2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Sagol canim ben kimseye soylemedim kalp atisini duyana kadar iate bugunde duyduk cok şükür Rabbim hepinizede versin Rabbim burdaki herkesede nasip etsin

Ben sadece soğan suyu yapacağım galiba ona devam ediyorum bakalım ne kadar devam edebilirim korkum eger olur da gebelik olursa soğan kürüne devam edersem düşüğe falan sebep olur mu acaba
Canım bende yapmıştım bu soğan suyunu yaptığım dönemde aynı şeyi düşünüp çok araştırmıştım.saraçoilunun kendi sitesinde sorabilirsin. Daha önce de çok kez sorulmuş, ordan bakadabilirsin. Hiç bi zararı yok diyor saraçoğlu

Sagol canim ben kimseye soylemedim kalp atisini duyana kadar iate bugunde duyduk cok şükür Rabbim hepinizede versin Rabbim burdaki herkesede nasip etsin
MaşaAllah canım, Allah tamamına erdirsin. Nasıl dayandın kız. N ben idrar da yaptığım gün yazdım Valla kan testini n bile bekelyemedim.

Merhaba canım amin inşallah temmuz bizim ayimiz olur ve bol bol hamiş haberi alırız.

Ben yavaştan toplanmaya başladım temmuz sonu taşınıcaz.

Sen nasılsın?
Allah kolaylık versin canım çok yorulmamaya özen göster zira sen bize lazımsın..
Bende iyiyim şükür regl biraz fazla yoğun oldu anlayamadım nedendir ama.. aman güzelce çalışsın da temmuz ayında gelsin sıpalar ❤

Gözünaydın cnm darısı bize inş benimde yarın kan vermem lazım hem meraktan ölüyorum gende hiç umudum yok nedense hiç bir belirti kalmadı bende dayanamayıp acil de kanmı versem diye düşünüyorum

Saol canım, Allah razı olsun, Rabbim ş
Gözünaydın cnm darısı bize inş benimde yarın kan vermem lazım hem meraktan ölüyorum gende hiç umudum yok nedense hiç bir belirti kalmadı bende dayanamayıp acil de kanmı versem diye düşünüyorum
Saol canım, Allah razı olsun. Rabbim inşallah kucağıma almayı da nasip etsin. Ayy inşallah yarın bi güzel haber verirsin. Dualarım seninle

Ablacm kolay gelsin işlerinde.iyi olda problm deil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…