- 15 Mayıs 2010
- 6.715
- 5.835
- 398
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #16.081
Olmuyor canım ben yapmadan önce çok araştırdım saraçoğlunun sitesinden de sordumBen sadece soğan suyu yapacağım galiba ona devam ediyorum bakalım ne kadar devam edebilirim korkum eger olur da gebelik olursa soğan kürüne devam edersem düşüğe falan sebep olur mu acaba
Aynen olmuyorOlmuyor canım ben yapmadan önce çok araştırdım saraçoğlunun sitesinden de sordum
Sagol canim ben kimseye soylemedim kalp atisini duyana kadar iate bugunde duyduk cok şükür Rabbim hepinizede versin Rabbim burdaki herkesede nasip etsinSevcan canım sen hamile misin. Şu an hamilelik takvimini görünce şok oldum.. Yaaaa inanmıyorum çok sevindim. Ben bi ara giremedim yaa hiç demek o dönem oldu. Çokk mutlu oldum. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Kucaklarımıza alalım sağ salim inş
Saol canım, Allah razı olsun. Rabbim inşallah tez zamanda sizlere de nasip etsin. Bence artık güzel haberler gelecek peşpese.Selam kızlar ramazan bayram derken çok fırsat bulamadım iyiyim siz napıyorsunuz nasılsınız sakine canım gözün aydın olsun
Inşallah canim benim inşallah Rabbim en kisa zaman da hepinize saglikli hayirli sekilde masip etain insallahsevcanvildo canım çok sevindim maşallah hadi bakalım darısı başımıza inş
Canım bende yapmıştım bu soğan suyunu yaptığım dönemde aynı şeyi düşünüp çok araştırmıştım.saraçoilunun kendi sitesinde sorabilirsin. Daha önce de çok kez sorulmuş, ordan bakadabilirsin. Hiç bi zararı yok diyor saraçoğluBen sadece soğan suyu yapacağım galiba ona devam ediyorum bakalım ne kadar devam edebilirim korkum eger olur da gebelik olursa soğan kürüne devam edersem düşüğe falan sebep olur mu acaba
MaşaAllah canım, Allah tamamına erdirsin. Nasıl dayandın kız. N ben idrar da yaptığım gün yazdım VallaSagol canim ben kimseye soylemedim kalp atisini duyana kadar iate bugunde duyduk cok şükür Rabbim hepinizede versin Rabbim burdaki herkesede nasip etsin
Özel bişey yaptın mı bu ay canımInşallah canim benim inşallah Rabbim en kisa zaman da hepinize saglikli hayirli sekilde masip etain insallah
Çok sevindim canım Rabbim hayırlı evlat versin inşallahSagol canim ben kimseye soylemedim kalp atisini duyana kadar iate bugunde duyduk cok şükür Rabbim hepinizede versin Rabbim burdaki herkesede nasip etsin
Allah kolaylık versin canım çok yorulmamaya özen göster zira sen bize lazımsın..Merhaba canım amin inşallah temmuz bizim ayimiz olur ve bol bol hamiş haberi alırız.
Ben yavaştan toplanmaya başladım temmuz sonu taşınıcaz.
Sen nasılsın?
Amin kuzum benim inşallah teşekkür ederimSaol canım, Allah razı olsun. Rabbim inşallah tez zamanda sizlere de nasip etsin. Bence artık güzel haberler gelecek peşpese.
Gözünaydın cnm darısı bize inş benimde yarın kan vermem lazım hem meraktan ölüyorum gende hiç umudum yok nedense hiç bir belirti kalmadı bende dayanamayıp acil de kanmı versem diye düşünüyorumKızlar çokk şükür gördüm yaa gördüm inanamıyorum. Hiç bişey de soramadım sadece hüngür hüngür ağladım. Hepinize çok teşekkür ederim. Hepinizin içten dua ettiğinizi biliyorum, hepimizin kalbi bir atıyor, beraber üzülüyor beraber seviniyoruz. İnşallah bundan böyle arka arkaya sevinçli haberler alalım. Rabbimisteyeherkesenasipetsin
Haber ver bize canım nerelerdeydin arada yazıp kaçıyorsunGözünaydın cnm darısı bize inş benimde yarın kan vermem lazım hem meraktan ölüyorum gende hiç umudum yok nedense hiç bir belirti kalmadı bende dayanamayıp acil de kanmı versem diye düşünüyorum
Saol canım, Allah razı olsun. Rabbim inşallah kucağıma almayı da nasip etsin. Ayy inşallah yarın bi güzel haber verirsin. Dualarım seninleGözünaydın cnm darısı bize inş benimde yarın kan vermem lazım hem meraktan ölüyorum gende hiç umudum yok nedense hiç bir belirti kalmadı bende dayanamayıp acil de kanmı versem diye düşünüyorum
Canım halam geldi güneş enerjisi için boru falan çektiler banyom battı giriş battı dahada var yapılacak şeyler halam aynı zamanda ev sahibim olur :) e bide ona yardım ediyorum hem misafir var hem iş güçtü yemekti akşama kadar ayakta uğraş dur vücudum ödem tutuyor balon gibi şişiyor inan ki havada sıcak bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?