- 15 Mayıs 2010
- 6.715
- 5.835
- 398
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #15.841
Beklemekten başka yapacak bişey yok canım ana sanki yok gibi umutsuzluğa düştüm :#resimlerden dikkatli bakınca görünüyor ama daha aşılamanın 11. günü yazmışsın erken gibi iğneden mi yok bebiş mi bi kaç güne netleşir bence hayırlısı de bekle derim..
Ayy keşke canım inşallah Rabbim hayırlısını versin güldürsün yüzümüzüCanım senin 12. günün daha yeni yükseliyordur degerin yarın sabah idrarinla bi test daha yap ve iğnenin etkisi bence geçmiştir. Yarin biraz koyulasirsa testin bayram ederiz inşallah canim benim.
Güzel şeyler düşün cnm.. Allah emeklerimizi görür hayırlı zamanda verir inşallah sağlıkla... ne kadar iyi düşünürsen o kadar iyiye gidiyor..inanmak lazım.. ben kötü düşündükçe adetim azaldı resmen..Beklemekten başka yapacak bişey yok canım ana sanki yok gibi umutsuzluğa düştüm :#
Hem kendimi kaptırmak istemiyorum hemde içimde kıpırtı vat acaba mı diyorum :) inşallah sabah tekrarlayım canımSabah ilk idrarla tekrarla testi canım evvela bi sakin ol tabi iğnenin 14.cü gününe kadar kalmaz etkisi bende iğne olmuştum biliyorsun iğnenin etkisinden okduğunu zannetmiyorum aiılama 12 gün olduysa silik çıkması normal ilk kanda yükselir sonra idrara geçer ancak yani koyulaşacak inşallah sabah erkenden testi bi ilk idrarla dene bakalım
Çok strese giriyoruz canım dwngemiz bozuluyorGüzel şeyler düşün cnm.. Allah emeklerimizi görür hayırlı zamanda verir inşallah sağlıkla... ne kadar iyi düşünürsen o kadar iyiye gidiyor..inanmak lazım.. ben kötü düşündükçe adetim azaldı resmen..
Tekrarla kuzu iğne etkisinden olduğunu zannetmiyorum ben 14.cü gününde gebeliğini öğrenenler çok aşılama 12 gün olduysa ancak yükselir kanda çıkar amaHem kendimi kaptırmak istemiyorum hemde içimde kıpırtı vat acaba mı diyorum :) inşallah sabah tekrarlayım canım
İnşallah canım dediğin gibidir 29 Haziran doğum günü m bana Rabbim hediyemi gönderiri inşallah :) bende genelde 14. Gün öğrenenleri duydumTekrarla kuzu iğne etkisinden olduğunu zannetmiyorum ben 14.cü gününde gebeliğini öğrenenler çok aşılama 12 gün olduysa ancak yükselir kanda çıkar ama
Benim adımda Arzu adaşım dualarda benide unutmaMisafir yoğunluğundan off konumundaydımherkese selam..
Bütün iletileri okudum..
Gamze sakın üzülme er geç verecek Rabbim..
Sakine değerinin artmasına çok sevindim yeğenimizi de kendini de germe! üzme bizi..
Fulya içinde kıpırtılar olsun inşallah..
Sevgül topiğin uzman danışmanısın sen olmasan naparız canımın içisi..
Beren herşey yoluna girecek sabır canım..
Yağmur hep diyorum ya o popolara pat pat vuracağız bugün yarın öteki gün..
Nagehan ümit olmadan yaşanmaz hep ümit edeceğiz ve o ağzını yediğim minnak bal kavanozları ge-le-cek
Atladığım kimse varmı bilemedim varsa özür dilerim ama her akşam oruç açarken sizler için dua ediyorum
Çarşamba da Allah izin verirse kadir gecesinde kocatepe camisinde dualar uçuracağım size..
Görmeden sevdiklerimmm Rahmetin sağanak olduğu bu günlerde dualarımız getirecek bebişleri bize..
Amin canım benim.. inşallah..Canimsin güzel yüreğinden çıkan duaların kabul olur inşallah. Rabbim yüzümüze gulecek hayırlısıyla dualar sayesinde.
