- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #15.821
İnşallah canım benimAhh canım Ahh, inan beynim aynı şeyi söylüyor, yüreğim pek uygulamıyor. Kalbim ağzımda valla. O kadar rupraşıyoruz, stres yapıyoruz çok şükür Rabbim nasip ediyor bu seferde bişey olacak korkusu. Rabbim korusun, sağ salim kucağına alsın herkes inşallah
Bende onun için bi bakayım dedim ama yokAynen ya nerde bu kız sesi çkmadı bu ara ?sweetdreams1985
Kuzucum nacizane fikrimi belirtip elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum kızçelere :) uzmanlık nerdeee ben nerdeee :) benden uzman olmaz kızMisafir yoğunluğundan off konumundaydımherkese selam..
Bütün iletileri okudum..
Gamze sakın üzülme er geç verecek Rabbim..
Sakine değerinin artmasına çok sevindim yeğenimizi de kendini de germe! üzme bizi..
Fulya içinde kıpırtılar olsun inşallah..
Sevgül topiğin uzman danışmanısın sen olmasan naparız canımın içisi..
Beren herşey yoluna girecek sabır canım..
Yağmur hep diyorum ya o popolara pat pat vuracağız bugün yarın öteki gün..
Nagehan ümit olmadan yaşanmaz hep ümit edeceğiz ve o ağzını yediğim minnak bal kavanozları ge-le-cek
Atladığım kimse varmı bilemedim varsa özür dilerim ama her akşam oruç açarken sizler için dua ediyorum
Çarşamba da Allah izin verirse kadir gecesinde kocatepe camisinde dualar uçuracağım size..
Görmeden sevdiklerimmm Rahmetin sağanak olduğu bu günlerde dualarımız getirecek bebişleri bize..
E zaten adet geçene kadar belirti yoksa bile kendi kendimize çıkarıyoruz o belirtileri canım zaten çoğu belirti adet sonrası oluyor ki bizimki psikolojik birazdaHaklısn ablacm her zamn gibi.Ama abla varya bi gün hamile kalırsam inşallah hiç bi belirti yaşamadn hamile kalırm.Bu kadar düşndüklerimi en azndn o ay düşünmemiş olayım diye
Sagol canim Allah razı olsun . Bisey sorcam canm . Asilamanin yapildigi gunude sayiyoruz demi 14. Gunun icineCanım uzuldum ne umutla yaptiriyorsun ama unutma sabır ve arzunla evladına kavuşacaksin İnşallah rabbim ol desin Rabbimden hayırlısı ile işte canim
testi atsana cnm bakalım merak ettim? kan testi için bi kaç gün daha bekle doktor ne zaman baktır kana demişti aşılama sonrasıberen20 D Deli_manya M miyaz A anneveoglusu ardemir kızlar ben bugün 2 saat önce gebelik testi yaptım ve çoooookkk silik bi ikinci çizgi gördüm ama çatlatma iğnesinin etkisi de olabilir bugün iğnenin 13-14. Günü aşılamanın 12. Günü umutlanmak istemiyorum bi yandan kan testi yapmaya cesaretim yok bi akıl verin bana acaba yarın sabah erken gebelik testi mi alıp yapsam napayım????
Canim yarin bi test daha yap koyulasirsa hamissin demektir. Bak benimkileri atayim sana gerçi herkesin ayni olmaz ama.beren20 D Deli_manya M miyaz A anneveoglusu ardemir kızlar ben bugün 2 saat önce gebelik testi yaptım ve çoooookkk silik bi ikinci çizgi gördüm ama çatlatma iğnesinin etkisi de olabilir bugün iğnenin 13-14. Günü aşılamanın 12. Günü umutlanmak istemiyorum bi yandan kan testi yapmaya cesaretim yok bi akıl verin bana acaba yarın sabah erken gebelik testi mi alıp yapsam napayım????
Canım test için bi tarih söylemedi aceleye geldi gitti bende bi daha sormadım çok silik kızlar gölge gibi yani göremeyebilirsiniztesti atsana cnm bakalım merak ettim? kan testi için bi kaç gün daha bekle doktor ne zaman baktır kana demişti aşılama sonrası
Canım seninki çok rahat görünüyo benimki çok silikEki Görüntüle 2010970 Eki Görüntüle 2010971
Canim yarin bi test daha yap koyulasirsa hamissin demektir. Bak benimkileri atayim sana gerçi herkesin ayni olmaz ama.
