi düşünmek lazım her zaman. Karartma içini canımAmaaaann sorma ne bileyim yaa canım umutsuz oluyoRum bazen, bazende var mı acaba diyorumRabbim duysun sesimizi
Doğrudur kuzuu ysnlış olduğuna inanmıyorum yavrum fotoyu kırp dosya yükleden atabilirsin mb yüksek oluyor kırpmadan atılmıyor öyle dene olurSaol canım mm, bi beceremedim foto işini deneyecem tekrar. Çok heyecanlıyım inşalllah sonuç doğrudur
Canım kırptım, yükledim ama böyle öıktıDoğrudur kuzuu ysnlış olduğuna inanmıyorum yavrum fotoyu kırp dosya yükleden atabilirsin mb yüksek oluyor kırpmadan atılmıyor öyle dene olur
Sanki içime doğdu şükürler olsun aramızda bir kişi daha Muradına Erdi Allah Sağlıkla kucağına da göstersin inşallah kan sonucunda çok güzel çıkar sonucu yaz değerini merak ediyorumCanım bende tam bugün buraya yazacaktım çook heyecanlıyım. Adetime 4 gün var test yaptım. Yarın kan verecem dua edin kızlar. İçim içime sığmıyor.
Canımmm çok teşekkür ederim, inşallah yarın güzel sonuçlar alırım, dua edin bana nolur. Sonra neler yaptım, hangi duaları okudum anlatacam. Dualarımda siz hep olacaksınız inanın. Hala inanamıyorum çok heyecanlıyımSanki içime doğdu şükürler olsun aramızda bir kişi daha Muradına Erdi Allah Sağlıkla kucağına da göstersin inşallah kan sonucunda çok güzel çıkar sonucu yaz değerini merak ediyorum
Tekrar tebrik ederim canım
Korunuyor musun canım yumurtlama yaşıyorsun büyük bir ihtimalleCanım kurtajdan 13 gün sonra 3 gün boyunca yogun kanamam oldu ayni adet gibi korktum doktora gittim adet görüyorsun muhtemelen dedi. Doktorun dedigi doğru galiba çünkü bugün kasiklarimda agri var ve şeffaf akıntım başladı. O adetse bugün adetin 13. günü yani tam yumurtlama zamanlarım oluyor. Karmaşık anlattim galiba.
Rabbim emeklerinin karşılığını bosa çıkartmasın sağlıkla güzel haberlerini alalim inşallah sayfamızda bir arkadaşımız var Aşılama yaptırdi sanırım Onun belirtileriyle senin belirtileri konuşmanız daha iyi olurMrb kızlar . Uzun zamandir burdayim ama bi suredir giremiyordum. Gecen hafta aşılama yaptırdim ilk aşılamam . Bugun 9. Günüm. Biraz kasık agrılarım vardı ama bugun belimde agrimaya başlaďı. Insallah adet belirtisi degildirde tuttugunun gostergesidir. Ben normalde edet olurken belim filan agrimaz o yuzden ümitleniyorum biraz. İnsallah rabbim dualarimizi kabul eder kucagimizi boş birakmaz .
Dualarım seninleCanımmm çok teşekkür ederim, inşallah yarın güzel sonuçlar alırım, dua edin bana nolur. Sonra neler yaptım, hangi duaları okudum anlatacam. Dualarımda siz hep olacaksınız inanın. Hala inanamıyorum çok heyecanlıyım
Korunmasiz bir kere oldu 9. gündü ondan sonra olmadı başka ama korunucam canım doktor 2 ay korunma verdi.Korunuyor musun canım yumurtlama yaşıyorsun büyük bir ihtimalle
Kızlar erken sevinmedim demi, yorumlarınızı bekliyorum. Bu arada bat 19 HazirandıKızlar P pastadelisi nin testi bu o atamadı ben atıyorum bakın
Hayır daha günün bile geçmeden bayağıda bi net görünüyor ben yanlış olduğunu zannetmiyorum yarın hayırlı haberler alacaz inşallah canımKızlar erken sevinmedim demi, yorumlarınızı bekliyorum. Bu arada bat 19 Hazirandı
Canım ne zamandır bebek istiyorsun kaç yaşındasınCanımmm çok teşekkür ederim, inşallah yarın güzel sonuçlar alırım, dua edin bana nolur. Sonra neler yaptım, hangi duaları okudum anlatacam. Dualarımda siz hep olacaksınız inanın. Hala inanamıyorum çok heyecanlıyım
Yani nasip olmazsa yine olmaz ama ben deneyim Rabbim bilir gerisiniBnde öyleym canm yani hayatmda elimden geldiğince belirszliklere yer vermedim çünkü yaşıyamam gride ama bu iş öyle deil ki. Allah düşmanıma bile yaşatmasn bu bebek işi başka.Bunda elimzden gelen bişey yokki napalm.
Canım sinem hamile ikinci klomende tuttu bebişi ilk sayfada var adı görmediniz sanırım ki orda paylaiılmış yoksa yazmazdım kendisi yazana kadarda herkes kendi yazsın diye yani ama paylaşılmış madem yazdım bende@SS2007 nerdesin canım yaa nasılsın sende bir gelişme varmı
@Meri4141, @Dilay_dilo siz nerdesiniz gebe kalan arkadaşlar arada uğrayın ama olmuyor öyle nasılsınız
sevcanvildo sen nerelere kayboldun canım yaa artık hiç göremiyorum seni nasılsın
Canım sinem hamile ikinci klomende tuttu bebişi ilk sayfada var adı görmediniz sanırım ki orda paylaiılmış yoksa yazmazdım kendisi yazana kadarda herkes kendi yazsın diye yani ama paylaşılmış madem yazdım bende
Kızlar erken sevinmedim demi, yorumlarınızı bekliyorum. Bu arada bat 19 Hazirandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?