2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Aaaa cidden miiiii ne kadar sevndmm bi kez mi yaptn test ay Allahm ne güzel inşallah yanlş falan deildir bida yap.canm cevapla yazan yerde dosya yükle varya ordan yap

Aaaa cidden miiiii ne kadar sevndmm bi kez mi yaptn test ay Allahm ne güzel inşallah yanlş falan deildir bida yap.canm cevapla yazan yerde dosya yükle varya ordan yap
Canım dün sabah yapmıştım, hiç yok gibi gölge şeklinde vardı. Hatta eşime gösterdi yok bişey falan dedi. Biraz önce yaptım bi de. Sabah yapacaktım bekleyemedim. 2 dk daçıktı. Eşime de bişey demedim. Yarın kan vereyim diye. Ama duramıyorum. Böyle çıkıp bağırasım var. O kadar çok bekledim ki bu çizgiyi. Hem ağlıyor hem gülüyorum.

Hmm anladm canm yaş faktörn var ama yine de daha yeni evlisn ya ne bileym ah canm

Ayyu ne kdan güzel maşallah canm inşallah sonucnda güzel çıkar Allahm utandrmasn.ayy ben olsam çatlardm hemn söylerdim söylesene eşineee..sen ne yaptn bu ay anlat hele sevncini paylaşalm bizde

Ayyu ne kdan güzel maşallah canm inşallah sonucnda güzel çıkar Allahm utandrmasn.ayy ben olsam çatlardm hemn söylerdim söylesene eşineee..sen ne yaptn bu ay anlat hele sevncini paylaşalm bizde
Canım bi çıksın kanda anlayacam neler yaptığımı. Bu ay bi çok şey yaptım aslında . Tek tek yazacam. Ama bi emin olayım da kendimden

CANIM SEN KÜRTAJ SONRASI ADET OLDUN MU
Canım kurtajdan 13 gün sonra 3 gün boyunca yogun kanamam oldu ayni adet gibi korktum doktora gittim adet görüyorsun muhtemelen dedi. Doktorun dedigi doğru galiba çünkü bugün kasiklarimda agri var ve şeffaf akıntım başladı. O adetse bugün adetin 13. günü yani tam yumurtlama zamanlarım oluyor. Karmaşık anlattim galiba.

Merhaba canım iyiyim çok şükür aşılamanın 8. Günü beklemedeyim ama hiç bir belirti yok sanki tutmadı Rabbim hayırlısını versin ne deyim.. Sen nasılsın
Ama canıımmmm olumsuz düşünmek yoktu olmaz ki ama böyle yaa negatife şartlandırma kendini lütfen

Son düzenleme:
Mrb kızlar . Uzun zamandir burdayim ama bi suredir giremiyordum. Gecen hafta aşılama yaptırdim ilk aşılamam . Bugun 9. Günüm. Biraz kasık agrılarım vardı ama bugun belimde agrimaya başlaďı. Insallah adet belirtisi degildirde tuttugunun gostergesidir. Ben normalde edet olurken belim filan agrimaz o yuzden ümitleniyorum biraz. İnsallah rabbim dualarimizi kabul eder kucagimizi boş birakmaz .

Ayyy canımmmm inanki çokkk çokkk çokk sevindim çok şükür rabbime sonucu aşınca etiketle beni olur mu yanlış olduğunu zannetmiyorum sen resmi kırpıp atsana buraya kuzu merak ettim ay çok heyecanlandım vallahi :) fotoyu kırp dosya yükleden girip at çatlarım ha bennn

Senin bebişinkinide ısırabilir miyim acaba

Anaaa.bi kere bana da olmuştu yaa.neyse miyacım yine bizimlesn

Saol canım mm, bi beceremedim foto işini deneyecem tekrar. Çok heyecanlıyım inşalllah sonuç doğrudur

Canım yıllarca sonu be olacak bilmeden beklemek strese sokuyor beni yani bütün imkanları zorlamak istiyorum

Bnde öyleym canm yani hayatmda elimden geldiğince belirszliklere yer vermedim çünkü yaşıyamam gride ama bu iş öyle deil ki. Allah düşmanıma bile yaşatmasn bu bebek işi başka.Bunda elimzden gelen bişey yokki napalm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…