- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #15.961
Bugün sabah gittim karından yine gözükmedi, alttan muayene etmek istedi çünkü bu değerde görmem lazım dış gebelik olabilir dediCanm dış gebelikte görnmüyomuymş hiç bilmiyorm ya inşallah deildir Allahm
Üzülme canım gözükür inşallah kese bazen hemen gözükmüyorBugün sabah gittim karından yine gözükmedi, alttan muayene etmek istedi çünkü bu değerde görmem lazım dış gebelik olabilir dedibende mecburen kabul ettim. Herkes alttan muayene iyi değil falan yazmış ama napim. Alttan muayene etti yine net bişey yok. Bi gölge görüyorum ama %100 diyemiyorum. Net bişey diyemiyorum dedi. Çarşamba tekrar çağırdı. O zamana kadar kanamam ve ağrın olursa gel dedi. ( Allah korusun inşaAllah olmaz) yani kısaca moralman çok kötüyüm. Sadece 1 haftalıkmış sevincim. Kursağımda kaldı resmen. Rabbime sığındım bekliyorum. Bi de yat dinlen çok ayakta kalma dedi
Bilmiyorum da pek umudum kalmadı:-(Üzülme canım gözükür inşallah kese bazen hemen gözükmüyor
Ben hamileyim kaç kere alttan batırdım bisey olmaz Allahın izniyle zaten gerek duyulmasa öyle bakmıyorlar sen olumlu düşün bol bol dua et küçük olduğu için gozukmemistir kese cnmBugün sabah gittim karından yine gözükmedi, alttan muayene etmek istedi çünkü bu değerde görmem lazım dış gebelik olabilir dedibende mecburen kabul ettim. Herkes alttan muayene iyi değil falan yazmış ama napim. Alttan muayene etti yine net bişey yok. Bi gölge görüyorum ama %100 diyemiyorum. Net bişey diyemiyorum dedi. Çarşamba tekrar çağırdı. O zamana kadar kanamam ve ağrın olursa gel dedi. ( Allah korusun inşaAllah olmaz) yani kısaca moralman çok kötüyüm. Sadece 1 haftalıkmış sevincim. Kursağımda kaldı resmen. Rabbime sığındım bekliyorum. Bi de yat dinlen çok ayakta kalma dedi
Yok canım gelmediAbla sen ne ettin adetn geldi mi
Ne kadar geçti inşallah bebiş vardırYok canım gelmedi
İnşallah öyledir, nolur sizde dua edinBen hamileyim kaç kere alttan batırdım bisey olmaz Allahın izniyle zaten gerek duyulmasa öyle bakmıyorlar sen olumlu düşün bol bol dua et küçük olduğu için gozukmemistir kese cnm
İnşallah güzel bi haber verirsin canım, çok ihtiyacım varYok canım gelmedi
Insallahhhİnşallah öyledir, nolur sizde dua edin
Canım dış gebelik tanısı konulmuş ve bunu yaşamış biri olarak İnşallah degildir. Dua ediyorumAhh canım ya bütün psikolojim bozuldu bi gecede, ne uyku var ne başka bişey. Şimdi nolacak hiç bilmiyorum. Dış gebelik diyecek sanırım
İnşallah canım, nasıl oluyor dış gebelik olunca nolur anlatır mısın.Canım dış gebelik tanısı konulmuş ve bunu yaşamış biri olarak İnşallah degildir. Dua ediyorum
Canım Dr gerek var diyorsa korkma alttan muayene için. Yinede korkma bence bebis kendini çarşamba günü gösterecekBugün sabah gittim karından yine gözükmedi, alttan muayene etmek istedi çünkü bu değerde görmem lazım dış gebelik olabilir dedibende mecburen kabul ettim. Herkes alttan muayene iyi değil falan yazmış ama napim. Alttan muayene etti yine net bişey yok. Bi gölge görüyorum ama %100 diyemiyorum. Net bişey diyemiyorum dedi. Çarşamba tekrar çağırdı. O zamana kadar kanamam ve ağrın olursa gel dedi. ( Allah korusun inşaAllah olmaz) yani kısaca moralman çok kötüyüm. Sadece 1 haftalıkmış sevincim. Kursağımda kaldı resmen. Rabbime sığındım bekliyorum. Bi de yat dinlen çok ayakta kalma dedi
Bugün ikinci gün canım ama erken gebelik testi yaptım dün negatifNe kadar geçti inşallah bebiş vardır
İnşallah canım inşallahCanım Dr gerek var diyorsa korkma alttan muayene için. Yinede korkma bence bebis kendini çarşamba günü gösterecek
Öncelikle kurtaj oluyor yeri belli olmayınca benimki öyle idi. Kürtaj sonrası 7 gün sinrasi HCG bakılıyor düşmüş ise sorun yok eğer HCG düşmemiş veya artış gösterirse boyuna ve kilona göre kemoterapi tedavisinde kullanılan bir iğne vuruyor HCG düşüyor biraz kanama ileİnşallah canım, nasıl oluyor dış gebelik olunca nolur anlatır mısın.
Bende vermeyi çok isterim canım inşallahİnşallah güzel bi haber verirsin canım, çok ihtiyacım var
YaaÖncelikle kurtaj oluyor yeri belli olmayınca benimki öyle idi. Kürtaj sonrası 7 gün sinrasi HCG bakılıyor düşmüş ise sorun yok eğer HCG düşmemiş veya artış gösterirse boyuna ve kilona göre kemoterapi tedavisinde kullanılan bir iğne vuruyor HCG düşüyor biraz kanama ile
Ama sen bunları düşünme güzel haberlerini alacağız senin
Bende öyle çok şiddetli ağrı olmadı canım ama hcgde senin kadar yükselmesi benim lekelenme hep vardı benimYaapek öncesi ağrı falan oluyor mu. Yani doktor dedi ki ya sağ ya sol bi tarafta ağrı olur dış gebelikte dedi. Ağrın olunca hemen gel diye. Bu şekilde ağrı ya da başka bişey ne biliyim. Hiç belirtisi yokmuş. Yani normal gebelikten ayıran dfark ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?