- 15 Mayıs 2010
- 6.715
- 5.835
- 398
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #15.861
İnş canım yazar etkietlerim bakalım hayırlısı allahtanİnşallah daha net göreceğiz ikinci çizgiyi
Sabah hem3n yaz yapınca sonucu
Benide etiketle canımİnş canım yazar etkietlerim bakalım hayırlısı allahtan
Beni de..İnş canım yazar etkietlerim bakalım hayırlısı allahtan
M miyazardemir A anneveoglusu D Deli_manya beren20 burciss P pastadelisi başka adını hatırlamadığım varsa kusura bakmasın bugün ki testim negatif arkadaşlar.. Hayırlısı böyleymiş açıkçası beklediğim kadar üzülmedim herhalde umudumu kestim kendimden veya tüp bebeğe güveniyorum bilmiyorum nasip herşey artık şu an tek kafamdaki bayrama tatile gidecek olmam biraz rahatlamak iyi gelecek bana galiba
Tatil eminim çok iyi gelecek sana canım, kafanı topla rahatlamaya çalış. Biliyorum bunı söylemesi kolay ama uygulaması zor. Hepimiz yaşadık, ama nolur rahat olmaya çalış, üzme kendini. Tatilde tamamen çıkar bebek fikrini kafandan. Rabbim hayırlı zamanda en hayırlısını nasip etsin inşallahM miyazardemir A anneveoglusu D Deli_manya beren20 burciss P pastadelisi başka adını hatırlamadığım varsa kusura bakmasın bugün ki testim negatif arkadaşlar.. Hayırlısı böyleymiş açıkçası beklediğim kadar üzülmedim herhalde umudumu kestim kendimden veya tüp bebeğe güveniyorum bilmiyorum nasip herşey artık şu an tek kafamdaki bayrama tatile gidecek olmam biraz rahatlamak iyi gelecek bana galiba
Amaaann boşver neden ağlayacaksın adet olmak da bi sağlık belirtisi ben üzülmedim canım beklemiyordum zatenCanm alştık artk naplm bnde adet oldum dün ve bnde bu süreçteki ilk ağlamadığım aydı yani.Seninde hakkında hayrlısı olsn inşallh olck bi gün inanıyorm
Aynen bende öyle düşünüyorum canım tatile odaklandım deniz güneş ohh miss..Tatil eminim çok iyi gelecek sana canım, kafanı topla rahatlamaya çalış. Biliyorum bunı söylemesi kolay ama uygulaması zor. Hepimiz yaşadık, ama nolur rahat olmaya çalış, üzme kendini. Tatilde tamamen çıkar bebek fikrini kafandan. Rabbim hayırlı zamanda en hayırlısını nasip etsin inşallah
ayyy okurken bir heyecan yaptim pozitif diye ama hayirlisi boyleymis arkadasim yaaM miyazardemir A anneveoglusu D Deli_manya beren20 burciss P pastadelisi başka adını hatırlamadığım varsa kusura bakmasın bugün ki testim negatif arkadaşlar.. Hayırlısı böyleymiş açıkçası beklediğim kadar üzülmedim herhalde umudumu kestim kendimden veya tüp bebeğe güveniyorum bilmiyorum nasip herşey artık şu an tek kafamdaki bayrama tatile gidecek olmam biraz rahatlamak iyi gelecek bana galiba
Üzülecek birşey yok süreçler biraz yıpratıcı ama vakti zamanı değilmiş canım hayırlı zamanda sağlıkla inşallah.. bende bayramda tatil dönüşü bir tüp bebek merkezi ile görüşmeyi düşünüyorum aşılama yaptırmadan direkt. aşılama çok nadir olumlu oluyor genelde o yüzden direkt başlarsam tüp deneyeceğim nasip bakalım...M miyazardemir A anneveoglusu D Deli_manya beren20 burciss P pastadelisi başka adını hatırlamadığım varsa kusura bakmasın bugün ki testim negatif arkadaşlar.. Hayırlısı böyleymiş açıkçası beklediğim kadar üzülmedim herhalde umudumu kestim kendimden veya tüp bebeğe güveniyorum bilmiyorum nasip herşey artık şu an tek kafamdaki bayrama tatile gidecek olmam biraz rahatlamak iyi gelecek bana galiba
Amaaann boşver neden ağlayacaksın adet olmak da bi sağlık belirtisi ben üzülmedim canım beklemiyordum zaten
M miyazardemir A anneveoglusu D Deli_manya beren20 burciss P pastadelisi başka adını hatırlamadığım varsa kusura bakmasın bugün ki testim negatif arkadaşlar.. Hayırlısı böyleymiş açıkçası beklediğim kadar üzülmedim herhalde umudumu kestim kendimden veya tüp bebeğe güveniyorum bilmiyorum nasip herşey artık şu an tek kafamdaki bayrama tatile gidecek olmam biraz rahatlamak iyi gelecek bana galiba
Sağlık olsun canim üzülme rabbim bu aya nasip etmemiş demek ki. İnşallah tatilde kafanı dağıtırsın yenilenip gelirsin.M miyazardemir A anneveoglusu D Deli_manya beren20 burciss P pastadelisi başka adını hatırlamadığım varsa kusura bakmasın bugün ki testim negatif arkadaşlar.. Hayırlısı böyleymiş açıkçası beklediğim kadar üzülmedim herhalde umudumu kestim kendimden veya tüp bebeğe güveniyorum bilmiyorum nasip herşey artık şu an tek kafamdaki bayrama tatile gidecek olmam biraz rahatlamak iyi gelecek bana galiba
Canım üzüldüm yalan yok umudluydum senden. Demek rabbim böyle uygun gördü. Nasip rabbim mucizesini hiç beklemediğin zamanda nasıp etsin inşallah. Tatilde güzel vakit geçir eğlen güzelM miyazardemir A anneveoglusu D Deli_manya beren20 burciss P pastadelisi başka adını hatırlamadığım varsa kusura bakmasın bugün ki testim negatif arkadaşlar.. Hayırlısı böyleymiş açıkçası beklediğim kadar üzülmedim herhalde umudumu kestim kendimden veya tüp bebeğe güveniyorum bilmiyorum nasip herşey artık şu an tek kafamdaki bayrama tatile gidecek olmam biraz rahatlamak iyi gelecek bana galiba
Verecek Allah'ın izniyleAynen öyle canm hamdolsn napalm.Zamanı gelince elbette olacak Allhm vereck biliyorm
Helal sana ne güzel düşünüyorsunAmaaann boşver neden ağlayacaksın adet olmak da bi sağlık belirtisi ben üzülmedim canım beklemiyordum zaten
Yeni gördüm mesajı kuzu hayırlısı diyelim üzülme tabi dünyanın sonu değil illaki kavuşacaksın sende bebeğineM miyazardemir A anneveoglusu D Deli_manya beren20 burciss P pastadelisi başka adını hatırlamadığım varsa kusura bakmasın bugün ki testim negatif arkadaşlar.. Hayırlısı böyleymiş açıkçası beklediğim kadar üzülmedim herhalde umudumu kestim kendimden veya tüp bebeğe güveniyorum bilmiyorum nasip herşey artık şu an tek kafamdaki bayrama tatile gidecek olmam biraz rahatlamak iyi gelecek bana galiba
Amin cnm inşallah darısı başınıza:*Haberim yoktu allah tamamına erdirsin canım çok sevindim.
Bende iyiyim şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?