- 15 Mayıs 2010
- 6.715
- 5.835
- 398
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #16.041
Canım naptın hamilesindir inşallah :)Canım seninki çok rahat görünüyo benimki çok siliksenin gebelik testi böyle çıktığında beta kaçtı?? Benimki 3 saatlik sıkışıklıK ile yaptığım test
Yok canım ne gezer 1 hafta erken adet oldumCanım naptın hamilesindir inşallah :)
Canım ben koşturmacadayım bu ara çok giremiyorum o yüzden maalesef ki yaHe yaaa fulya abla ne yaptıki haber de veremedi bizlere girenedi demekki izne ayrıldı ya. @anneveoglusu
M miyaz aen nerelerdesin miyaaaa
Sağlık olsun canım benim inşallah bu ay gelir bebişin.. bugün 13. Günüm canım daha olmadım bekliyorumYok canım ne gezer 1 hafta erken adet oldumşimdi adetim bitti soğan kürü yapacam inşallah bakalım fayda görür müyüm bilmiyorum sende var mı bebiş
Saol canım, Allah razı olsun.P pastadelisi canım gözünaydın inşallah kucağına alacağın günlerde gelir
Bugün bi uyuyacam varya. Kaç gecedir doğru düzgün uyku bile yok çtu inanEvet canm daha işte normal zamanı sen erken öğrendiğin için böyle oldu.Olsun Ohhh bugün git rahaatt bi gün geçir.Rabbim sağlkla kucağına almayı nasip etsn inşallah
Ahh canım benim içtim az önce öğüre öğüreGerek yok canım sabah akşam iç bide taze taze yap tam soğumadan içeceksin bide
Hadi bakalım iyi haberler ver bize inş :)Sağlık olsun canım benim inşallah bu ay gelir bebişin.. bugün 13. Günüm canım daha olmadım bekliyorum
Kızlar benim yaptığım bal tarçın çörekotu bi de yakı yapıştırın bu ay deneyin siz de bi. Belki sizde tutar benim gibi ilk aydan. Hadi inşallah. Bi araştırın bakın.
Valla kuzu koku falan etkiliyor insanıda mecbur ılık olsun tek seferde dik kafayaAhh canım benim içtim az önce öğüre öğüreyarım bardak ancak içtim alışacam inşallah.. Artık ne kadar devam edebilirsem çok sıcak değil orta sıcaklıkta içtim
Canım ben bal çörek otu nu yaptım ama olmadı bide geç yumurtladım o ayKızlar benim yaptığım bal tarçın çörekotu bi de yakı yapıştırın bu ay deneyin siz de bi. Belki sizde tutar benim gibi ilk aydan. Hadi inşallah. Bi araştırın bakın.
İçecem dediğin gibi mecbur canımValla kuzu koku falan etkiliyor insanıda mecbur ılık olsun tek seferde dik kafaya
Canım çok araştırdım farklı şeyler var ama ben kafama yatanı yaptım. Adetin bitiminin 3.günü yakı yapıştırıyorsun. Mesela benim cuma günü bitti, Pazartesi yakı yapıştırdım. 3 gün boyunca durdu, hiç çıkarmadım. Kimi bu arada ilişkiye girmiş. Ama ben ni bunu tercih etmedim. Abdest geçmez sonuçta. Hiç ilişki olmadı. 3gün den sonra çıkarmadan ilişki oldu sonra çıkarıp duşunun aldım. Duştan sonra bi daha yaptım ben. O da 1 gün durdu. Yine ilişki sonra duş bitti. Bu kadar yaptımCanım ben bal çörek otu nu yaptım ama olmadı bide geç yumurtladım o ayyakıyı ne zaman yaptın kaç gün kaldı canım detaylı anlatsana
Canım sende pko var mıydı pko varsa bu kürü yapmayın kistleri büyütüyor bide onlarla uğtaşmayalım yaniCanım ben bal çörek otu nu yaptım ama olmadı bide geç yumurtladım o ayyakıyı ne zaman yaptın kaç gün kaldı canım detaylı anlatsana
Valla kuzu koşturuyorum ya fırsat olmuyor çok yoruluyorum Giremiyorum pek o yüzden iyi diyelim iyi olsun sende iyisindir inşallah moralini yükek tut kuzu daimaİçecem dediğin gibi mecbur canıminşallah faydası olur sen nasılsın hiç göremiyorum seni
Yakının zararı yok değil mi?? Sıcakta zor oldu mu?? Eczaneden mi aldın canımCanım çok araştırdım farklı şeyler var ama ben kafama yatanı yaptım. Adetin bitiminin 3.günü yakı yapıştırıyorsun. Mesela benim cuma günü bitti, Pazartesi yakı yapıştırdım. 3 gün boyunca durdu, hiç çıkarmadım. Kimi bu arada ilişkiye girmiş. Ama ben ni bunu tercih etmedim. Abdest geçmez sonuçta. Hiç ilişki olmadı. 3gün den sonra çıkarmadan ilişki oldu sonra çıkarıp duşunun aldım. Duştan sonra bi daha yaptım ben. O da 1 gün durdu. Yine ilişki sonra duş bitti. Bu kadar yaptım
Yok canım bende pko onun için yapıyorum bide yakı mantıklı geldi belki onu da yaparım pastadelisi yapmışCanım sende pko var mıydı pko varsa bu kürü yapmayın kistleri büyütüyor bide onlarla uğtaşmayalım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?