2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Sağolasın canım oğlum ilkokul 1 sınıf bitti Rabbimin izniyle şimdide kuran öğrenmeye gidiyor onunla ilgileniyorum o yüzden giremiyorum fazla Ama okuyorum yazdıklarınızı canım benim fulyacığım adetim bitti hayırlısı inşaallah

Selamlar kızçeler naslsnz.Günaydınnn
A anneveoglusu abla valla hamile kalan gidiyo gelmiyo.bizde böyle olmayalm ya.ben unutabileceğimi sanmıyorm sizleri ama tabiki insanoğluyuz...Ben iyiym çok şükür abla rahatm adetim bitmek üzere.Rabbm hayrlısını versn inşallah.
Seninde hayrlısıile gelmez adetin inşallah bebikin gelmiştr sağlıkla.

@sweetdreams1985 nasılsın canım tatile gittin mi

ardemir naber canım bat nezaman senin

burciss sen nasılsın canım

@Dilay_dilo sen nasılsın canım
Günaydın kızlar... ablacım iyiyim çok şükür.. yine hızlı geçti ramazan.. memlekete gideceğiz bugün valiz hazırlamakla uğraştım bayram sonrası da tatile gideceğiz inşallah iyi gelir şu stresim biraz azalır :) sen nasılsın başladı mı dimi iznin

Canım geçen cuma 72 çıkmıştı ya pazar günü yaptırdım 211 çıkmıştı. Bi daha da yaptırmadı. Bugün saat 4 de randevu aldım, gidecem doktora bakalım ne diyecek, inşallah güzel haberlerle dönerim

aynen cnm oylee temennimiz kendiligindenolmasiydi ama kismet degilmis ne diyim
Bize de aşılama demişti doktor, çok şükür gerek kalmadı. Rabbim den ümidi kesmeyin kızlar, dua edin. Benimde dualarımdasınız. İnşallah en Kısa zamanda müjde bekliyorum. Rabbimisteyeherkesenasipetsin

@sweetdreams1985 nasılsın canım tatile gittin mi

ardemir naber canım bat nezaman senin

burciss sen nasılsın canım

@Dilay_dilo sen nasılsın canım
Fulyam 24ü 30 günde olursa geçen aylar gibi 34-36 günde olursa 28i.. bekliyorum.. ama önce senden güzel haber bekliyorum

Sağol miyazim sorarım
Beren yazan olmuş gerçi ama sincana yakın.. sincanda da iki tane özel bir tane tam teşekküllü devlet hastanesi var.. sanırım birinden birinde gönlüne göre bir doktor bulursun.. hayırlı olsun..

Nage valla bugün aynı şey benim içimden de geçti.. hiç vazgeçmeyeceğim bebeğim olsa da olmasa da buralarda olacağım..

Sağol arzucum gideyim de arastiririm dedigin hastaneleri. Ama gönlüm ben taşınma telasindayken minigimin gelmesini ve kontrol için doktor aramayi istiyor ne yalan söyliyeyim.

Sağol arzucum gideyim de arastiririm dedigin hastaneleri. Ama gönlüm ben taşınma telasindayken minigimin gelmesini ve kontrol için doktor aramayi istiyor ne yalan söyliyeyim.
Inşallah canım valla her oruç açarak hepinizi tek tek söylüyorum şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah canım inşallah kontrol için ararız doktor

Kızlar doktora geldim, karından baktı gözükmedi, alttan baktı yine gözükmedi. :-( şimdi beta istedi tekrar. Nolurrr dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…