2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Valla kuzu koşturuyorum ya fırsat olmuyor çok yoruluyorum Giremiyorum pek o yüzden iyi diyelim iyi olsun sende iyisindir inşallah moralini yükek tut kuzu daima
Anladım canım iyi bakalım yorma kendini çok bende iyiyim tatilden geldim kayınvalidemlerin yanındaydık bayramda çamaşır yıkadım gün boyu evi topladım biraz uğraşıyorum öyle

Canm ne diycm ben bu yalıyı yumurtlama dönemi takılıyo diye takmadm yani şuan 11. Günümdeyim ben geçtimi ki.bide bal çörekotu nasıl oluyo odamı geçti ya bayramdı seyrandı geçirdim ben iyice saldm ya hu

Yakının zararı yok değil mi?? Sıcakta zor oldu mu?? Eczaneden mi aldın canım
Yok canım bi zararı, evet eczaneden aldım. Sıcakta zor oldu tabi, nasıl kaşındırdı bi de anlatamam. Ama yumurtlama dönemindeki akıntı çok farklıydı. Onu yaptım.,belimi sıcak tuttum onun etkisi mi yoksa bal tarçın çörekotu karışımı bilmiyorum. Ama kullanırken daha kendimde farklılığı hissettim.

Bal tarçın çörekotu adetin 2.günğ başlanıyor canım 10 gün sabah akşam 1 kaşık yiyorsun. 12.günde bitiyor işte. Yani geçmiş senin malesef yakı adet bitimin 3.günü yapıp 3 gün durduruyorsun. 3 gün çıkmayacak yaa bence yumurtlama günü yapılması çok mantıklı gelmedi açıkcası. Çünkü yumurtlama döneminde ilişki olmadı lazım malum. Yumurtlama günü yapıp ilişkiden sonra değiştirenlerde var, onları da okudum. İstersen şimdi 11.gün yaa ilişkiden sonra yakı yapsan.gün aşırı olunca 13.gün akşama kadar duracak. Yakı çıkarmadan ilişki oluyor, duşa giderken çıkarıyorsun bu arada. Sonra yine yapıştır.15.gün akşama kadar dursun yine aynı duşa giderken çıkar. Tamam daha da takma. Ben öyle yaptım.

Ne koşturmacası abla hayrdr ?
Canım halam geldi güneş enerjisi için boru falan çektiler banyom battı giriş battı dahada var yapılacak şeyler halam aynı zamanda ev sahibim olur :) e bide ona yardım ediyorum hem misafir var hem iş güçtü yemekti akşama kadar ayakta uğraş dur vücudum ödem tutuyor balon gibi şişiyor inan ki havada sıcak bide

Ben yakı konusunda emin değilim sıcakta zor olabilir ama soğan suyu içeceğim öğlen ve akşam

Ben yakı konusunda emin değilim sıcakta zor olabilir ama soğan suyu içeceğim öğlen ve akşam

Bende denemekten zarar gelmez diye taktim zaten. Acikcasi bn daha once yakiyi bacagimda kullanmiistim cok yakmisti. Ama belimde hissetmedim fazla diyebilirim. Bi dene olmazsa cikarirsin dus alirken

En onemlisi umidi kesin kendinizden oyle olumca kendiliğinden gelio
Sevcan canım sen hamile misin. Şu an hamilelik takvimini görünce şok oldum.. Yaaaa inanmıyorum çok sevindim. Ben bi ara giremedim yaa hiç demek o dönem oldu. Çokk mutlu oldum. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Kucaklarımıza alalım sağ salim inş

Herkese merhaba kızlar
Allah güzel haberlerimizi çoğaltsın inşallah.. umarım herkes iyidir..
Merhaba canım amin inşallah temmuz bizim ayimiz olur ve bol bol hamiş haberi alırız.

Ben yavaştan toplanmaya başladım temmuz sonu taşınıcaz.

Sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…