2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Söyleyin Adetli iken kanama varken bu okunabiliyor mu okuyabilirsem Ben de okuyacağım çünkü
canım bildiğim kadarıyla okunuyor hatta şöyle ki şuna bi bak istersen.. sorularlaislamiyet sitesinden baktım..

Eklentiler

• bilgi.webp
    bilgi.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 28
Cnm benin bide beni dusun butun meaajlari tek tek okuyorum ccevap verilmeyenlere yetismeye calisiyorum masallah cok sukur sevenimiz cok
Ay ne güzel işte bizim topiğimiz hep hareketli her mesaja cevap veriyoruz kimseyi yok saymıyoruz birbirimize desteğiz çok şükür yani bende yetişemiyorum bazen :) ama olsun hep böyle olsun kopmalar ayrılıklar girmesin araya inşallaaahhhh

Ay ne güzel işte bizim topiğimiz hep hareketli her mesaja cevap veriyoruz kimseyi yok saymıyoruz birbirimize desteğiz çok şükür yani bende yetişemiyorum bazen :) ama olsun hep böyle olsun kopmalar ayrılıklar girmesin araya inşallaaahhhh
Aynen canim ya ne guzel :-)

Yerim ben seni allah kabul etsin bende okuyayım madem bende yarın okundu yazarım birimixe bugün okurum diğerini yarına
Yarin tekrar listeye ekliyeceklerim var canim gunluk 2 kisiye okuruz kiz 5 dkmi aldi bi kisi galiba yane dusunsene 5dk ayiriyorsun bi arkadasina dua ediyorsun hemde hic tanimadigin gormedigin birine ne kadar guzel bi duygu ya Allah kabul etsin hepimizinkini insallah

ay inşallah :KK68: maşallah bize!

Kizlsr ben yarinida okudum
ağzına sağlık canım

Ne kadar hizli okursam okadar hizli ulasir diye okudum yarin tesbihimi dukkana goturecem butun listeyi olmasada cogunu bitirecegime inaniyorum :-)

Back
X