2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

N Nazo-58 canım bende bugün soğan kürüne başlıyorum şimdi içeceğim birde akşam içsem olur herhalde değil mi?? Aynı saatte olmasına gerek var mı
Kızlar benim yaptığım bal tarçın çörekotu bi de yakı yapıştırın bu ay deneyin siz de bi. Belki sizde tutar benim gibi ilk aydan. Hadi inşallah. Bi araştırın bakın.

Kızlar benim yaptığım bal tarçın çörekotu bi de yakı yapıştırın bu ay deneyin siz de bi. Belki sizde tutar benim gibi ilk aydan. Hadi inşallah. Bi araştırın bakın.
Canım ben bal çörek otu nu yaptım ama olmadı bide geç yumurtladım o ay yakıyı ne zaman yaptın kaç gün kaldı canım detaylı anlatsana

Canım ben bal çörek otu nu yaptım ama olmadı bide geç yumurtladım o ay yakıyı ne zaman yaptın kaç gün kaldı canım detaylı anlatsana
Canım çok araştırdım farklı şeyler var ama ben kafama yatanı yaptım. Adetin bitiminin 3.günü yakı yapıştırıyorsun. Mesela benim cuma günü bitti, Pazartesi yakı yapıştırdım. 3 gün boyunca durdu, hiç çıkarmadım. Kimi bu arada ilişkiye girmiş. Ama ben ni bunu tercih etmedim. Abdest geçmez sonuçta. Hiç ilişki olmadı. 3gün den sonra çıkarmadan ilişki oldu sonra çıkarıp duşunun aldım. Duştan sonra bi daha yaptım ben. O da 1 gün durdu. Yine ilişki sonra duş bitti. Bu kadar yaptım

Yakının zararı yok değil mi?? Sıcakta zor oldu mu?? Eczaneden mi aldın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…