Ilk foto aşılamanın 13. günü
2. foto aşılamanın 14. günü (aşılama günü dahil)
Canım yarını bekle git kan ver derim. Rabbim gördüğünü gerçek eylesinberen20 D Deli_manya M miyaz A anneveoglusu ardemir kızlar ben bugün 2 saat önce gebelik testi yaptım ve çoooookkk silik bi ikinci çizgi gördüm ama çatlatma iğnesinin etkisi de olabilir bugün iğnenin 13-14. Günü aşılamanın 12. Günü umutlanmak istemiyorum bi yandan kan testi yapmaya cesaretim yok bi akıl verin bana acaba yarın sabah erken gebelik testi mi alıp yapsam napayım????
Aşılama hiç yaptırmadim bilemiyorumSagol canim Allah razı olsun . Bisey sorcam canm . Asilamanin yapildigi gunude sayiyoruz demi 14. Gunun icine
Ben sabahlari yapmistim ilk idrarla canim. 14. günde gitmiştim kan testine testin koyulastigini görünce ve 104 çıkmıştı. Ama dedigim gibi herkes bir olmayabilir canim fikrin olsun diye attim zaten.Canım seninki çok rahat görünüyo benimki çok siliksenin gebelik testi böyle çıktığında beta kaçtı?? Benimki 3 saatlik sıkışıklıK ile yaptığım test
Canim dedigin gibi ilk fotoda gölge gibi bişey gördüm 2. de görmedim belki yarina koyulasir degerin yeni yükseliyordur.Canım test için bi tarih söylemedi aceleye geldi gitti bende bi daha sormadım çok silik kızlar gölge gibi yani göremeyebilirsinizM miyaz D Deli_manya beren20 sen ne zaman yapmıştın testi??
resimlerden dikkatli bakınca görünüyor ama daha aşılamanın 11. günü yazmışsın erken gibi iğneden mi yok bebiş mi bi kaç güne netleşir bence hayırlısı de bekle derim..Canım test için bi tarih söylemedi aceleye geldi gitti bende bi daha sormadım çok silik kızlar gölge gibi yani göremeyebilirsinizM miyaz D Deli_manya beren20 sen ne zaman yapmıştın testi??
Senin 2. Foto 104 ise demekki birinci 70-80 civarı o zaman benimki varsa bile çok düşükCanim dedigin gibi ilk fotoda gölge gibi bişey gördüm 2. de görmedim belki yarina koyulasir degerin yeni yükseliyordur.
Sabah ilk idrarla tekrarla testi canım evvela bi sakin ol tabi iğnenin 14.cü gününe kadar kalmaz etkisi bende iğne olmuştum biliyorsun iğnenin etkisinden okduğunu zannetmiyorum aiılama 12 gün olduysa silik çıkması normal ilk kanda yükselir sonra idrara geçer ancak yani koyulaşacak inşallah sabah erkenden testi bi ilk idrarla dene bakalımberen20 D Deli_manya M miyaz A anneveoglusu ardemir kızlar ben bugün 2 saat önce gebelik testi yaptım ve çoooookkk silik bi ikinci çizgi gördüm ama çatlatma iğnesinin etkisi de olabilir bugün iğnenin 13-14. Günü aşılamanın 12. Günü umutlanmak istemiyorum bi yandan kan testi yapmaya cesaretim yok bi akıl verin bana acaba yarın sabah erken gebelik testi mi alıp yapsam napayım????
İlkinde görünüyor sen yarın ilk idrarla tekrarla dediğim gibi canımCanım test için bi tarih söylemedi aceleye geldi gitti bende bi daha sormadım çok silik kızlar gölge gibi yani göremeyebilirsinizM miyaz D Deli_manya beren20 sen ne zaman yapmıştın testi??
Canım senin 12. günün daha yeni yükseliyordur degerin yarın sabah idrarinla bi test daha yap ve iğnenin etkisi bence geçmiştir. Yarin biraz koyulasirsa testin bayram ederiz inşallah canim benim.Senin 2. Foto 104 ise demekki birinci 70-80 civarı o zaman benimki varsa bile çok düşükbilmiyorum bi yanım yok diyo canım
Canım test için bi tarih söylemedi aceleye geldi gitti bende bi daha sormadım çok silik kızlar gölge gibi yani göremeyebilirsinizM miyaz D Deli_manya beren20 sen ne zaman yapmıştın testi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?