2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kizlaarrr nasılsınız? Ben dünden beri soktayim. Tayinimiz çıktı istemedigimiz bir yere ki orası ankara polatlı. Oralı olan bilen var mı nasıldır? Bir de iyi bir kadın dogumcu bilen?
Polatlı merkeze çok uzak bir yer değilki ayrıca sincan a da yakın nerden oraya gidiyorsun istememene şaşırdım

Polatlı merkeze çok uzak bir yer değilki ayrıca sincan a da yakın nerden oraya gidiyorsun istememene şaşırdım
Planlarımız dahilinde olmadığı için. Güzel bir yerdir belki gidince memnun kalırız. Sincan nerede onu da bilmiyorum.

Canım bize umutsuzluk yakışmaz i anlikti geçti gitti adet olana kadar ümit var ben bilmiyorum ama umutluyum İnşallah meleğin gelmiştir
Sen nasılsın canım

Kizlaarrr nasılsınız? Ben dünden beri soktayim. Tayinimiz çıktı istemedigimiz bir yere ki orası ankara polatlı. Oralı olan bilen var mı nasıldır? Bir de iyi bir kadın dogumcu bilen?

Hayırlı olsun canım Eskişehir de Acıbadem de Muhsin bey oneririm kizkardesimin dru

Bizde tayinciyiz merakla bekliyoruz aciklanmasini

Nasılsınız kızlar ben meraktan ölecem tuttumu tutmadımı diye test alıp yapasım var birde su gibi akıntım oluyo bazen kasıklarımda ağrı batma felan hissediyorum hamilelik belirtisimi yoksa hastamı olcam bilemedim

Ayy hadi inşalllah güzel haberler alırız canım. Su gibi akıntı olması hamilelik fikrini kuvvetlendiriyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…