- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #15.941
Yeni dönem hayırlı gelir inşallah sana canım benim bebis gelse bende burayı birakmam inanSelamlar kızçeler naslsnz.Günaydınnn
A anneveoglusu abla valla hamile kalan gidiyo gelmiyo.bizde böyle olmayalm ya.ben unutabileceğimi sanmıyorm sizleri ama tabiki insanoğluyuz...Ben iyiym çok şükür abla rahatm adetim bitmek üzere.Rabbm hayrlısını versn inşallah.
Seninde hayrlısıile gelmez adetin inşallah bebikin gelmiştr sağlıkla.
Canım ne oldu haber varmı Rabbim korktuklarından emin eylesin inşallahÇok korkuyorum ya çookk.
Bizde bırakmadık kwdni adına söylüyorum vatsaba gruba zor giriyorum kızlar biliyor çalışırken telefon yasak yanına almıyorum o yüzden sadece okuyorum ve dualarındasınızYeni dönem hayırlı gelir inşallah sana canım benim bebis gelse bende burayı birakmam inan
Canım kan testi sonucum iyi çıktı şükür. 1926 çıkmış. Sonuç gayet iyi ama kese yok. Doktor yarın sabah yine gel ve sıkışık gel dedi. Bi de öyle bakacak mış. İnşaAllah görünür. Kızlar dua edin.Canım ne oldu haber varmı Rabbim korktuklarından emin eylesin inşallah
Sanada iyi tatiller canım evet benim iznim bu hafta başladıGünaydın kızlar... ablacım iyiyim çok şükür.. yine hızlı geçti ramazan.. memlekete gideceğiz bugün valiz hazırlamakla uğraştım bayram sonrası da tatile gideceğiz inşallah iyi gelir şu stresim biraz azalır :) sen nasılsın başladı mı dimi iznin
Canım Altan mi baktı inşallah yarın görürsün meleğini değerin güzel artıyor Allah'ın izniyle hiçbir olmayacak güzel haberlerini alacağızCanım kan testi sonucum iyi çıktı şükür. 1926 çıkmış. Sonuç gayet iyi ama kese yok. Doktor yarın sabah yine gel ve sıkışık gel dedi. Bi de öyle bakacak mış. İnşaAllah görünür. Kızlar dua edin.
Evet canım, karından gözükmeyince alttan alttan deneyelim dedi. Onda da gözükmedi :-(Canım Altan mi baktı inşallah yarın görürsün meleğini değerin güzel artıyor Allah'ın izniyle hiçbir olmayacak güzel haberlerini alacağız
Rabbim sağlık haberleri almayı nasip etsin inşallah yarın güzel haberlerini alacağız inşallahEvet canım, karından gözükmeyince alttan alttan deneyelim dedi. Onda da gözükmedi :-(
Evet canım, karından gözükmeyince alttan alttan deneyelim dedi. Onda da gözükmedi :-(
Yeni dönem hayırlı gelir inşallah sana canım benim bebis gelse bende burayı birakmam inan
Fulyam 24ü 30 günde olursa geçen aylar gibi 34-36 günde olursa 28i.. bekliyorum.. ama önce senden güzel haber bekliyorum
Beren yazan olmuş gerçi ama sincana yakın.. sincanda da iki tane özel bir tane tam teşekküllü devlet hastanesi var.. sanırım birinden birinde gönlüne göre bir doktor bulursun.. hayırlı olsun..
Nage valla bugün aynı şey benim içimden de geçti.. hiç vazgeçmeyeceğim bebeğim olsa da olmasa da buralarda olacağım..
İnşallahRabbim sağlık haberleri almayı nasip etsin inşallah yarın güzel haberlerini alacağız inşallah
Canm neden böyle olduğunu sordn mu doktora canm.Allah Allah ya değernde gyet iyi[/QUOTE canım ilk önce baktı görünmeyince olabilir daha çok küçük bi de kana bakalım dedi. Kan sonucunu görünce değerin gayet iyi nasıl gözükmedi anlamadım, yarın yine gel tekrar bakalım dedi. Yarında gözükmese dedim doktorda onu o zaman konuşuruz dedi. Pek bişey söylemedi yani. Çok korkuyorum o kadar uzun zamandır bekledim ki çift çizgiyi görmeyi.
Amiiinnn amiiiinn amiiinnn canm.Evet bayrm heyecanı çok güzel ben gideniyorm bu bayrm am ailem gelecek inşallah :) Sen geliyomsn türkiyeye ailen burda deilmiIyi aksamlar bayanlar nasilsiniz? Yarin ramazanin son gunu. Rabbim insallah dualarimizi kabul eder. Bebek isteyen herkesin tez zamanda hayirli saglikli bebisleri olur insallah.Hamile olanlarda saglikli sihhatli bir bebek dunyaya getirirler insallah. Benim gibi kpss ye hazirlananlarda bi an evvel atanir insallah. Bayram geliyo heyecanliyim.
Yeni dönem hayırlı gelir inşallah sana canım benim bebis gelse bende burayı birakmam inan
Ahh canım ya bütün psikolojim bozuldu bi gecede, ne uyku var ne başka bişey. Şimdi nolacak hiç bilmiyorum. Dış gebelik diyecek sanırımTabiki canm benm çoook iyi anlıyorm bu korkunu..Acaba ikiz mi kız yani ne bilim değer çok iyi ama görünmüyo çok küçükler aklıma ikiz mi acaba diye geldii :) :) P pastadelisi
Amiiinnn amiiiinn amiiinnn canm.Evet bayrm heyecanı çok güzel ben gideniyorm bu bayrm am ailem gelecek inşallah :) Sen geliyomsn türkiyeye ailen burda deilmi
Ahh canım ya bütün psikolojim bozuldu bi gecede, ne uyku var ne başka bişey. Şimdi nolacak hiç bilmiyorum. Dış gebelik diyecek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?