2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

M miyaz ardemir A anneveoglusu D Deli_manya beren20 burciss P pastadelisi başka adını hatırlamadığım varsa kusura bakmasın bugün ki testim negatif arkadaşlar.. Hayırlısı böyleymiş açıkçası beklediğim kadar üzülmedim herhalde umudumu kestim kendimden veya tüp bebeğe güveniyorum bilmiyorum nasip herşey artık şu an tek kafamdaki bayrama tatile gidecek olmam biraz rahatlamak iyi gelecek bana galiba

Canm alştık artk naplm bnde adet oldum dün ve bnde bu süreçteki ilk ağlamadığım aydı yani.Seninde hakkında hayrlısı olsn inşallh olck bi gün inanıyorm

Tatil eminim çok iyi gelecek sana canım, kafanı topla rahatlamaya çalış. Biliyorum bunı söylemesi kolay ama uygulaması zor. Hepimiz yaşadık, ama nolur rahat olmaya çalış, üzme kendini. Tatilde tamamen çıkar bebek fikrini kafandan. Rabbim hayırlı zamanda en hayırlısını nasip etsin inşallah

Aynen bende öyle düşünüyorum canım tatile odaklandım deniz güneş ohh miss..

ayyy okurken bir heyecan yaptim pozitif diye ama hayirlisi boyleymis arkadasim yaa

Üzülecek birşey yok süreçler biraz yıpratıcı ama vakti zamanı değilmiş canım hayırlı zamanda sağlıkla inşallah.. bende bayramda tatil dönüşü bir tüp bebek merkezi ile görüşmeyi düşünüyorum aşılama yaptırmadan direkt. aşılama çok nadir olumlu oluyor genelde o yüzden direkt başlarsam tüp deneyeceğim nasip bakalım...

Hayırlısı olsun canım benim.. bi tatil yap bakalım mis gibi.. sonrasında gene bekleriz biz.

Sağlık olsun canim üzülme rabbim bu aya nasip etmemiş demek ki. İnşallah tatilde kafanı dağıtırsın yenilenip gelirsin.

Canım üzüldüm yalan yok umudluydum senden. Demek rabbim böyle uygun gördü. Nasip rabbim mucizesini hiç beklemediğin zamanda nasıp etsin inşallah. Tatilde güzel vakit geçir eğlen güzel

Yeni gördüm mesajı kuzu hayırlısı diyelim üzülme tabi dünyanın sonu değil illaki kavuşacaksın sende bebeğine

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır yoktum iş değişikliğinden dolayı bakamadım neler oldu bilemiyorum inşallah aramızda hamiş vardır ben cumartesi günü aşılama yaptırdım şimdi bekliyoruz hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…