2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canin hiç belirti arama benim adet zamanından önce bir tek göğsüme dokunamiyodum aciyodu ama bu tutmayan aşılamada da olmuştu. Belirtilerim adet günü başladı. Kötü düşünüp moralini bozma.
Evet bi çok kişi belirti aramayın diyo insan ister istemez kendini dinliyor. Bende şu an bi değişiklik yok adetime 7 gün var daha beklemek zor. Sen nasılsın

Evet bi çok kişi belirti aramayın diyo insan ister istemez kendini dinliyor. Bende şu an bi değişiklik yok adetime 7 gün var daha beklemek zor. Sen nasılsın
Şükür toparlaniyorum canim bazen üzülsem aglasam da daha iyiyim. Seni çok iyi anlıyorum canım beklemek zor ama hamilelik hep beklemekle geçiyor. Sabredicez artik inşallah meleklerin gelmiştir de 1 hafta daha bekleyiver annesi.

inşallah seninde güzel haberlerini alırız bir tanem

bende yorgğunum artık izne ayrılmak istiyorum yarın son günüm 3 hafta izinli olacağım
birde tayin süreci var merak ediyorum bundan sonraki memleket neresi olacak bakalım

inşallah cnm sadece yolum uzunmuş gibi hissediyorum hemen olmayacak anladım artık :)

canım hiç belli olmaz benim dış gebelik olan hamilelikte hiç umudum yokken gebe kaldım şubat ayında
rabbim sanada tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin inşallah

merhaba kızlar

ramazanın sonuna geliyoruz artık yavaş yavaş
nasılsınız bakalım

D Deli_manya nasılsın canım adet oldun mu
Abla yok daha 6 gün var.Abla bunara aşırı bi btknlk yorgun hissetme uykumdan sabah yorgun uyanıyorm resmn ve gün boyu uykum var ya.Hani Ramazandn dolayı uykulu olurm ama şimdi gözü açamıyorm iş yernde ya eve geliyorm yine aynı yemek yapmaya üşeniyorm.Son günler fena çarptı Mübarek ay beni.yada psikolojkmdr nedr anlıyamadm

Çok şükür caniko hamdolsun diyelim beklemedeyz.

Biz beklemedyiz napalm canm asıl sen naslsn gittin mi doktora durumlar nasıl.
Dünn gittimm cnm kesemizi gördük cok şükğr henğz minicikmiş 15 gün sonra kalp atısı için gidicez inş

Kasık bel karın agrıları dıaında çok şükür iyi gidiyor
Darısı hepinize inşaAllah Rabbim mübarek ay hürmetine fazla bekletmesin

Gözünüz aydn canm.sen adet öncesi hissettn belrtileri heralde dimi nazo

Canin hiç belirti arama benim adet zamanından önce bir tek göğsüme dokunamiyodum aciyodu ama bu tutmayan aşılamada da olmuştu. Belirtilerim adet günü başladı. Kötü düşünüp moralini bozma.
CANIM SEN KÜRTAJ SONRASI ADET OLDUN MU

HAYIRLISI İLE KALP ATIŞINIDA DUYARSIN İNŞALLAH CANIM
AMİN CANIM DUA ET KADİR GECESİNDE BİZE

İnsanoğlu herşeye alışıyor canım Rabbim bunları unutturacak acı vermesin ben inanıyorum yine anne olacaz :) beklemek bu işin cilvesi galiba zor ama yapacak bişey yok

Evet canım sürekli belirti arayarak günleri zehir ediyoruz kendimize elimizde değil tek umudum tüp bebek artık en azından onda şansımız daha fazla umuyorum

Canm sen ne zamndr bekliyosn ki hemn tüp bebek mi yaptrcan ya bida yaptırrsn aşılama.hem daha bi belşi olsn bakalm bi Allah ne gösteriyo

Canım bende tam bugün buraya yazacaktım çook heyecanlıyım. Adetime 4 gün var test yaptım. Yarın kan verecem dua edin kızlar. İçim içime sığmıyor.

Testn sonucu nasllll nerelerdesn sen ya huu
Şu an var yaa elim ayağım titriyor yazamıyorum bile. Allahım çook şükür. İlk kez ikinci çizgiyi gördüm. İnşalllah test bozuk falan değildir. Karmakarışığım hem çok mutluyum hem korku çok karışık. Foto yüklemeye çalıştım ama beceremedim canım. Şoktayım şu an.

Rabbim hayırlı haberler alırsın inşaallah ne güzel

Canm sen ne zamndr bekliyosn ki hemn tüp bebek mi yaptrcan ya bida yaptırrsn aşılama.hem daha bi belşi olsn bakalm bi Allah ne gösteriyo
Canım ben 2 yıla yakındır evliyim evlendikten 7 ay sonra hamile kaldım ama 6 ay önce bebeğim 2 aya yakınken kürtaj oldum sağlıksızdı yaşım 31 olunca ister istemez elimi çabuk tutmak istiyorum ondan dolayı tüp bebek düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…