- 15 Mayıs 2010
- 6.715
- 5.835
- 398
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #15.521
Evet bi çok kişi belirti aramayın diyo insan ister istemez kendini dinliyor. Bende şu an bi değişiklik yok adetime 7 gün var dahaCanin hiç belirti arama benim adet zamanından önce bir tek göğsüme dokunamiyodum aciyodu ama bu tutmayan aşılamada da olmuştu. Belirtilerim adet günü başladı. Kötü düşünüp moralini bozma.
Şükür toparlaniyorum canim bazen üzülsem aglasam da daha iyiyim. Seni çok iyi anlıyorum canım beklemek zor ama hamilelik hep beklemekle geçiyor. Sabredicez artik inşallah meleklerin gelmiştir de 1 hafta daha bekleyiver annesi.Evet bi çok kişi belirti aramayın diyo insan ister istemez kendini dinliyor. Bende şu an bi değişiklik yok adetime 7 gün var dahabeklemek zor. Sen nasılsın
Canımmm inşallah Canı yürekten bekliyoruz hep birlikte.. Rabbim aratmasın inşallah..
Sen nasılsın?
İştahımı kabarttın bebeğim ayyy ağzım sulandı :) amiiiinnn
Değerlendirdim kuzum ama adet olana kadar gün aşırı devam etmeyi planlıyorum Hem eşceğizim kaliteli sperm üretsin diye hemde hormonlarım dengelensin diye..
Sen nasılsın?
inşallah cnm sadece yolum uzunmuş gibi hissediyorum hemen olmayacak anladım artık :)
Abla yok daha 6 gün var.Abla bunara aşırı bi btknlk yorgun hissetme uykumdan sabah yorgun uyanıyorm resmn ve gün boyu uykum var ya.Hani Ramazandn dolayı uykulu olurm ama şimdi gözü açamıyorm iş yernde ya eve geliyorm yine aynı yemek yapmaya üşeniyorm.Son günler fena çarptı Mübarek ay beni.yada psikolojkmdr nedr anlıyamadmmerhaba kızlar
ramazanın sonuna geliyoruz artık yavaş yavaş
nasılsınız bakalım
D Deli_manya nasılsın canım adet oldun mu
İnsan öyle hissedio işte belirti göreckmiş gibi düşünüyo yaaMerhaba canım iyiyim çok şükür aşılamanın 8. Günü beklemedeyim ama hiç bir belirti yok sanki tutmadı Rabbim hayırlısını versin ne deyim.. Sen nasılsın
Canımmm inşallah Canı yürekten bekliyoruz hep birlikte.. Rabbim aratmasın inşallah..
Sen nasılsın?
İştahımı kabarttın bebeğim ayyy ağzım sulandı :) amiiiinnn
Değerlendirdim kuzum ama adet olana kadar gün aşırı devam etmeyi planlıyorum Hem eşceğizim kaliteli sperm üretsin diye hemde hormonlarım dengelensin diye..
Sen nasılsın?
Dünn gittimm cnm kesemizi gördük cok şükğr henğz minicikmiş 15 gün sonra kalp atısı için gidicez inşBiz beklemedyiz napalm canm asıl sen naslsn gittin mi doktora durumlar nasıl.
Kasık bel karın agrıları dıaında çok şükür iyi gidiyorsweetdreams1985 nasılsın canım ne zaman test günün
@ebru_can_ebru adet olmuşsun canım hayırlısı önümüzdeki maçlara bakacağız
@rukiye67 nerdesin gebelik nasıl gidiyor
@nazo58 sen nasılsın senin gebelik nasıl gidiyor
@ardemir sen nasılsın canım ne yaptın değerlendirdinmi yumurtlamayı
P pastadelisi haber varmı senden canım nasılsın
Dünn gittimm cnm kesemizi gördük cok şükğr henğz minicikmiş 15 gün sonra kalp atısı için gidicez inş
Kasık bel karın agrıları dıaında çok şükür iyi gidiyor
Darısı hepinize inşaAllah Rabbim mübarek ay hürmetine fazla bekletmesin
CANIM SEN KÜRTAJ SONRASI ADET OLDUN MUCanin hiç belirti arama benim adet zamanından önce bir tek göğsüme dokunamiyodum aciyodu ama bu tutmayan aşılamada da olmuştu. Belirtilerim adet günü başladı. Kötü düşünüp moralini bozma.
