2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Yeni dönem hayırlı gelir inşallah sana canım benim bebis gelse bende burayı birakmam inan

Canım ne oldu haber varmı Rabbim korktuklarından emin eylesin inşallah
Canım kan testi sonucum iyi çıktı şükür. 1926 çıkmış. Sonuç gayet iyi ama kese yok. Doktor yarın sabah yine gel ve sıkışık gel dedi. Bi de öyle bakacak mış. İnşaAllah görünür. Kızlar dua edin.

Sanada iyi tatiller canım evet benim iznim bu hafta başladı

Canım Altan mi baktı inşallah yarın görürsün meleğini değerin güzel artıyor Allah'ın izniyle hiçbir olmayacak güzel haberlerini alacağız

Fıstığımm he valla bnde unutamam siziiiiii.hele Allahm bersn de o mucizeyi.sizle dertleştklerimi istesemde unutamam !!

Iyi aksamlar bayanlar nasilsiniz? Yarin ramazanin son gunu. Rabbim insallah dualarimizi kabul eder. Bebek isteyen herkesin tez zamanda hayirli saglikli bebisleri olur insallah. Hamile olanlarda saglikli sihhatli bir bebek dunyaya getirirler insallah. Benim gibi kpss ye hazirlananlarda bi an evvel atanir insallah. Bayram geliyo heyecanliyim.

Amiiinnn amiiiinn amiiinnn canm.Evet bayrm heyecanı çok güzel ben gideniyorm bu bayrm am ailem gelecek inşallah :) Sen geliyomsn türkiyeye ailen burda deilmi

Tabiki canm benm çoook iyi anlıyorm bu korkunu..Acaba ikiz mi kız yani ne bilim değer çok iyi ama görünmüyo çok küçükler aklıma ikiz mi acaba diye geldii :) :) P pastadelisi
Ahh canım ya bütün psikolojim bozuldu bi gecede, ne uyku var ne başka bişey. Şimdi nolacak hiç bilmiyorum. Dış gebelik diyecek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…