2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Allah Allah ya.Bak canm en başndan beri çok stres yaptın ya azıck bi rahat bırak Allaha bırak selavat çek dua et rahatlt bi kndini herşey güzel olack inşallah kötü çağırıp durma ya.Nasiptn ne bi adım ileri ne de geri...

Doğru söylüyorsun canım, elimden geldiğince öyle yapmaya çalışıyorum ama inan tek korkum be biliyor musun. Zaten 3 sene sonunda kavuştum ya, bişey olacak diye daha tedirgin oluyorum ve daha da isteyemem gibi geliyor. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşalllah. Duamı ediyorum,bekliyorum

Canım bende 4.5 yıldan sonra gebe kalmıştım o gebelik yaşandı demek bunuda yasamam gerekiyormus canım ama bak o sureci sevdiklerimle ve sizlerin desteği ile atlattim hala 2017 Ekim anneleri sayfalarini görünce içim çiz ediyor sağlıklı bir gebelik olsa idi 22 haftalık olacaktık ama nasip değilmiş Rabbimin takdiri ben evladima kardeş istiyorum sağlıkla ve hayirlisi ile sende guclü ol tekrar söylüyorum daha dış gebelik tanısı konulmadı Allah'ın izniyle hiçbir şey olmayacak sağlıkla kucağında göreceksin yavrunu

He işte böyle yaa dua et sükut et ve sakince bekle canm.Olacak varsa olacak zaten.Seni çok iyi anlıyorm sonçta 3 yıl snra geldi ama Allahn takdiri deil mi hepsi.Elden bişey gelmeynce isterse 10 yıl snra olsun olacaksa olur Allahm kaldıramayacağımız imtihanlar vermesn inşallah.İyi düşün ki iyi oldun bunları at kafandan.Olacaksa o zamn üzülürsn şimdi deil.Güzel olacak şeyleride böyle yaparak geçirme canm.Relaxx..Bütün kalbmke dua ediyorm senn için.

Gönlü güzel arkadaşlarım mübarek Ramazan bayramınız kutlu olsun sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu nice bayramlargeçirmeniz dileğiyle öpüyorum sizi

Ablacm gelşmeleri yaz lütfen.Nırmal idrar testi neden yapmadn abla.İnşallah hayrlısyla olmuştr.Bayram şekern gelmltr.Hayrlı bayrmlar ablacm

Ablacm gelşmeleri yaz lütfen.Nırmal idrar testi neden yapmadn abla.İnşallah hayrlısyla olmuştr.Bayram şekern gelmltr.Hayrlı bayrmlar ablacm
Canım çarşamba günü normal test cumartesi de erken gebelik testi yaptım hava değişimi etkiledi sanirim

Bilmiyorum canım, bunu tüm kalbimle hissediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Dün ilk gündü yaa o şokla çok kötüydüm. Ama bugün daha iyiyim. Şükürler olsun. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin

Allah razı olsun. Bugün iyiyim sayenizde. Dün ilk böyle bişey duyduğum için çok üzüldüm evet ama bugün nolur sa olsun sanırım kabullendim. Keşke böyle bişey olmasa ama olursa da elden ne gelir. Rabbim yardım etsin hepimize

Hepinize iyi bayramlar, Rabbim inşallah bi daha ki bayramı bebişlerimiz göbüşğmşzde olmayı nasip etsin aha ki ramazanda da kucağımıza da inşallah i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…