- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #3.361
Adet tarihim belli değil Kürtajdan sonra tarih belli olmuyorOkunuyor canim 707 defa canim adet tarihini yaz senide eklim yarin liateye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet tarihim belli değil Kürtajdan sonra tarih belli olmuyorOkunuyor canim 707 defa canim adet tarihini yaz senide eklim yarin liateye
Canım adetli iken tesbih çekilir bi mahsuru yokSöyleyin Adetli iken kanama varken bu okunabiliyor mu okuyabilirsem Ben de okuyacağım çünkü
canım bildiğim kadarıyla okunuyor hatta şöyle ki şuna bi bak istersen.. sorularlaislamiyet sitesinden baktım..Söyleyin Adetli iken kanama varken bu okunabiliyor mu okuyabilirsem Ben de okuyacağım çünkü
Allah razı olsuncanım bildiğim kadarıyla okunuyor hatta şöyle ki şuna bi bak istersen.. sorularlaislamiyet sitesinden baktım..
sendende..Allah razı olsun
Ay ne güzel işte bizim topiğimiz hep hareketli her mesaja cevap veriyoruz kimseyi yok saymıyoruz birbirimize desteğiz çok şükür yani bende yetişemiyorum bazen :) ama olsun hep böyle olsun kopmalar ayrılıklar girmesin araya inşallaaahhhhCnm benin bide beni dusun butun meaajlari tek tek okuyorum ccevap verilmeyenlere yetismeye calisiyorum masallah cok sukur sevenimiz cok
Aynen canim ya ne guzelAy ne güzel işte bizim topiğimiz hep hareketli her mesaja cevap veriyoruz kimseyi yok saymıyoruz birbirimize desteğiz çok şükür yani bende yetişemiyorum bazen :) ama olsun hep böyle olsun kopmalar ayrılıklar girmesin araya inşallaaahhhh
Yarın sakinenin miydi canımKizlsr ben yarinida okudum
Allah kabul etsin canım yüreğine sağlıkBen Rukiye arkadaşa okuyorum gece yatarken bilginize yarın sabah okundu diye yazarim
2nizinde canim hatta ben ikinizede okudum bileYarın sakinenin miydi canım
Yerim ben seni allah kabul etsin bende okuyayım madem bende yarın okundu yazarım birimixe bugün okurum diğerini yarına2nizinde canim hatta ben ikinizede okudum bile
Yarin tekrar listeye ekliyeceklerim var canim gunluk 2 kisiye okuruz kiz 5 dkmi aldi bi kisi galiba yane dusunsene 5dk ayiriyorsun bi arkadasina dua ediyorsun hemde hic tanimadigin gormedigin birine ne kadar guzel bi duygu ya Allah kabul etsin hepimizinkini insallahYerim ben seni allah kabul etsin bende okuyayım madem bende yarın okundu yazarım birimixe bugün okurum diğerini yarına
ay inşallahAy ne güzel işte bizim topiğimiz hep hareketli her mesaja cevap veriyoruz kimseyi yok saymıyoruz birbirimize desteğiz çok şükür yani bende yetişemiyorum bazen :) ama olsun hep böyle olsun kopmalar ayrılıklar girmesin araya inşallaaahhhh
ağzına sağlık canımKizlsr ben yarinida okudum