- 15 Mayıs 2010
- 6.715
- 5.835
- 398
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #16.061
Anladım canım iyi bakalım yorma kendini çokValla kuzu koşturuyorum ya fırsat olmuyor çok yoruluyorum Giremiyorum pek o yüzden iyi diyelim iyi olsun sende iyisindir inşallah moralini yükek tut kuzu daima
Ne koşturmacası abla hayrdr ?Canım ben koşturmacadayım bu ara çok giremiyorum o yüzden maalesef ki ya
Canım çok araştırdım farklı şeyler var ama ben kafama yatanı yaptım. Adetin bitiminin 3.günü yakı yapıştırıyorsun. Mesela benim cuma günü bitti, Pazartesi yakı yapıştırdım. 3 gün boyunca durdu, hiç çıkarmadım. Kimi bu arada ilişkiye girmiş. Ama ben ni bunu tercih etmedim. Abdest geçmez sonuçta. Hiç ilişki olmadı. 3gün den sonra çıkarmadan ilişki oldu sonra çıkarıp duşunun aldım. Duştan sonra bi daha yaptım ben. O da 1 gün durdu. Yine ilişki sonra duş bitti. Bu kadar yaptım
Yok canım bi zararı, evet eczaneden aldım. Sıcakta zor oldu tabi, nasıl kaşındırdı bi de anlatamam. Ama yumurtlama dönemindeki akıntı çok farklıydı. Onu yaptım.,belimi sıcak tuttum onun etkisi mi yoksa bal tarçın çörekotu karışımı bilmiyorum. Ama kullanırken daha kendimde farklılığı hissettim.Yakının zararı yok değil mi?? Sıcakta zor oldu mu?? Eczaneden mi aldın canım
Bal tarçın çörekotu adetin 2.günğ başlanıyor canım 10 gün sabah akşam 1 kaşık yiyorsun. 12.günde bitiyor işte. Yani geçmiş senin malesef yakı adet bitimin 3.günü yapıp 3 gün durduruyorsun. 3 gün çıkmayacak yaa bence yumurtlama günü yapılması çok mantıklı gelmedi açıkcası. Çünkü yumurtlama döneminde ilişki olmadı lazım malum. Yumurtlama günü yapıp ilişkiden sonra değiştirenlerde var, onları da okudum. İstersen şimdi 11.gün yaa ilişkiden sonra yakı yapsan.gün aşırı olunca 13.gün akşama kadar duracak. Yakı çıkarmadan ilişki oluyor, duşa giderken çıkarıyorsun bu arada. Sonra yine yapıştır.15.gün akşama kadar dursun yine aynı duşa giderken çıkar. Tamam daha da takma. Ben öyle yaptım.Canm ne diycm ben bu yalıyı yumurtlama dönemi takılıyo diye takmadm yani şuan 11. Günümdeyim ben geçtimi ki.bide bal çörekotu nasıl oluyo odamı geçti ya bayramdı seyrandı geçirdim ben iyice saldm ya hu
Evet yakıyı biliyorum ama ben serinde bile dayanamadım ya iki saat sonra çıkardım :)Yok canım bende pko onun için yapıyorum bide yakı mantıklı geldi belki onu da yaparım pastadelisi yapmış
Allah her daim iyilik versin canımAnladım canım iyi bakalım yorma kendini çokbende iyiyim tatilden geldim kayınvalidemlerin yanındaydık bayramda çamaşır yıkadım gün boyu evi topladım biraz uğraşıyorum öyle
Canım halam geldi güneş enerjisi için boru falan çektiler banyom battı giriş battı dahada var yapılacak şeyler halam aynı zamanda ev sahibim olur :) e bide ona yardım ediyorum hem misafir var hem iş güçtü yemekti akşama kadar ayakta uğraş dur vücudum ödem tutuyor balon gibi şişiyor inan ki havada sıcak bideNe koşturmacası abla hayrdr ?
Ben yakı konusunda emin değilim sıcakta zor olabilirsweetdreams1985 sogan suyunu sabah aksam ac karnina ic.ictikten 10dk sonra yemek yiyebiliyosun. Ilk 3gun mide bulantisi oluyo burnunu kapayarak icince daha iyi tavsiye ederim. Benimde bugun yumurtlama gunumdu. Yakiyi yeni yapistirdim bakalim ne olacak.
Ben yakı konusunda emin değilim sıcakta zor olabilirama soğan suyu içeceğim öğlen ve akşam
Sevcan canım sen hamile misin. Şu an hamilelik takvimini görünce şok oldum.. Yaaaa inanmıyorum çok sevindim. Ben bi ara giremedim yaa hiç demek o dönem oldu. Çokk mutlu oldum. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Kucaklarımıza alalım sağ salim inşEn onemlisi umidi kesin kendinizden oyle olumca kendiliğinden gelio
Aynen bende çok hissetmedim. Sadece çok kaşıntı yaptı bendeBende denemekten zarar gelmez diye taktim zaten. Acikcasi bn daha once yakiyi bacagimda kullanmiistim cok yakmisti. Ama belimde hissetmedim fazla diyebilirim. Bi dene olmazsa cikarirsin dus alirken
Merhaba canım amin inşallah temmuz bizim ayimiz olur ve bol bol hamiş haberi alırız.Herkese merhaba kızlar
Allah güzel haberlerimizi çoğaltsın inşallah.. umarım herkes iyidir..
Ben sadece soğan suyu yapacağım galiba ona devam ediyorum bakalım ne kadar devam edebilirim korkum eger olur da gebelik olursa soğan kürüne devam edersem düşüğe falan sebep olur mu acabaEvet yakıyı biliyorum ama ben serinde bile dayanamadım ya iki saat sonra çıkardım :)
Bakayım canım duruma göre inşBende denemekten zarar gelmez diye taktim zaten. Acikcasi bn daha once yakiyi bacagimda kullanmiistim cok yakmisti. Ama belimde hissetmedim fazla diyebilirim. Bi dene olmazsa cikarirsin dus alirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?