Dünn gittimm cnm kesemizi gördük cok şükğr henğz minicikmiş 15 gün sonra kalp atısı için gidicez inş
Kasık bel karın agrıları dıaında çok şükür iyi gidiyor
Darısı hepinize inşaAllah Rabbim mübarek ay hürmetine fazla bekletmesin
merhaba kızlar
ramazanın sonuna geliyoruz artık yavaş yavaş
nasılsınız bakalım
D Deli_manya nasılsın canım adet oldun mu
İnsanoğlu herşeye alışıyor canım Rabbim bunları unutturacak acı vermesin ben inanıyorum yine anne olacaz :) beklemek bu işin cilvesi galiba zor ama yapacak bişey yokŞükür toparlaniyorum canim bazen üzülsem aglasam da daha iyiyim. Seni çok iyi anlıyorum canım beklemek zor ama hamilelik hep beklemekle geçiyor. Sabredicez artik inşallah meleklerin gelmiştir de 1 hafta daha bekleyiver annesi.
Evet canım sürekli belirti arayarak günleri zehir ediyoruz kendimize elimizde değilİnsan öyle hissedio işte belirti göreckmiş gibi düşünüyo yaa
Evet canım sürekli belirti arayarak günleri zehir ediyoruz kendimize elimizde değiltek umudum tüp bebek artık en azından onda şansımız daha fazla umuyorum
Canım bende tam bugün buraya yazacaktım çook heyecanlıyım. Adetime 4 gün var test yaptım. Yarın kan verecem dua edin kızlar. İçim içime sığmıyor.sweetdreams1985 nasılsın canım ne zaman test günün
@ebru_can_ebru adet olmuşsun canım hayırlısı önümüzdeki maçlara bakacağız
@rukiye67 nerdesin gebelik nasıl gidiyor
@nazo58 sen nasılsın senin gebelik nasıl gidiyor
@ardemir sen nasılsın canım ne yaptın değerlendirdinmi yumurtlamayı
P pastadelisi haber varmı senden canım nasılsın
Canım bende tam bugün buraya yazacaktım çook heyecanlıyım. Adetime 4 gün var test yaptım. Yarın kan verecem dua edin kızlar. İçim içime sığmıyor.
Şu an var yaa elim ayağım titriyor yazamıyorum bile. Allahım çook şükür. İlk kez ikinci çizgiyi gördüm. İnşalllah test bozuk falan değildir. Karmakarışığım hem çok mutluyum hem korku çok karışık. Foto yüklemeye çalıştım ama beceremedim canım. Şoktayım şu an.Testn sonucu nasllll nerelerdesn sen ya huu
Rabbim hayırlı haberler alırsın inşaallah ne güzelŞu an var yaa elim ayağım titriyor yazamıyorum bile. Allahım çook şükür. İlk kez ikinci çizgiyi gördüm. İnşalllah test bozuk falan değildir. Karmakarışığım hem çok mutluyum hem korku çok karışık. Foto yüklemeye çalıştım ama beceremedim canım. Şoktayım şu an.
Canım ben 2 yıla yakındır evliyim evlendikten 7 ay sonra hamile kaldım ama 6 ay önce bebeğim 2 aya yakınken kürtaj oldum sağlıksızdı yaşım 31 olunca ister istemez elimi çabuk tutmak istiyorum ondan dolayı tüp bebek düşünüyorumCanm sen ne zamndr bekliyosn ki hemn tüp bebek mi yaptrcan ya bida yaptırrsn aşılama.hem daha bi belşi olsn bakalm bi Allah ne gösteriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?