Heh şöyle yaaa :)ahhhh ahh insaallah cnmm bir gelsinde o popolari isiricam:) o bebek buraya gelecek
Allah razı olsun canım benim.. ümit umut bizimle..Ahh canm benm Allah razı olsun ümidimizi keseneyiz haklsn yoksa nasıl yaşanır.Bende bnde hep dualarmdasnz..Kadir gecesi tam adet günüm.bakalm bu mübarek günlerde neler olacak
Uzmanlar senin ayağına paspas olsun kuzuuumm :)Kuzucum nacizane fikrimi belirtip elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum kızçelere :) uzmanlık nerdeee ben nerdeee :) benden uzman olmaz kız
Canım yarın sabah tekrarla bence.. bide nolur azıcık sakin olmaya çalış olmaz mı?@beren20 D Deli_manya M miyaz A anneveoglusuardemir kızlar ben bugün 2 saat önce gebelik testi yaptım ve çoooookkk silik bi ikinci çizgi gördüm ama çatlatma iğnesinin etkisi de olabilir bugün iğnenin 13-14. Günü aşılamanın 12. Günü umutlanmak istemiyorum bi yandan kan testi yapmaya cesaretim yok bi akıl verin bana acaba yarın sabah erken gebelik testi mi alıp yapsam napayım????
Çok memnun oldum adaşım sende benimlesin artık.. Allah kabul eder inşallah..Benim adımda Arzu adaşım dualarda benide unutma
Yani olacak inşallah panik yapma sakin kalmaya çalış canımİnşallah canım dediğin gibidir 29 Haziran doğum günü m bana Rabbim hediyemi gönderiri inşallah :) bende genelde 14. Gün öğrenenleri duydum
Tövbe ya rabbi deli kuzu ya :) seviyorum seniAmin canım benim.. inşallah..
Heh şöyle yaaa :)
Allah razı olsun canım benim.. ümit umut bizimle..
Uzmanlar senin ayağına paspas olsun kuzuuumm :)
Canım yarın sabah tekrarla bence.. bide nolur azıcık sakin olmaya çalış olmaz mı?
Çok memnun oldum adaşım sende benimlesin artık.. Allah kabul eder inşallah..
İnşallah yarına daha da koyulaşır, benim ilk yaptığım test de gölge bile zor görünüyordu, hatta eşim kızdı bana kandırma kendini bak yok diye. Hafif gölge bile varsa bi umut var demektir. İnşallah sabah tekrarla, Rabbim gönlüne göre versinHem kendimi kaptırmak istemiyorum hemde içimde kıpırtı vat acaba mı diyorum :) inşallah sabah tekrarlayım canım
İnşallah daha net göreceğiz ikinci çizgiyiHem kendimi kaptırmak istemiyorum hemde içimde kıpırtı vat acaba mı diyorum :) inşallah sabah tekrarlayım canım
Rabbim tez zamanda sağlıkla hayırlısi ile nasip etsin inşallahKızlar ben adet oldum.Normalde 28 günde bi oluyodu üç aydr 30 günde olnca bu ay 30 a adapte ettm kndimi ama 28 de oldum bu ayda.Velhasıl bu ayda kısmet deilmiş..
Vallahi kıpır kıpır içim arzu bakalım cuma günü adet olacam miAmin canım benim.. inşallah..
Heh şöyle yaaa :)
Allah razı olsun canım benim.. ümit umut bizimle..
Uzmanlar senin ayağına paspas olsun kuzuuumm :)
Canım yarın sabah tekrarla bence.. bide nolur azıcık sakin olmaya çalış olmaz mı?
Çok memnun oldum adaşım sende benimlesin artık.. Allah kabul eder inşallah..
Rabbim tez zamanda sağlıkla hayırlısi ile nasip etsin inşallah
Hayırlısı nagehanım.. maşallah adetin çok düzenli..Kızlar ben adet oldum.Normalde 28 günde bi oluyodu üç aydr 30 günde olnca bu ay 30 a adapte ettm kndimi ama 28 de oldum bu ayda.Velhasıl bu ayda kısmet deilmiş..
Bende iyiyim şükür hafif kasık agrım var 8 gün falan var benimde reglime.. erken mi gelecek nedir bilemedim valla..Vallahi kıpır kıpır içim arzu bakalım cuma günü adet olacam mi
Sen nasılsın canım
Hayırlısı nagehanım.. maşallah adetin çok düzenli..
Bende iyiyim şükür hafif kasık agrım var 8 gün falan var benimde reglime.. erken mi gelecek nedir bilemedim valla..
Bu arada önce senin iyi haberini bekliyoruz..
Sağol canım Allah razı olsun hep çok kaptirmak istemiyorum hemde bi umut bekliyorum bakalım nasip canımİnşallah yarına daha da koyulaşır, benim ilk yaptığım test de gölge bile zor görünüyordu, hatta eşim kızdı bana kandırma kendini bak yok diye. Hafif gölge bile varsa bi umut var demektir. İnşallah sabah tekrarla, Rabbim gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?