- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #16.101
Umutsuz vaka canım ayın 3 ünü bekliyorum troid sorunum var ilaç için dr gidicem yüksek çıktı değerlerebru_can_ebru canm naslsn napıyosn.ben iyiym iyice saldm kendimi valla.sende durumlar nasl.
Umutsuz vaka canım ayın 3 ünü bekliyorum troid sorunum var ilaç için dr gidicem yüksek çıktı değerler
Çok şükür iyiyim nagehanım biraz yoğun kanamam ama şükürler olsun iyiyim.. grupta hamileler çoğaldıkça daha da iyi oluyorum bende fulyayı merak ediyorum izne çıktı ya heralde girecek fırsatı olmadı ama sahiden meraktayım yani..
Çok şükür iyiyim nagehanım biraz yoğun kanamam ama şükürler olsun iyiyim.. grupta hamileler çoğaldıkça daha da iyi oluyorum bende fulyayı merak ediyorum izne çıktı ya heralde girecek fırsatı olmadı ama sahiden meraktayım yani..
Sen nasılsın kuzum? Ne var ne yok?
Temmuz 3 de ultrason var canım ona göre doz ayarlanacak bu değerlerle olmaz dedi dr o yüzden bu ay boş sayıyorumAllah Allah ya böle bişey varmydı.ayn 3. Günü ne?
Hayırlı olsun canım darısı bize inşallahSagol canim ben kimseye soylemedim kalp atisini duyana kadar iate bugunde duyduk cok şükür Rabbim hepinizede versin Rabbim burdaki herkesede nasip etsin
Sağol canım dikkat ederim çok yorman kendimi. Benim de öyle kurtaj sonrasi olduğu için mi bilmiyorum adetim çok fazla oluyor.Allah kolaylık versin canım çok yorulmamaya özen göster zira sen bize lazımsın..
Bende iyiyim şükür regl biraz fazla yoğun oldu anlayamadım nedendir ama.. aman güzelce çalışsın da temmuz ayında gelsin sıpalar ❤
Günaydın canım eşimin tayini çıktı ankara polatlıya ben de eş durumundan gidicem. Sen nasılsın?beren20 canım hayırdır tayinin mi çıktı nereye çıktı??
Şimdiden Allah kavuştursun fıstığım..Kür faln bişey mi yaptn canm onla mı alakalı.Olsn temzlensnmin işte
Bnde iyiym caniko ya nolsn ailem bi haftadr yanmdaydı zamn nası geçti anlamadm yarn gidiyolar işte öyle iyiydm yani çok şükür
Işte bize o zaman bayram inşallah canım.. ya nagehanada dediğim gibi ya sıcaktan çok oluyoruz yada komple temizlik vakti.. bende anlamadım..Sağol canım dikkat ederim çok yorman kendimi. Benim de öyle kurtaj sonrasi olduğu için mi bilmiyorum adetim çok fazla oluyor.
Allahın izniyle temmuzda hepimizin sıpası gelsin de bayram edelim inşallah.
Valla az bi dinlenebilsem daha iyi olacam kuzuAblacm kolay gelsin işlerinde.iyi olda problm deil.
Temmuz 3 de ultrason var canım ona göre doz ayarlanacak bu değerlerle olmaz dedi dr o yüzden bu ay boş sayıyorum
Herkese günaydın
Sıcak.. Çok sıcak.. vantilatör ile bütünleştim aşk yaşıyoruz..ankara yanıyor yahu..
Valla az bi dinlenebilsem daha iyi olacam kuzu
Hadi bakalım gözünaydın canım bende iyiyim canım il içi istedim eve yakın yerleri gelmedi nasip bakalım kayseride devam ediyorumGünaydın canım eşimin tayini çıktı ankara polatlıya ben de eş durumundan gidicem. Sen nasılsın?
Ben adete 11 gun varken ogrendim test yaptim whatshap grubuna attim kan verdim 13cikti cok eeken ogrenmek kotu bisey bayram haftai yogunlugundn gitmedim cnm kese icin bile gitmedimMaşaAllah canım, Allah tamamına erdirsin. Nasıl dayandın kız. N ben idrar da yaptığım gün yazdım Vallakan testini n bile bekelyemedim.
Maydonoz karabibeer sut buhari yaptin adetin bittigi ilk gun bide yumurtlama doneminde her gun iliski yaptim bide her iliskide ayagimi duvra dayayop karnima yukari dogru masaj yaptimÖzel bişey yaptın mı bu ay canım
Sagol canim darisi hayirlisiyla sizlere inşallahÇok sevindim canım Rabbim hayırlı evlat versin inşallah
Inşallah cankm benimHayırlı olsun canım darısı bize inşallah
Günaydın canımHerkese günaydın
Sıcak.. Çok sıcak.. vantilatör ile bütünleştim aşk yaşıyoruz..ankara yanıyor yahu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?