• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kimse yok ama ben çıldırıyorum hamileyim galiba :KK76: sat 27 mart , bat 24 nisan hala bişey yok göğüslerim şiş acıyor damarlar çıktı birsürü bide bir kaşıntı var tatlı tatlı , 2 metre uzağımdaki küllüğün kokusu burnuma burnuma çarpıyor anlatamam, dün test yaptım 1. De hiç 1 tane çizgi bile çıkmadı 2. Yi aldım çok silik bir çizgi çıktı amaaaaaaaan :halay:
Atsana testini ay hadi inşallah ya içim açıldı güzel haberler e ihtiyaçımız var :KK200::anneadayı:

M miyaz ablam aktar gibi hatun bende çok önemsiyorum valla fikirlerini Maşallahhhhh ablama
Bitki iyidir canım zaten bu ilaçlar fala bitkilerden yapılmıyor mu çoğu doktora sorsan çoğu koca karı işi der ben o koca karı işi dedikleri bitkiler sayesinde pkoyu atlattım onların ilaçlarını on seneden fazla kullandım ama bi halt olmadı kilo aldım şiştim o da cabası

Kimse yok ama ben çıldırıyorum hamileyim galiba :KK76: sat 27 mart , bat 24 nisan hala bişey yok göğüslerim şiş acıyor damarlar çıktı birsürü bide bir kaşıntı var tatlı tatlı , 2 metre uzağımdaki küllüğün kokusu burnuma burnuma çarpıyor anlatamam, dün test yaptım 1. De hiç 1 tane çizgi bile çıkmadı 2. Yi aldım çok silik bir çizgi çıktı amaaaaaaaan :halay:
Aha testi at bakim hadi inşallah ya

Bitki iyidir canım zaten bu ilaçlar fala bitkilerden yapılmıyor mu çoğu doktora sorsan çoğu koca karı işi der ben o koca karı işi dedikleri bitkiler sayesinde pkoyu atlattım onların ilaçlarını on seneden fazla kullandım ama bi halt olmadı kilo aldım şiştim o da cabası
Aynen ablacım katılıyorum sana nasılsın bu arada ağrın var mı

Aynen ablacım katılıyorum sana nasılsın bu arada ağrın var mı
Var aşkım bi adet olayımda oh diyeyim ya tilya kürü başlayacam :) antidiyabetide bırakacak ay zayıflayacam ayol :) taktım kafaya aslında bu kiloyla hamilr kalmam pkolu olduğum için sıkıntı rabbim önce kilonu ver diyır sanırsam :) e vereyim o zaman yaaa

canım kürtajdan dolayı adet olamadım 44. gün canım

arkadaşım bende duydum o yeni bir aparat varmış onla hiç ağrı hissetmiyormuşsun inşallah kolaylıkla geçer ve arkasından gebelik haberini alırız
Civan perçemi iç olursun ablacım :) aktar abladan sevgiler

Aynen ablacım verelim gitsin
Yani benim kesinlikle vermem lazım kiloyu kilo pkoda çok kötü çünkü senin de varsa fazlalığın sende diyetle birlikte bu kürü dene kuzu eşim bi ara deli gibi ıhlamur içiyormuş diyor çmp gibiydim o sıralar demek ki ihlamurdanmış din konuştukta öyle ama içine altın otu koyma onun adet söktürücü özelliği var

Gecikmeli gelecek diyosun hımm artık olcaksa da olsun. Ama yine de bir umudum var :-)
:) benim hiç yok valla canım sadece bi olsamda rahatlasam artık diyorum sadece çok ağrım var yani bana üç günlük bi kıvranma çıktı bu şekil başlayınca ben üç gün pertim :) hayır gelmez benden bari biriniz gelinde az bi bakın bana ya :)

Back
X