2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Hayırlı bayramlar canlar bu mübarek günlerde Rabbim hamişlerimizin bebişlerini korusun saglıcakla kucaklarına almayı nasip etsin hamiş adaylarınada tez vakitte bebişlerini yollasın..
Perşembe geceden beri lekelenmem var cuma hastanede yattım..suan iğne ve progeston kullanıyorum dua edin bebişim aıkıca tutunsun annesine yatıyorum sürekli

Canımmm inşalllah sağ salim alırsın bebişini kucağına. Yat dinlen bişey olmaz Allahın izniyle. Ben kızıma hamileyken bende de olmuştu. Lekelenme falan değil. Baya baya kan gelmişti. Progeston vermişti bana da, hatta çokta umutlu değildi doktor.yattım bi süre. Sonra geçti. Bak şimdi 7 yaşına girdi bile.

MaşaAllah cnm kızına..InşaAllah bemim bebişte saglıcakla gelir

Hayır bayrmlar Geçmiş olsun.Allah korusun nazo.

Çok geçmiş olsun canım inşallah Rabbim bebeğini sana bağışlar

İnşallah senin için en haurlısı olcak canm.iyiysen ağrn falan yoksa skntı yoktur herlde yoksa şimdiye kdr belli ederdi ağrı sanrm
Ara ara adet olacağımız zaman karnımız ağrır yaa öyle bi ağrı geliyor gidiyor. Uzun sürmüyor. O kadar çok şükür onun Dışında bi asarım yok. Kızlar bugün göründü göründü. Yoksa netleşiyor biliyorsunuz demi

Canım ben bayramda hiç takip edemedim ne netleşiyor sen hamiştin keseyi mi göremedin şimdiye kadar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…