2017 mart transfer olup bekleyenler

Kızlar 12.gün değerim 52.2 çıkmıştı. 14 gün değerim 85.5 çıktı. Bana düşük geldi inşallah bi sorun yoktur.
Başta biraz yavaş artabiliyormus. Benim de 35ten 57ye çıktı ilk başta sonra katlandı. Gerçi farklı laboratuvarlarda yaptırdım o da etkiliyormus. Senin ayni mi? Öyle de olsa çok dert etme 2 gün sonra tekrar yaptır.

Kızlar merhaba bu jel çok gelmeye başladı ya :KK43: ilk önce çok azdı şimdi daha büyük topak halinde ve biraz rengi kanlı gibiydi sizden de çok geliyor mu

Ayrıca jeli yaptıktan sonra hemen mi kalkıp yürüyorsunuz, :KK43:

Ayrıca jeli yaptıktan sonra hemen mi kalkıp yürüyorsunuz, :KK43:
Ben hemen kalkıp yürüyorum yanlış mı bilmiyorum. Benimde bu akşam pembemsi geldi geriye crinone bende merak ediyorum normal mi acaba

Ben hemen kalkıp yürüyorum yanlış mı bilmiyorum. Benimde bu akşam pembemsi geldi geriye crinone bende merak ediyorum normal mi acaba
Arada az olabiliyor da bu defa fazla topak halindeydi o nedenle endişe ettim :KK43: Allah'ın izniyle tutsa miniklerimiz

Ben esim istedi diye yaptim canim, dun yaptim bisey yoktu. Bugun cikti en mantiklisi dr dedigi gunde icinde kalmasin yap bakalim cikmazsada sorun etme. Kanda 12. Gun cikip testte cikmayan cok kisi var.

Back
X